Џеко: Добра година за "Змајеве"!

Капитен Босне и Херцеговине, Един Џеко, задовољан је партијом "Змајева" у Лас Палмасу упркос минималном поразу од Шпаније.

Фудбал 19.11.2018 | 14:15
Џеко: Добра година за "Змајеве"!
Изабраници Роберта Просинечког су календарску годину окончали поразом, и то првим послије девет утакмица. Бољи од "комбинованог" састава БиХ узрокованом повредама била је "црвена фурија" резултатом 1:0 (0:0), а гол одлуке постигао је Браис Мендез у 78. минуту.

Судећи по реаговању на друштвеним мрежама, Џеко није био превише разочаран, посебно јер су "змајеви" изборили пласман у А групу Лиге нација.

"Није то резултат који смо жељели, али идемо даље. Била је то добра година за национални тим",написао је нападач "змајева" и потом се осврнуо на опроштај некадашњег саиграча из Манчестер ситија Давида Силве од шпанске селекције.

"Било је лијепо видјети пријатеља Давида Силву, који се опростио од репрезентације. Сретно и видимо се у Лиги шампиона", поручио је Џеко, који ће на сљедећем окупљању селекције БиХ против Шведске у јануару наредне године одиграти СТОТИ меч у дресу "змајева".

У извјештају синоћњег меча шпанске "Марке" на стадиону "Гран Канарија" највише похвала добио је управо центарфор Роме.

"Един Џеко је све добро урадио. Најхаризматичнији фудбалер БиХ је уједно био и најбољи у свом тиму. Играо је тимски и с 32 године, нападач Роме је направио више од младића у шпанском тиму", пише мадридски дневник.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар