Нова Додикова спрдња с народом

Временом Милорад Додик постаје велики шаљивџија, све чешће збија грубе шале, али не на свој већ на рачун народа. Тако је у интервјуу београдској Политици испричао виц како ће у наредном периоду тобоже смјењивати директоре јавних предузећа која буду пословала негативно.

Република Српска 19.11.2018 | 07:15
Нова Додикова спрдња с народом
Сличну пошалицу Додик је испричао и прије двије године, када је најавио смјену свих директора који пословну 2016. годину заврше са минусом и негативним резултатом, па су многи функционери владајуће странке штимовали завршне извјештаји и бројеве како би прикрили хаос, и приказивањем лажног позитивног салда спасили главу и функцију.



Додик даје изјаву о смјенама у тренутку када сва јавна предузећа послују негативно, дуг Фонда ПИО и здравства премашује милијарду, а чак и монополски јавна предузећа, попут Шума Српске и Електропривреде, због пљачке биљеже десетине милиона марака губитка.

Због пљачке и бескрупулозног криминала невиђених размјера, који се више и не покушава прикрити, Српска је остала без Робних резерви, а нажалост у заробљениј држави са окупира ниокупираним инстируцијама нико није одговарао за криминал и пљачку.

Дапаче, што је већи лопов у странци и више опљачка државу, дајући дио Шефу и Партији, то више и брже напредује, што најбоље показује примјер тендер-ефендије Луке Петровића, ген-сека Партије, Ранка Шкрбића, Николе Шпирића и осталих.. Уцјене, притисци, пријетње и скидање главе Милану Радовићу, у тренутку када Нова банка биљежи најбоље пословне резултате, показује колико Додику сметају успјешни људи које не може да уцјењује.



Поставља се питање како је то Додик штитио своје кадрове протеклих 13 година, који су пљачкали државу, како сам признаје тврдивши да их Партија неће више штитити и амнестирати? Да ли је то Партија изнад државе, народа и закона, па су њени функционери ослобођени одговорности? Додиково јавно признање да је штитио „мангупе“ и лопове у својој странци, потврђује да контролише правосуђе и да је заробио државу и њене институције.

Додикова лажна најава борба против криминала и корупције је као да се челници Коза ностре јавно залажу за сузбијање трафикинга, проституције, рекета и трговине наркотицима. Додик слаже и прије него нешто каже, па  тако и последњу изјаву треба схватити као јефтину шалу и грубо шпрдање са својим напаћеним народом. 

Небојша Вукановић

Коментари / 161

Оставите коментар
Name

Струја

19.11.2018 06:34

Види наше љепоте у Предсједништву БИХ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

19.11.2018 08:23

СТА ДРУГО ЗНА ОСИМ СПРДАТИ СЕ СА НАРОДОМ, ЗАДУЗИТИ И ПОКРАСТИ. СРАМНО АЛИ СВЕ У ЗИВОТУ ЈЕ АЛФА И ОМЕГА.

Name

реално

19.11.2018 08:44

Размисљајте контра сто казе. Цињенице су, ко је уистину позитивно пословао тај је смијењен, а ко није то јw исфингир@но или ако је смијењен онда је зато да би био наградјен и добио имунитет. Паклени план до потпуног унистења народа. Додајте сву другу политику коју водw и све криистално јасно..

Name

Бањалука

19.11.2018 09:00

И народ га је јасно и недвосмислено изабрао на претходним изборима. Мислим да госп. Небојша не узима ту чињеницу у обзир кад пише овакве текстове.

Name

ре

19.11.2018 09:33

По свему судећи Баја ће још дуго бити на власти, у предсједништву БиХ наредне 4 године а потом нова кандидатура највјероватније за предсједника РС (2 мандата) па онда за премијера РС...опозиција у расулу ...углавном још најмање 12-16 година ваља га гледати и слушати његове небулозе,

Name

За Бањалука

19.11.2018 10:03

Кога је народ изабрао? А посебно Бањалука? Избори су најрузније покрадени а у Бањалуци је и поред крадје изгубио на свим изборним мјестима. Па сада баја казњава народ јер је злоцест. Видјецемо кад буде електронко гласање.

Name

У

19.11.2018 10:13

Малој, сиромашној општини у Трнову цвјета криминал.. никоме од грађана није јасно ко и како отвара пилане ,дали су радници пријављени? чак и у новоизграђеном парохи.. дому све послове од зидања ,љепљења зидних ,подних плочива ,чишћења онављао је Младен Кнежевић и то у вријеме радног времена (,запослен у елек.дистр.)иако је свештеник употнат да има људи са малим или никаквим примањиђа а знају да одраде ако ништа онда чишћење.. у Трнову ,начелник никад није имао шефа кабинета али да би се задовољили мегаломански апетити Анике Ненадић измишљено је радно мјесто.. (отац јој дезертер ради у Холандији)

Name

брутално

19.11.2018 10:46

"Сваки дан ми (власт) кидамо по један комадиц старог реда и устројства, поцев од економије преко науке, литературе, умјетности, архитектуре и филма па све до политике и права. Они (народ) нас морају напасти, да би презивјели, а ми њих морамо унистити, да би испунили насу хисторијску мисију." Мицхаел Ледеен, "Тхе Wар агаинст тхе Террор Мастерс", 2002

Name

Два

19.11.2018 11:19

Ђикан ,рудоњин осмјех 100% дебилски .. марш лоповчине ,доста је тебе рудоња главати ..

Name

Дај Милане Ста Лупас.

19.11.2018 11:46

Толико си се нагемо, боље ти је да завезеш ,; да ја не би неке ствари износио"само чути.

Name

С

19.11.2018 12:06

Само да прокоментаришем овоме У тата Анике Ненадић није дезертер он је у холандију отишао пар година прије рата.

Name

Министар Лукац-Гацо

19.11.2018 14:00

Ја јос сједим у дебелој фотељи!? Упсаа!

Name

Браво прецедник!

19.11.2018 14:55

Са овим криком излетисе сви дупеувлакаци одједном!

Name

Традиција Папка

19.11.2018 19:58

Ако је тако онда је то био прдез у празно. По зна који пут.

Name

Боже

19.11.2018 20:48

помози ,ово је пропаст.. види два дебила са осмјехом..међеда кад угледа кошницу..

Name

За С

19.11.2018 23:02

Ако Аникин тата ради вани готово 30 година, породица му је ситуирана. Ради чега је ова жена добила посао, кад их је на Бироу писмених и годинама незапослених, са упитном егзистенцијом? Да ли је у Трнову било незапослених демобилисаних бораца, дјеце погинулих, социјалних случајева, иоле школиваних за ово радно мјесто, а који су свакако приоритет, у односу на њу? Ни најмање село, у овом ентитету, није пребољело болест корупције, непотизма, полтрона у свим облицима.

Name

Шојић

21.11.2018 11:09

Шта друго,до шпрдати се са народом.Овце,блејале,ретардоси,човјек уништи све што дотакне,никад се бједније није живјело,али овцама ваљда добро,па изабраше за пастира вука.

Name

Сергеј

21.11.2018 15:32

Гласачи на недавним изборима су рекли своје. За г. Додика је дало глас око 370 хиљада гласача.

Name

Цица12

19.11.2018 06:40

Овај дебил игледа пролупо.Сам себи се смије.Није никад касно за наплату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

19.11.2018 08:13

@Цица12 Били избори, побиједио сам, добит ћете бесплатну пиву, Ваш Милорад!

Name

српски гад

19.11.2018 10:05

Овај дебил без затвора је сјебо све у РС осим лопова за нормалан живот биједе коју је довео до дна за будући педесет година.

Name

Реал

21.11.2018 16:19

Како су досли до побједе на изборима то само драги бог ?зна, а народ цути јер постоји велика сумња у реалност избора. Притисци, уцјене, преваре куповина итд,.,.......

Name

Таксират

19.11.2018 06:42

Егзодизам је нови систем, рекло би се не ‘катаклизма комунизма’ по некима, прије ‘катаклизма без комунизма’. Оцигледано је да власт РС (и сире) ради по утабаној стази новог модела одрзавања (монархистицког) система. У РС је на првом мјесту у пракси на ‘најбољи’ могуци нацин примијењен прије скоро 40 година пласирани нови примитивизам (“језик к’о у краве реп”)(*). Некада вук у јагњецој кози сада врло слободно и отворено дере козу и једе редом јагњад и овце унутар границе. Људи способни за рад, који висе не могу поднијети терор и/или опстати а оцигледно немају се циме супротставити, као сто је познато масовно иду изван границе трбухом за крухом, сто изгледа и јесте циљ власти која сада трља рукама. Засто? Зато сто је такореци једним ударцем поклопила висе муха. Има мало или нимало отпора унутар граница и уз то се добија искривљена слика (не)запослености, мозда и БНД. Са друге стране долази све висе свјезег новца у дрзаву, од здраве, младе, продуктивне и струцне радне снаге, циме се затварају уста преосталих и индиректно одрзава дјеловање болесног система. Привреде такореци нема, али су поред бирократског апарата у функцији нузне дјелатности као сколство/образовање, болесно здравство, Радио и ТВ (хљеба тј. музике и игара), услуге, наравно трговина у свим могуцим облицима и не заборавимо цијењено банкарство. Гледајуци на дузи рок - ако таква вјестацка творевина опстане на све вецој промаји у БиХ и уопсте код других на Балкану - просто се намеце јос једна предност. Фиксна издвајања за пензионере (која се уосталом досљедно покривају кредитом) це се стално смањивати јер це наравно бити све мање корисника, док дијаспора, овако или онако, такореци никада неце доци у обзир за издрзавање. Ако се ико и врати, имат це само своју, опет девизну, појацу пензију. И тако у недоглед. Све сама љепота. Сто је лијеп овај свијет. Просто да вриснес од среце! (*) Посудјено од Марка Шелића - Марчела: "Треба нам нова, прецизнија реч да опише онога ко је ноторно неотесан, бахат, модерно примитиван, оперисан од сваког идеолошког и културолошког морала, сав уроњен у кич /и музицко органско народњаство (негдасњи новокомпоновани нарадњаци), доп.аут./, у плитко и на сваки замислив начин бедно и глупо, оран да шири некултуру зарад личног богаћења, и приде потпуно непостиђен свим тим. Зато ‘сељачина’ није срећно скована реч, јер може да зазвучи као алудирање на човека са села и да тако почини неправду гомили красних људи. Изузетно болна спознаја: припадаш нацији која живи од митова и истина о славној прошлости, док је у садашњици накрцана кукавичлуком и бескичмењацима. Величанствени преци о којима причамо вероватно би нас пљунули из све снаге. Херојска нација која не сме ни да писне, камоли да свргне тиранина.”

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

19.11.2018 08:29

Подрзавам.

Name

Лаф

19.11.2018 08:49

Свака цаст, потпуно се слазем!!!

Name

Марцело

19.11.2018 09:15

Све рецено

Name

Таxи

19.11.2018 09:21

Потписујем

Name

црвени хоризонти

19.11.2018 09:50

Човјек објаснио!

Name

ре таксират

19.11.2018 10:29

Прави коментар

Name

МУП

19.11.2018 10:56

Право у центар...

Name

ТОРРО

21.11.2018 16:56

ОДЛИЧНО ОПИСАН КРИМИНАЛНИ ПОЛИТИЧКИ ПОКРЕТ ИДИОТА ЗВАН СНСД, КОЈИМ КОМАНДУЈЕ ГЛАВНИ ИДИОТ ТРАКТОРИСТА ИЗ ЛАКТАША, А САДА МУЛТИМИЛИОНЕР БЕЗ КОНКУРЕНАТА !!! СВАКА ЧАСТ УСПИО ЈЕ ДА ЗАВЛАДА БЕЗ ОГРНИЧЕЊА - АЛИ ДО КАДА И ЗНА ЛИ ШТА ЋЕ БИТИ СА ЊИМ КАДА СЕ ДЕСИ ПАД ДРВЕНОГ ПИНОКИЈА - ЛАЖОВА ???

Name

Сабан

19.11.2018 06:46

Овом је све захваљујући бошњачкој политици која нема ону ствар и државу су дотјерали до дна ,зато овај то искориштава и зна да му Немогу ништа другачије би он говоријо али како је тако је ,све сто Срби на другим просторима Немогу у Босни им је омугућимо да раде и опет су незадовољни

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВАК

19.11.2018 12:40

ЧАСТ СВЕ ЈЕ ТАКО

Name

гуз

19.11.2018 06:51

Ваљда сте се и ви спрдали када сте сверцера изабрали за предсједника,али он је схватио то озбиљно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

19.11.2018 09:05

Њега су наметнули странци и чувају га све ове године...интерес имају политичко-тајкунска “елита” и странци...народ плаћа све.

Name

зуг

19.11.2018 09:33

Добрим дјелом си у праву али има у тој спрдњи и васег удјела, сва тројица су сарадјивала у спрдњи ,а ко је са (народом) са радјивао .

Name

Тацно јаффааа

19.11.2018 10:19

Увезана криминална хоботница!све покрали злоупозтребили избори само фарса криминалци тајкуни политицари а све се иза институција ради!њих европа закон и правна дрзава не интересују!!робовласницко друство у 21 вијеју су направили дакако уз помоц медјународне заједнице јер само неби могли !!то нам је помоц медјуедне лопове скинародне заједнице ј

Name

Јој до неба

19.11.2018 10:23

Робовласницко друство направили све узурпирали криминална хоботница све покрала уз помоц медјународне заједнице избори само фарсаааааа фуј фујјјјјјј багра неписмена лоповска испливала у рату и после рата па се сад уцјењују и даве око фотеља и имунитета опет да се прикрију па по старом идемо даље до дна

Name

Ре Јаффа

19.11.2018 10:39

Странци довели аСрби га цувају,ваљда је то истина.

Name

сретно!

19.11.2018 06:52

Лакрдијас био, лакрдијас остао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Похвала!

20.11.2018 19:35

Али принципа једног папка се никада није одрекао. Комплимент!

Name

Скептик

19.11.2018 06:54

Сву ту Додикову причу о мангупима у ДНСу и смјени директора губиташа може се окачити мачку о реп. Једина истина је та да је дошло до великог напредка ДНСа на предходним изборима са тенденцијом даљњег раста броја посланика у НС итако да је било за очекивати да ДНД у будућности озбиљно угрози Додика и СНСД. И за то Додик ради све ово што ради са ДНСом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

19.11.2018 08:21

Јест вам раст и напредак када је расу један човјек као беба звечку толико и озбиљности днс

Name

Скептик

19.11.2018 08:56

Па јесте раст, да није покуповао папке из НДПа и СДСа Додик без ДНСа не би могао формирати власт и морао би предложити мандатара из ДНСа, Милана Радовића. На следећим изборима подршка ДНСу би била још већа п је зато Додик направио изванредан потез, руши ДНС рушећи СДС и НДП. једним ударцем неколико муха. Ту о демократији нема ни говора.

Name

Е

19.11.2018 06:57

Кукавац сињи обај се Вукановић сломи више од љагања , ама попусти човече сад си стигао у посланичку клупу па љагај-млати читав убоги дан. Чуј ефендија Обрен а шта си ти ? Рекао би ти ја ал неће ови да објаве коментар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ибро Гаговић

19.11.2018 08:18

Е, хајде сада кажи шта није истина у овом тексту! Шта је неистина односно "љагање"? Наравно да немаш одговор

Name

РЕ Е

19.11.2018 08:20

ТИ СИ КУКАВАЦ, НИКО И НИСТА. ХОЦЕС ЛИ ПРИСТАТИ НА ОПЦИЈУ ,ДА АКО ВУКАНОВИЦ ЛАЗЕ ДА ТЕБИ ПОРОДИЦА И ДЈЕЦА БУДУ ЗДРАВА И ЗИВА И ОБРНУТО???

Name

ре ре Е

19.11.2018 10:31

Е баш тако.Ако је нешто слагао нек пристане.Јадо јадни је овај Е.Вјероватно на државним јаслама па блеји.

Name

Ре Е

19.11.2018 11:18

А ста није тацно сто је цовјек рекао мозгу испрани?

Name

Маријаш за Е

19.11.2018 11:54

Кад се нема шта паметно рећи и оповргнути онда се прибјегава дисктедитацији. Делијо, напишите неки афирмативан текст и тога сигурно има. Није да баш ништа не ваља. Додик је направио оно што нису имали петљу учинити вође ДНС-а и СДС-а. Скинуо је маске,прочистио им странке и преузео или ће тек преузети оне који су радили за њега, а глумили опозицију. Колико је то добро за њега видеће се. Или ће бити да се окупљају људи истог моралног кредибилитета.

Name

МОДРИЧАНКА

19.11.2018 06:59

Браво за текст, свугдје у свијету изађу на улице и траже права, само код нас ћуте и жале се да им није добро. Неможе он бити јачи од масе народа, требамо изаћи и скинути ту багру.Како се смије ругоба, незна се ни смијати.Проклет био ти и твоја криминална банда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран зока

19.11.2018 08:16

Модричанка .. ријеч улица и улична правда сама по себи значи зло .. видим да си заборавила да су избори били т.р јуче то је једини легитиман начин рушења власти , све остало је побуна која може да прерасте у велико зло ,зато те термине *улица * и с.л. треба избјегавати . то што ти причаш да свугдје у свијету то раде па што некажеш какав је епилог на крају ... полупан и запаљен град на стотине повријеђених сукоб банди , полиције и демонстраната и шта на крају буде једно велико НИШТА .

Name

Ре Зоран Зока

19.11.2018 09:30

Е павидис Зока епилог покрадени избора и посљедица не изласка на улицу и попаљена скупстина и стотине повредјениг народа је епилог Јос МИЛИЈАРДУ И ДВЕСТА ЗАДУЗЕЊА ЗА САД .ЗА ЈОС 4 ХОДИНЕ ОДЛАЗАК ХИЉАДЕ И ХИЉАДЕ МЛАДИ ЉДИ СТО ЗНАЦИ ЗА 4 ГОДИНЕ НЕСТАЦЕ 4 ГРАДА У РС.ЕПИЛОГ НЕИЗЛАСКА НА УЛИЦЕ СУ РЕДОВО ПРЕД АМБАСАДАМА НЕОПОТИЗАМ ДИКТАТУРА АУТОКРАТИЈА НЕДЕМОКРАЦИЈА ЈОС ВЕЦА КРАДЈА КТИМИНАЛ ВОДЕЦИ СРРАНАКА .НЕРЕСЕНА И ЈОС УБИСТАВА ЗА ОВЕ 4 ГОДИНЕ НЕИЗЛАСКА НА УЛИЦЕ БЈЕДА СИРОМАСТВО КОНТЕЈНЕРИ СТРАНАЦКО ЗАПИСЉАВАЊЕ КУПЉЕНЕ ДИПЛОМЕ НЕСТРУЦНА ЛИЦА У СВИМ СЕГМЕНТИМА БЕЗАКОЊЕ ПРАВОСУДЈА ПРОПАЛА ЕКОНОМИЈА ПРОПАЛЕ РОБНЕ РЕЗЕРВЕ ПРАВОСОДЈЕ КРИМОНОЛИЗОВАНО НАРКОТИЦИ НА СВАКОМ КОРАКУ ПРОСТИТУЦИЈА КО ДОБАР ДАН ПРОСВЕТА СМЈЕСНО ЗДРАВСТВО ДА И НЕ ГОВОРИМ.Е ТО ТИ ЈЕ ЗОКИЦЕ ПОСЉЕДИЦА НЕИЗЛАСКА НА УЛИЦЕ А ТАЈ РЕЗИМ И СВЕ ГОРЕ НАВЕДЕНО ЈЕДИНО СЕ РУСИ НА УЛИЦАМА.ЗАТО СУ СЕ ВОДИЛИ И РАТОВИ РЕВОЛУЦИЈЕ ДА БИ СЕ СВСЛИЛА ТА ТВОЈА ДИКТАТУРА КОЈУ ТИ ПОДРЗАВАС ЈЕР ЈАВНО СИ ЈЕДАН ОД ЊИХ КОЈИ ДОБИЈА СВОЈУ НЕЗАСЛУЗЕНУ ПЛАТИЦУ ГЛУМЕЦИ ГОСПОДУ ОНИМА КОЈИ СУ ГОСПОДА ПОСТЕЊЕ УЦЕНИ СА ЗНАЊЕМ И ЗБОГ ТАКВИ СА АПИРОНАА ОДЛАЗЕ .Е ЗАТО ТРЕБА УЛИЦА ЗА КОЈУ ТИ И ТАКВИ ПОПУТ ТЕБЕ ЈАВНО НИСУ .ПОЗИВАЈУЦИ СЕ НА ДЕМОКРАТИЈУ И ИНСТИТУЦИЈЕ КРИЈУЦИ СВОЈ КРИМИНАЛ ИЗА ЊИ И СВОЈУ НЕСПОСОБНОСТ ТАКВИМ И ТАКВИ СЕ БОРЕ ПРОТИИВ УЛИЦЕ ЛАЗНИМ ПАТРИОТИЗМОМЉУБАВИ ЗА РС ИБОСТАЛИМ ГЛУПОСТИМА У КОЈЕ НЕВЈЕРУЈУ НИ СЕКУНДЕ.Е ЗОКИЦЕ АКО ИМА НАРОД ЈОС ИМАЛО ДОСТОЈАНСТВА ИЗАЦЕ НА УЛИЦЕ И СКИНУТИ ОВУ ДА НЕКАЗЕМ СТА.И ДА ЈЕ ДЕМОКРАЦИЈЕ И ДА СЕ НЕБИ ПАЛИО ГРАД И БИЛО СТОТИНЕ ПОВРЕДЈЕНИ ОНИ БИ СЕ ТРЕБАЛИ ПОВУЦИ АЛИ НЕЦЕ .Е ЗАТО ДОЛАЗИ ДО ПАЛХЕЊА И СТОТИНА ПОВРЕДЈЕНИ .А АКО НЕМА ТОГА ОНДА СЉЕДИ ОВО ГОРЕ НАВЕДЕНО ОВА ВАСА КРИМИ ПРИМИТИВНА БАХАТА КВАЗИ ДЕМОКРАЦИЈА.

Name

Ре

19.11.2018 09:31

Ти ниси зоран зока, ти си Зорана, ботино.

Name

Брдјанин

19.11.2018 09:45

Знас клети, а не знас правопис, срам те било модрицанко.

Name

Ре РАСПУЦХИН

19.11.2018 10:14

Зар су већ заборављени НАТО тенкови па и "дрги талас" са гладним Крстаном Симићем и "великим бајом" у првим редовима? Зар и то није улица и зло?

Name

Ре Зоран

19.11.2018 10:29

Е моја незналице, па да није било протеста, ти не би имао осмосатно радно вријеме, не би имао 1. Мај, Дан жена. Не призивам улицу, али та кукавичја мантра да је улица само зло је и довела народ у апсолутни поданички положај. Исланд, 50000 људи се појавило пред институцијама, без галаме, свађе, премијер је поднио оставку. Знаш ли како је Исланд изашао из кризе? Само ширите страх и у свему видите зло и крв. Јер смо постали крв и зло, је ли тако?

Name

само улица

19.11.2018 12:04

Зивјели Румуни.

Name

истина

19.11.2018 13:21

УЛИЦА ЈЕ У ОВОМ СЛУЦАЈУ ЗОКАН. УЛИЦА ЈЕ СПАС! УЛИЦА ЈЕ ПРАВДА! УЛИЦА ЈW НАС ОПАТАНАК!

Name

Xxx

19.11.2018 07:00

Ма ово је одавно све изгубило смисао...неце их јос мало имати коме постављати и смијењивати...нзн кога нор ово висе занима???дал се неко сјеца када је задњи пут процитао неку вијест о економији и сл како је отворена нека фабрика запослени неки људи са неком нор платом...неее...а нецете ни процитати...вец само Додик рекао ово Додик рекао оно...хахаха...какво безнадје :/

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модрицанка

19.11.2018 09:21

Требате да се науците кога непознајете,да неословљавате са ти.О каквом легетимету Ви прицате,питам ја Вас дали је било могуце на изборима,да легетимно бирамо,избори су били покрадени,уцењивани и потплацени.Ви мени прицате о легетимитету.Ја као особа нисам уопсте за насиље,мозе се власт и достојно срусити.поз

Name

Ре модрицанка

19.11.2018 10:49

Јадна била какве ти, тако неписмена, делис лекције. Науци како се рјецица "не" писе.

Name

Дамир

19.11.2018 11:01

Модрицанка да је све фер и демократски народ би одлучивао о свему ,и реци о Бошњаци муслимани 53 посто Срби 30 посто Хрвати 17 посто и о свему би Бошњаци одлучивали рецимо признајем Косова ,рецимо ко мрзи своју државу и ките се заставама других казна затвор Итд....али доце ЕУ демократија тада ће нас бити 60 посто

Name

Радовић

19.11.2018 07:04

Кад год прочитам овог Вукановића натјера ме да Додику опростим све његове гријехе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ РАДОВИЦ

19.11.2018 08:22

СВИ МРЗЕ ЉУДЕ КОЈИ ГОВОРЕ ИСТИНУ!

Name

Пупа

19.11.2018 09:46

Истина боли па зато

Name

РЕ.Q

19.11.2018 09:51

Сви који мрзе некога или несто знаци да се тога и боје . Према томе истину треба писати и изнијети у јавност ,онај који се боји нецега или некога морају га се ријесити кад тад ,зато је врло опасно и погресно истину тајити .

Name

Харе

19.11.2018 07:07

Проблем је што се нема више шта ни опљачкат главница је оденесена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све је тачно

19.11.2018 07:08

Што је најгоре, сад под његов скут долазе и они који блате образ опозиционих странака. Сличан сличног тражи, каже стара изрека. Само, како ће јадни народ све њих издурати!? Много их се накотило посљедних година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јово

19.11.2018 07:08

Народ то зели, народ напросто обозава милоКрада доДицка а то је и доказао на прослим изборима дајуци му повјерење.. Тузно је то али назалост истинито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

19.11.2018 13:41

Далеко је то од праве истине.

Name

Мирко Немирко

19.11.2018 07:08

Тако и треба да вам ради! Народ Републике Српске га је бирао. Прије ми је било жао када на одмор дођем и видим какво је стање и ситуација ту. Али сада ни трунке сажаљења немам. За мене више Република Српска не постоји. Жао ми је само пар пријатеља што су у рату изгинули ни за шта. А ви доле сте били и остали глупи и нека вас Додик још више као овце шиша. Тхе Енд будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

19.11.2018 11:03

Продали би се они и Турцима све је ово игра нека знам само да завршетак неће бити Хаппy Енд за нас србе

Name

Истина

19.11.2018 07:09

Тог нећете скинути без општенародне побуне. Јасно ко дан. А колико народ нема поштовања сам према себи показују године владавине овог лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако треба

19.11.2018 08:14

Па такве и треба улица да руши.., боље не заслужују.

Name

Брдјанин

19.11.2018 09:48

Зивио Милееееее!!! Цркните дусмани!

Name

ре Брдјанин

20.11.2018 07:07

Па ти си ДУШМАНИН, успут да знаш то је турска ријеч

Name

Робин Худ

19.11.2018 07:09

Дотакнути је само један мали дио ове приче,ради се о криминалцу који ће историја памтити по пљачки народа тешкој око четири ипо милијарде,о "пјевачу" који је својим рикањем потицао на плес његову балерину ,а сљедбенике стјецао куповином позиција и чланством у мафијашкој организацији која је побједе на изборима остваривала манипулацијом невиђених размјера,а чланство уцјењено и испрепадано останком без посла,заједно с њим ,рикало на сеоским вашарима....биће познат по чињеници да га опозиција није успјела ухватити нити за један документ који је лично потписао,то су углавном радили они који му сад"као" директори јавних предузећа не одговарају....а сваки од њих је то за њега и странку морао дебело платити! Биће тешко доказати,али траг постоји и само треба мало времена да неко искрено озбиљан и опредјељење за сазнавања истине уђе у архиву,која је иначе бачена,али има је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

још

19.11.2018 12:12

- Додик је био на челу владе од 1998. до 2000. године, а скромни резултати његове прве владе су, ваљда намјерно, заборављени или забашурени, - продао Телеком Српске… Телекомом је годинама управљано на тако бахат и расипнички начин да је многим грађанима изгледало како је приватизација једино рјешење. Влада је ту одлуку правдала и потребом довршења процеса приватизације. Заправо, приватизација никад и нигдје није значила стопроцентну распродају националног богатства. Чаки кад су усвајани обимни програми приватизације, они нису значили да ће баш све бити распродато. -. Телеком, та „златна кока“ привреде Републике Српске, је продат „браћи из Србије“ за округло 646 милиона еура. Та продаја је одмах рекламирана као велику успјех владе, јер се продајом по врло повољној цијени дошло до новца који ће бити кориштен за све и свашта. А за шта, на то је мало теже наћи одговор. - нигдје на Западу није било апсолутне приватизације,… влада одрекла једног од ријетких привредних гиганата (за наше услове, наравно) који послује и може пословати стабилно и позитивно. Значајни профити (опет, за наше прилике) иду у џепове србијанског приватног капитала, умјесто да њима оперише Влада Републике Српске. - Рафинерију у Босанском Броду…. шта је с новцем добијеним од распродаје? - Пензионери… нешто мало њих је пензија повећана, али је зато силно расрдила оне којима је умањила пензије. Социјал-демократи нису нашли паметније и социјално праведније рјешење (као да је ово и паметно и социјално праведно) проблема ниских пензија осим да узму од једних пензионера и дају њиховим сапатницима. - измјенама Закона о раду, предвиђено је затварање фирми за које се утврди да држе раднике „на црно“. Влада се, међутим, досад није одлучила на обрачун са таквим фирмама, па нису забиљежени значајнији случајеви примјене ове законске норме. - Универзитет на кољенима… Реформа која је започета ће дефинитивно покопати државне универзитете… Мало је познато да многи универзитетски радници не остварују право на топли оброк, јер им их влада не исплаћује. Мало више, али ипак недовољно, је познато како биједно живе ти исти радници. - Факулети више немају статус правних лица, ни своја самостална финансијска средства. Све се концентрише у једном центру, на универзитету, који онда самовољно одлучује колико ће новца коме уручити. Радници на факултетима више немају право избора својих декана, него само могу предложити кандидате ректору, који их онда именује. Читав систем је изгубио и посљедња обиљежја демократичности, научно-наставне аутономије и финансијске самосталности. Универзитетски радници ће убудуће бити обични најамници државе, а факултети ће живјетии радити од милостиње ректора и министарства… - Умјесто да изађе у сусрет студентима тако што би те школарине снизила, влада је повисила школарине на Универзитету у Бања Луци. - Министар изјављује како су реални трошкови студирања такви да захтијевају повећање цијене студирања. Остаје само да се одговори на питање откад је то студирање тржишна категорија? - И не само то, поскупљења хљеба, узрокованог наводно објективним узроцима климатске и економске природе. Да ли је влада свјесна да људи једва састављају крај с крајем и уз ове цијене хљеба? - влада нема јасну стратешку оријентацију. Она ради ад хоц, „збрда здола“, а милијарде од продаје Телекома још чекају на најбоље пројекте. Влада је одговорност пребацила на друге. Умјесто да она створи пројекте, очекује од других да то ураде. Шта ће нам онда влада? - Нека минимална побољшања (веће плате, на примјер) су посљедица тренутног намицања средстава, а не системских рјешења и поготово не економског замаха - нема било какав конзистентан програм за рјешавање кризе. - СНСД ће извршити велику кадровску чистку - Пред страначким канцеларијама су се замало стварали редови кандидата за чланство у странци. Сви су нешто очекивали – једни функције, други неко, барем и најјадније, радно мјесто. - обезбиједили су, уз помоћ малих и безначајних коалиционих партнера, комотну парламентарну већину. Та већина је изњедрила стару-нову владу, на челу са лидером СНСД-а.

Name

Весна

19.11.2018 07:10

А... народ бира власт! Никад власт не бира народ или ...у цему је проблем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

19.11.2018 10:07

Проблем је утоме сто ми не знамо да пјевамо Немозе нам нико ниста јацисмо од судбине , јер цисто немоземо у то да повјерујемо .

Name

Објаснити глупом народу

19.11.2018 07:12

Мој Небојша како то објаснити глупом народу је беспредметно.Једном дијелу глупог народа боље речено,И ја сам прочитао на РТРС прилог од сада ће бити нова пракса да директори јавних предузећа морају пословати позитивно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глипи

19.11.2018 10:16

Молим вас немојте ни један дио народа називати глупим ,објаснити некоме ко из прве несхвати је позељно и онда иде на боље.дали сам ја добро схватио да то знаци боље бити РОБ НЕГО ГРОБ ИЛИ ?

Name

к

19.11.2018 13:31

Има и треце а то је слободан градјанин. Сада нам је власт дала избор РОБ или ГРОБ.

Name

КК

20.11.2018 01:10

Хм,Хм трба добро размислити ста изабрати ,а да се послије некајес !

Name

Дудук

19.11.2018 07:29

Највећи пљачкаш српског народа, извршио геноцид над Србима; исељавање, сиромаштво, задуживање под хипотеку РС, болести, дрога, самоубиства, рана умирања...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кирил

19.11.2018 07:30

Ја сам у Њемацкој, хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Кирил

19.11.2018 08:08

Настави прати клозете

Name

Ре За Клозет

19.11.2018 09:47

А ти настави цркавати од глади не радеци ниста

Name

Ре За Клозете

19.11.2018 09:48

Перем клозете не гледам додика зивим зивот без стреса имам све. на бироу си цркавас од глади једес пастету и додик те гази. хахахахаха

Name

Лејла

19.11.2018 10:17

Великаје разлика прати клозете и бити и остати усран!

Name

Ре РАСПУЦХИН

19.11.2018 10:22

Поштеније је прати клозете у Њемачкој него преживати на "државним јаслама" код "великог баје". Да ли сте Ви свјесни да се још само тим новцем , који шаљу ти што перу клозете , ово одржава на животу и покушава спасити од потпуног распада?

Name

Ре Ре Ре

19.11.2018 15:59

Док је постених еврица од нас сто перемо клозете ви нецете црци од глади. да нема нас било би гладних на улици као у етиопији! зива вам је то истина!

Name

СНСД

19.11.2018 07:31

На све важније позиције поставио криминалце који знају добро пљачкати, по упутама шефа Додика и њему давати колико хоће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тако

19.11.2018 10:25

Ако хоцес да се зовес директор ,морас да послујес позитивно сто би и требало да има логику ,сколован-способан-упуцен , но медјутим пјевац и плесацица скидају са себе помало одговорност "коју нису ни имали "и сада хоце само да касирају ,сто знаци хватај змију тудјом руком као и до сада .

Name

Стеван

19.11.2018 07:31

Кад си толики србин и ти и Вуциц и којекакви, засто се не залазете за РСК- РЕПУБЛИКУ СРПСКУ КРАЈИНУ гдје је зивјело на стотине хиљада срба које су устасе истријебиле, коме ви овдје супљирате сви висе, сурујес с Цовицем који мрзи србе и који обиљезава Олују која је за српски народ највеца трагедија, залазес се да хрвати којих је у БиХ сацица добију ентитет и играс за њихове интересе, знаци легализујес нестанак срба из Крајине а овдје би да их наградис са српском земљом, Грахово, Гламоц, Дрвар, Купрес..... Ја сам као србин против трецег ентитета , а ти настави цестите србе скидати с позиција који имају резултате иза себе попут Радовица директора Нове банке и осталих а постављај неспособне да мозете сто висе красти и сто прије народ биједом и сиромаством иселити а тако и РС укинути. То је теби циљ, сто висе пара извуци и разгулити на Дедиње. Да сте ви патриото тразили би права срба у Рватској, тј.повратак РСК , сутите сви о томе. Јадно и биједно. Тај народ и наса земља је заборављено и велике зртве. Поклонили сте РСК латинима а сад би им јос и дали дио БиХ на српској земљи, нема од тога ниста. Смиј се и спрдај, и твоје це проци уз помоц Бога кад тад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре РАСПУЦХИН

19.11.2018 10:27

У праву сте за РСК али не заборавите да је и Додик учествовао у издаји исте. Наставио је са понижавањем крајишника одмах након што су га НАТО тенковима довели на власт а то наставља и сада уз помоћ Вучића као што је то прије радио уз помоћ ДОС-оваца.

Name

Стеваниа

19.11.2018 11:09

Стеване једним дјелом се слазем са вама, а има и дио у којем се не слазем са вама ,ми требамо бога молити да нас застити од оваквих злотвора то је тацно ,бога молити да се непонове зртве али не само код нас срба, него било гдје и код кога ,ми би требали бога молити да нам сацува од сваког зла оно сто смо стекли својим постеним радом и залагањем, да нам да снаге да распознамо добро од лосег, бојим се да молити се бога да БиХ није земља сва три народа је јако погресно ,бог је створио земљу за добробит народа и бог не услисава молитве за које зна да то није за добробит народа осим тога БиХ има своје границе недопустимо да нас лазу ,осврнимо се на природне катастрофе .Молимо се бога да промјенимо сто се мозе промјенити ,сто је у насој моци а оставимо на миру оно сто није у насој моци .Поздрав и свако добро .

Name

марко

19.11.2018 07:41

Отузно је реци пословицу за Републику Српску : Какав народ таква и власт!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.11.2018 09:49

Браво за коментар! ниста ми боље заслузили нисмо

Name

Посматрац

19.11.2018 07:43

Ма дај Милораде, не прави нас лудим. Ево ти тест путање - у РТРС је Милиновиц наоравио 42 милиона КМ дугива. Хоцес ли га смијенити илибјос прецизније, хоцес ли умјесто њега довести способног и постеног или опет дебила теби бескрајно послусног?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жаре

19.11.2018 07:43

НАЈГОРЕ ЈЕ КАД ЈЕДАН КРИМИНАЛАЦ ИНАЈВЕЋИ КОРУПЦИОНАР КОЈИ ЈЕ ОЈАДИО НАРОД И Р СРБСКУ ЗА 5 МИЛИЈАРДИ НАЈМАЊЕ НАЈАВИ БОРБУ ПРОТИВ КРИМИНАЛА И КОРУПЦИЈЕ МОЖЕМО МИСЛИТИ САМО КОГА ОН ШТИТИ ОД ТОГ СВОГА НЕДЈЕЛА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешо

19.11.2018 07:48

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО СУ СЕ ДВА БРАТА КРИМИНАЛЦА И ПЛАЋКАРОША ОВОГ НАРОДА ЗАГРЛИЛИ . УСПЈЕЛИ ДА ПОКРАДУ ГЛАСОВЕ СРЕЋНИ ДА НАСТАВЉАЈУ ПЛАЋКАТИ Р СРБСКУ НЕТРЕБАЛО НИ ЊИМА НИ ЊИХОВОЈ ПОРОДИЦИ СВЕ ШТО СУ СТЕКЛИ НА ЛОПОВСКИ НАЧИН

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

19.11.2018 07:52

ЦОВЈЕК, СОТОНА. СТИЦИ ЦЕ ЊЕГА ПРАВДА, САМО МАЛО СТРПЉЕЊА, НЕ БИХ МУ БИО У КОЗИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брдјанин

19.11.2018 09:49

Зивио Милеееее!

Name

ре Брдјанин

20.11.2018 07:11

Ајд зачепи, брзо под шатор на кобају и пиво

Name

рекс

19.11.2018 08:20

Засто да не?! Па има сву моц коју му народ даје и логицно да це се зезати. Има предсједника РС и Владе РС, има предсједника предсједниства у Сарајеву, има водецег Савјета министара. Мало ли је?! Сваке изборе све јаци а зовете га сарлатаном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

к

19.11.2018 13:39

Биједо нељудска, не говори НАРОД. Видјецес ста народ даје!

Name

контаминација

19.11.2018 08:21

Вукане. Ријечник је очигледно твој. Настављаш са контаминирањем околине. Престигао си Боскета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

19.11.2018 08:26

ДЗАБА ЈЕ СВЕ ТО, НАРОД ЈЕ ВЕЦИНОМ ГЛУП И НЕПИСМЕН, НЕИНФОРМИСАН, ОГРАНИЦЕН. НЕ ЈЕРУЈЕМО У БОГА, ЗАТО НАМ И НЕ ПОМАЗЕ ВЕЦ ЈЕ ДОПУСТИО СОТОНИ ДА НАМ РАДИ ТО СТО РАДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цика Васа

19.11.2018 08:26

Пали, зари Удбински (Лактаски) диздару итвојој це кули реза доци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

19.11.2018 08:28

ТЕСКО НАМА СА ОВИМ ЛОПОВИМА, НЕКОМ ДАНАС А НЕКОМ СУТРА, ПРЕКСУТРА. ТРСКО ДЈЕЦИ И НАС И ПРИСТАЛИЦА РЕЗИМА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огледало

19.11.2018 08:29

Додик је апсолутно огледало народа који гласа за њега. Немојмо блатити Милу, па није он сам себе изгласао, народ је примитиван и крив. У Федерацији се ,ријетко али понекад, и деси да неке странке које не носе национални предзнак добију који глас и хоће боље али овдје ако ниси национално обојен код народа не можеш проћи. И ту је проблем, зато нека нам је овако како нам је... јер сви су против нас и сви су нам криви осим ми сами себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

објективно сагледано

19.11.2018 08:33

Свака ти цаст ауторе. ТО ЈЕ НАСА СТВАРНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

19.11.2018 08:34

ТАКО СЕ ТО РАДИ КАД СЕ ДОДВОРАВАШ . НЕКО ТО СВЕ ПРАТИ. ИМА СИЛА НАД СИЛОМ. ОГРОМНЕ ПАРЕ СУ СЕ СЛИЛЕ У РС И ФЕДЕРАЦИЈУ. ПАРЕ ПОКРАДЕНЕ, ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ ,НАРОД ПРЕВАРЕН,ПОНИЖЕН,У СКУПШТИНИ СЕ ДОНОСЕИ ЗАКОНИ ПО ХИТНОМ ПОСТУПКУ ПО ЊИХОВОЈ ВЛАДАЈУЋОЈ ВОЉИ. ВЛАСТ СЕ ФОРМИРА ПО ХИТНОМ ПОСТУПКУ.НИСУ НЕШТО РАСПОЛОЖЕНИ А КАО МОЋНИ ТО ВАМ СВЕ ГОВОРИ.НЕ МОЖЕ НАМ ПОМОЋИ НИКО, НЕ ТРЕБА СКРЕТАТИ ПАЖЊУИ . ТО БОЛИ СВЕ СТАНОВНИКЕ У ОВОЈ НАШОЈ НАПАЋЕНОЈ ДРЖАВИ.ИГРАТИ СЕ РИЈАЛИТИЈА СА БЈЕДОМ, БОЛЕСНИМ НЕ МОЋНИМ ОЈАЂЕНИМ. НИКАДА НЕ ЗАВРШИ .КАКО ТО ОНИ ХОЋЕ. ПОГОТОВО КО СЛАВИ СЛАВЕ КО ЈЕ ВЕЛИКИ НАЦИЈОНАЛИСТА И КО СМАТРА СЕБЕ ПАПОМ НАД ПАПАМА.БОСНА ЈЕ НЕШТО ДРУГО У ОДНОСУ НА СРБИЈУ У ОДНОСУ НА ЦРНУ ГОРУ.КОД НАС СУ ТРИ ПРЕДСЈЕДНИКА А ТАМО ЈЕ ЈЕДАН.АКО СЕ МИСЛИ ДОБРО УСТОЛИЧИТИ.ТЕШКО.ТО СУ ПУСТЕ ЖЕЉЕ.СВАКО ИМА ПРАВО ДА МАШТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цика Васа

19.11.2018 08:38

Теско нама са њим оваквим, али моyете ли замислити ове из СДС-а сто су похрлили под његове скуте. Која је то багра туго голема....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

19.11.2018 09:19

ДОДИГ је Плаценик, ИЗДАЈНИК, ХРВАТСКЕ коријене,Дали је икад једну ријеч рекао,о ИСЕЉАВАЊЕ,није а пола милијуна Срба нема,засто,то је његов Циљ,да РС нема,и СРБА, цовјек који промијене ВЈЕРУ,а он је то урадио,његови,јел се таквом цовјека мозе вјеровати,НЕ МОЗЕ,наси СВЕТИТЕЉИ су зивите давали,због ВЈЕРЕ, Светосавски народ воде ХРВАТИ,Додиг,Зељка, отвори се Земљо

Name

за Васу

19.11.2018 11:30

То ти је као у фамилији ,науцис дјете како да ради а послије си ти његов слуга .како оно би копај сам цес у њу упасти ,уцига да мрзи на посљетку тебе мрзи, итд итд . А има и позитивих ,додро ради и оцекуј добро ,сто висе дајес висе имас ,воли бицес вољен итд итд .Не немој мислити ,да сам ја паметан, ја сам ово само процитао, и из неког разлога осталоми урерано дубоко у глави .Али моје ´лицно мисљење је да је ПОХЛЕПНОСТ поремецај и то врло опасан који настаје недостатком само љубави и само постовања ,није наслиједно али је изградиво стање . Цика Васо Поздрав .

Name

Спрдња

19.11.2018 08:50

Исто тако посланици из ПДП-а обецасе да неце улазити у Народну скупстину јер су избори нелагални а данас це бити на Скупстини. Која је то промјена мисљења за само неколико дана. Која је то спрдња са народом пред којим су на Тргу Крајине дали такво обецање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

промјена

19.11.2018 12:46

Промјенити диагнозу, (мисљење ) ни у ком слуцају није негативно ако је то за бољитак пацијента ,под овим околностима пријеби се рекло да би спрдња била не промјенити мисљење ако је уоцено, казем ако, се стиме постизу позитивни исходи ,стога је добро сацекати ток збивања . С трпљен с пасен .

Name

Бозе драги

19.11.2018 08:59

Тацно ста је све Вукота Говедарица говорио прије избора. Рекао је да це поднијети оставку ако СДС изгуби изборе. СДС је катастрофално изгубио изборе а он као да је заборавио ста је рекао. Ово је најбољи примјер спрдње са народом а поготово са цлановима СДС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Боже драги

19.11.2018 10:34

Да знаш да је Вукота остао једина нада овом јадном народу који мисли главом а који се лако не купује.Он и још пар младих политичара међу којима и писац овог текста

Name

МИЛИН МАЛИ

20.11.2018 19:57

ПА И НАШ ПРЕЦЕДНИК ЈЕ ГОВОРИО ДА НЕЋЕ У САРАЈЕВО, ВИШЕ ПУТА, МОЖДА И ПРЕВИШЕ ПУТА ДА БИ СЕ ЗАБОРАВИЛО, АЛИ ЊЕГОВО СЕ НЕ ПАМТИ ЈЕР ЈЕ НЕ ПОГРЕШИВ!?! ЈЕЛ' ОНО ОН БИЈАШЕ У САРАЈЕВУ ИЛИ ДУБЛЕР???

Name

А о чему ви то ....

19.11.2018 09:14

Задње изборе је покрао, а шта је са претходним, народ га бирао. Значи, ипак је до народа. Према томе, он је оличење народа. Критиковати га , исто је што и пљувати по себи. Ко је ту онда лош ? Сви ! Не би се таква мрцина толике године угнијездила у власт да му народ није дао . На крају крајева и код покрадених гласова у задњим изборима народ да је хтио могао је рећи НЕ, али није. И зато пссссст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брдјанин

19.11.2018 09:55

Ма ста ти паметујес с покраденим гласовима погледај изјаву иваница прије избора у вези регуларности и ти псссст изгубили стееее, а вас је проблем кад цете то моци прихватити.

Name

Напаћени

19.11.2018 10:31

Када ће те смјенити директора Срдњешколског дома? Покрао је све што се покрасти могло,купијо три стана како је директор,довео супругу пјеваљку испод шатора да васпитава дјецу.Сад шири пропаганду да ће послије истека његовог мандата на његово мјесто сјести његова пјеваљка.Бања лука.

Name

мими53

19.11.2018 09:40

Све смо ми то заслузили. У избору измедју једног доктора ецц.,и сеоског месара, ми смо ово другом дали власт. Али није то све, цекајте кад на дневни ред додје измјена Устава РС,а он це двотрецинском вецином имати капацитет да то и уради ,ДОБИЦЕ НЕОГРАЊЦЕНУ ВЛАСТ. Понављам, све смо ми то заслузили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако и треба

19.11.2018 09:45

Недај Миле да те висе варају и лазу. Треба смијенити све који нису дорасли позицији коју обављају, а били су привилеговани ,повјерена су им Јавна предузеца. Резултат нула,све на рубу . Хитно смијенити мангупску Управу Путева ЈП РС Обавезно тразити извјестаје о пословању,другације не мозе ,све упропастисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Им смећа има..

19.11.2018 13:08

Под хитно Ругип, Пореску, не смао смијенити већ позатварати. Министре обашка. А тек агенције, дирекције, инеспекторати, сва та прдљавина и смрдљавина. Много су грешни.

Name

Дарио

19.11.2018 09:47

Народ стока и не заслузује ниста боље од Милокрада и његове бахатости,пљацке и сл.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

19.11.2018 11:52

Браво! Народ је стока и нису боље заслузили. Могли су паметније гласати. Нек се сад спрда са народом! Фуј

Name

Јоксим

19.11.2018 10:08

Само јаши сви смо наши.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

19.11.2018 10:25

Тразили сте, узивајте

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОДРИЧАНКА

19.11.2018 10:54

Зорана-Зоран.Марш ђубре ботовско.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран зока

19.11.2018 12:40

Могу само да мислим колики ти је ИQ кад ти је тако ријечник богат

Name

Нека нека

19.11.2018 11:21

Па ста це друго боље нисмо ни заслузили и треба да се спрда са нама и да нам се смеје у лице правице од нас мајмуне јос 4 године

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има рјешење

19.11.2018 12:37

Улица, руља, његова крезуба, неошишана багра..

Name

Правопис

19.11.2018 13:05

Са лијеве стране Дрине пише се 'смије' а не 'смеје'. Покушај тамо на десној страни ријеке Дрине казати и написати 'смије' па ћеш да видиш како ћеш се провести. Попљуван и још горе и смрадније од тога.

Name

није

19.11.2018 11:44

Додик штитио већ није ништа могао да уради јер није имао већину у Скупштини тако да је морао да трпи несспособне кадрове других партија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сјај

19.11.2018 12:35

Свака ти је сјајна, само није злато све сто сија .

Name

Петар

19.11.2018 12:08

Милорадов кадар је веома "успјесан", нароцито у Електро-Бијељини. Виспрени директор Недељко Цориц подигао 15 милиона кредита за тобозе инвестиције и тај погубни пословни потез дао на сва звона, увјеравајуци народ како је то добро! То је тај Додиков кадар, који отјера из РС све сто вриједи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДО ЛЕГЕНДО

19.11.2018 12:13

Можете само да му се сагнете душе продане! ДОДО ВАС ЈЕ РАСКРИНКАО И УНИШТИО! ЖИВИО МИЛЕЕЕ, ЖИВИЛА НАША ОТАЏБИНА СРПСКА И НАШ ВЕЛИКИ СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

19.11.2018 13:22

Живјела Српска банка , отишло у неповрат 30 мил , милина.

Name

XXЛ

19.11.2018 12:20

Такав је нас народ,јавно је против хомосексуалаца а у тајности воли када га им неко ували.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

19.11.2018 12:33

Ова фаца говори све. Јадни народе. Зна ли он колико је омладине изгинуло да би он уживао са својом породицом.Поштен народ оде вани не може ово све гледати. Човјече ако представљаш један народ требаш се културно понашати а не ширити мржњу међу својим народом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПСИХЈАТРИЈА

19.11.2018 13:49

ОВА ДВА ЛИКА ИМАЈУ УВЈЕРЕЊЕ ДА СУ ПСИХИЧКИ БОЛЕСНИЦИ. ЛОПОВИ СТАРЕ СТЕ НОВИНЕ, АЛИ СЕ ЧУВА ВАША СРАМОТА. ФАЛИ ВАМ ВУЧИЋ,ВУК ХАМОВИЋ ГРИГОРИЈЕ, ЛАКЕТА. КО ЈЕ УБИО ДАВИДА?

Name

Аустриа

19.11.2018 14:35

стаје сада господо видите како јебу неписмене газде

ОДГОВОРИТЕ
Name

РцбиПРИМИТИВАЦ.

19.11.2018 14:50

примитивац.глупан.неписмени.кад.погледам.људе.и.закон.у.у.свијету.згади.ми.се.моја.земља.ради.лудјака

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прокац

19.11.2018 15:53

Па добро,Срби , ,ако је Додик побиједио, што сад режите иза каце,ко старе бабе.Човек је победио,можете му само честитати,ил зачепите уши...и уста.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

19.11.2018 18:34

И поред "побједе" папак остаје папак!

Name

месар

19.11.2018 17:38

Та телеца глава говори све! Е мој народе, за кога сте ви гласали. Фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мими Какве Будале

19.11.2018 18:26

на народни начин

ОДГОВОРИТЕ
Name

бск

19.11.2018 19:06

па и треба тако доста се и ми срби спрдали са додиком

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

19.11.2018 20:02

Дапаце? Ција је ово ријец?

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки лакиц

19.11.2018 20:12

Изузетно болна спознаја: припадаш нацији која живи од митова и истина о славној прошлости, док је у садашњици накрцана кукавичлуком и бескичмењацима. Величанствени преци о којима причамо вероватно би нас пљунули из све снаге. Херојска нација која не сме ни да писне, камоли да свргне тиранина.” - ОВИМ ЈЕ ЦОВЈЕК КОЈИ СЕ ПОТПИСАО са Т а к с и р а т - СВЕ РЕКАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

суцо

19.11.2018 23:37

Спрда се са народом и пљацка га .Опустосили све фондове и даље се наставља пљацка.Избори покрадени,ЦИК је купуо насим парама и тако исталу на власти.Само нас револуција мозе спасити,друга средства ту ниста не могу постици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доми

20.11.2018 06:43

Ко му направи ваке накарадне зубе мајко бозија!а смије се ко луд на брасно

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

20.11.2018 07:19

Само се питам каквим људима ово смеће може бити узор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сви хоце мандат

20.11.2018 07:32

Оцито ни Мили није лако,сви хоце нови мандат у јавним предузецима. Поставља се питање ,јесу ли директори унаприједили предузеце или су радили у своју корист.Појединци су се толико ибрукали и све радили како не треба. Нигдје савјети и одговорности ,ударају на сва врата да се промакну столицу висе. Томе треба стати у крај и поставити их тамо гдје им је мјесто.Позадина овога свега је зато сто не одговарају ником ,пустосе народни народни новац.Требају нам квалификовани људи за области које обављају ,креативни који иза себе остављају резултате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јодза

21.11.2018 14:56

Исти покрети као код Сојица!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеодаја магле

23.11.2018 09:14

Господин Баја вец годинама народу продаје маглу, али назалост народ је све висе купује. Ста је од предизборних обецања за све ове године одрзао. Није ниста нити це одрзати које. Он је иселио одавде више народа са својом владавином него рат. Народ висе воли да бјези по бијелом свијету него да изадје на улице и растјера те лопове и пљачкаше. А покрице за све то сто раде им је наводни патротизам!!!!

ОДГОВОРИТЕ