Андерсон: Ђоковић игра најбоље у каријери!

"Новак ти не оставља нити један излаз у мечу, не да ти да нађеш решења за проблеме на терену. Све време те држи у фокусу и све ради тачно како треба. . . "

Тенис 18.11.2018 | 18:45
Андерсон: Ђоковић игра најбоље у каријери!
Невероватне партије, али пре свега невероватан ниво тениса који показује Новак Ђоковић у последњих неколико месеци оставили су свет белог спорта буквално без речи. Једна од негових најчешћих "жртава" у другом делу 2018, Кевин Андерсон је након синоћњег тешког пораза у полуфиналу завршног мастерса изрекао пар истина.

"Новак ти не оставља нити један излаз у мечу, не да ти да нађеш решења за проблеме на терену. Све време те држи у фокусу и све ради тачно како треба. Када погледам шта је учинио протеклих седмица, нема сумње да је у врхунском издању. Све што је постигао је невероватно", просто неверује Јужноафриканац који никако не успева да нађе начин да сломи Србина, па чак ни својим громовитим сервисом, "Никада, на пример нисам могао да замислим да постане толико доминатан на сервису као што је последњих месец дана. Мислим да тренутно игра најбољи тенис у каријери. "

Ђоковићев наредни противник, Александер Зверев, очигледно достојни наследник "велике тројке" свестан је шта га чека вечерас од 19 часова у О2 арени у Лондону. И он сматра да наш ас игра невероватно и да за такву игру нико нема решења. Циљ је дати све од себе и надати се да он неће бити у врхунском издању.

"Новак је најбољи на свету и игра невероватан тенис. Мораш да играш најбоље што знаш не би ли имао имало шансе, али шта год буде, ја ћу бити спреман." јасан је 21-годишњи ас из Хамбурга.

Бред Гилберт, бивши тенисер, али пре свега успешан тренер, најпре Андреа Агасија којег је вратио са 14. на прву позицију 1999. сигуран је да ће се овај Новак тек разгоропадити и да је 2019. његова година.

"Мисим да Новака чека монструозна 2019. година! Све ме подосећа на Агасија када је 1999. освојо Ролан Гарос, Вимблдон и УС опен.Видим Новака како осваја Аустралију, а онда је одједном пред новим "Ђокер слемом" (мисли на четири узастопне гренд слем титуле 2015/16). Верујем да ће наставити да доминира. Воз је кренуо пуном паром и не намерава да се заустави!"

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар