Открила како је завела Клинтона...

Моника Левински (Моница Леwинскy) признала је у новом документарцу да се већ првих дана у Бијелој кући заљубила у тадашњег предсједника Била Клинтона (Билл Цлинтон) те је често кокетирала с њим, а чак му је једном показала доње рубље како би привукла његову пажњу.

Свијет 17.11.2018 | 22:21
Открила како је завела Клинтона...
Клинтон је присуствовао рођенданској особи једног радника Бијеле куће која се одржала 1995. године, а Левински је схватила да јој гаћице вире из хлача, присјетила се у документарној серији "Тхе Цлинтон Аффаир".

"Умјесто да сам повукла хлаче према горе, као што бих иначе направила, сад нисам направила ништа. Моје гаћице није видио нико у просторији, осим Клинтона", рекла је, преноси Индеx.хр.

"Док сам пролазила крај канцеларијеа Џорџа Стефанопулоса (Георге Степханопоулос), провирила сам унутра. Бил је стајао тамо и сигнализирао ми да уђем. Мислила сам да је немогуће да ми срце удара тако брзо. Тада то нисам знала, али то је био тренутак у којем сам ушла у зечју рупу", рекла је.

Левинскy и Клинтон тад су започели дугогодишњу везу која је завршила скандалом.

"Увијек смо разговарали о тајности те везе. Били смо опрезни, али очито не довољно. Била сам потпуно препуштена на његову милост и немилост", рекла је она.

Како каже, у то јој се вријеме веза с "првим човјеком слободног свијета" чинила попут "повезивања".

"Наравно да сам схваћала да је он предсједник, но мислим да ми је пуно значило то што ме жели неко кога су други људи жељели, ма колико то погрешно било. Имала сам 22 године и тако сам се осјећала", испричала је.

"Упутили смо се према купатилу, гдје смо постали још интимнији. Дијелио ми је комплименте, ја сам узвраћала. Дошли смо до тачке у којој би он у ранијим сусретима увијек стао. Некако сам застала и питала жели ли наставити. Он је коначно рекао да жели", казала је Левинскy.

"Тога дана изашла сам на вечеру. Нико од људи које сам сусрела на вечери није ми рекао да имам мрље по хаљини. Мрље сам видјела тек након неколико дана када сам хаљину испробавала пред својом пријатељицом која ме наговорила да сачувам хаљину с Клинтоновим сјеменом", закључила је Левинскy.



Извор: Агенције

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Моникин тетак

17.11.2018 21:56

Сви смо је ружили што се спанђала са ожењеним чојеком. А онда смо сконтали да је сакупљала флеке на сукњицама да би од њих направила доларе. Вазда смо се поносили ш њоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јопет ја

17.11.2018 23:28

Чуш у бијели свијет па шкандал, а оно у фамилију најпаметније се направи.

Name

мали влах

18.11.2018 08:10

И тата би сине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

18.11.2018 08:29

И тата би сине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милан

18.11.2018 14:50

Лијепа зена!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радиса

18.11.2018 21:27

Прво су му наместили аферу И послије тога су уцијењивали Клицу да мора да бомбардује Србе и прекрси Ун повељу, и на крају су ипак отисли у јавност јер им није испунио све зеље.

ОДГОВОРИТЕ