Рањени младић одбија сарадњу

Амел Куртић (28) из Соколовић-Колоније, који је у сриједу хицима из пиштоља рањен испред фитнес клуба “Оxиде” у сарајевском насељу Ступ, одбија сарадњу са полицијом.  

Босна и Херцеговина 17.11.2018 | 21:21
Рањени младић одбија сарадњу
Он не жели да каже ко је на њега пуцао, сазнаје Аваз од извора блиског истрази.

– Нисам шмекер! – бахато је одговорио Куртић припадницима Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево, који су исте ноћи подигли више тимова како би ухватили његовог нападача.

Више од овога Куртић није желио да каже истражитељима, као ни могући мотив за напад. 

– И поред чињенице да оштећени не жели да сарађује, ми ћемо по службеној дужности наставити активности ради расвјетљавања овог случаја и проналаска починиоца – казао је извор, потврдивши да Куртић није заведен у полицијској евиденцији.

Куртић, очито, добро познаје свог нападача те је својим одбијањем да сарађује са полицијом потврдио тезу да се, највјероватније, радило о неком ранијем сукобу.

Пуцњава се догодила око 18 сати испред фитнес клуба “Оxиде”, гдје је Куртић рањен у грудни кош и леђа. Сви су очевици рекли да је нападач чекао Куртића да изађе из теретане, а онда је запуцао. У теретани се прије тога ништа није дешавало. Куртић је одмах превезен у Клинички центар Универзитета у Сарајеву, гдје је задржан на лијечењу.

Извор: Аваз

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ПРАВДА

17.11.2018 20:23

Ко је убио ЏЕНАНА МЕМИЋА?????ПРАВДА ЗА ЏЕНАНА!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

17.11.2018 20:41

Њега умјесто њих у прдекану... можда му и главу спасете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

18.11.2018 07:44

МОМАК ЈЕ МОЗАК..АКО КАЗЕ КО ЈЕ САМО ПРОДУБЉУЈЕ ПРОБЛЕМ..ОВАКО ЦЕ БИТИ ЦИЈЕЊЕН ОД ДРУГЕ СТРАНЕ..МОЗДА ПОСТАНУ И НАЈБОЉИ ЈАРАНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко зна

18.11.2018 09:53

Вероватно постоји јак разлог засто цовек не зели да да изјаву. Његова ствар. Мозда, једноставно не верује никоме.

ОДГОВОРИТЕ