Тумбаковић: Ако ништа, поправили смо утисак!

Селектор Црне Горе Љубиша Тумбаковић рекао је да је друго полувреме против Србије поправило утисак лошег првог, али и целе прошле утакмице са истим ривалом.

Фудбал 17.11.2018 | 20:00
Тумбаковић: Ако ништа, поправили смо утисак!
"Првих 20-ак минута имају позитивну димензију, али су брзо примљени голови променили концепт и било је тешко консолидовати се до полувремена. У другом смо били бољи, дали гол и могли више, а ако ништа друго, поправили смо утисак у односу на оно што се дешавало и у Подгорици и сада у првом полувремену", рекао је Тумбаковић после утакмице у Београду.

Црна Гора је поражена од Србије резултатом 2:1 и коло пре краја је остала без шансе за пласман у Лигу Б.

Тумбаковић је навео да има позитивних ствари, попут великог броја младих играча у екипи.

"Има позитивних ствари, много играча који су практично до јуче играли у младој репрезентацији и они су изнели друго полувреме. То су фине ствари, афирмација младјих играча као гаранција за нешто што треба да додје. Али, када је такмичење онда нема оправдања", казао је Тумбаковић.

Он је додао да ништа посебно није рекао играчима на полувремену и да је суштина била у томе: "Хајде да се покажемо".

Поразом од Србије, постоји могућност да Црна Гора и испадне у Лигу Д.

"Испада да је најважније оно против Румуније. Када немаш резултат, свака наредна је најважнија. Трудићемо се, биће много тешко, мада је Србија практично освојила прво место и велики је фаворит против Литваније, а Румунија се бори за статус и друго место", рекао је Тумбаковић.

Црна Гора ће последњу утакмицу у групи играти у уторак против Румуније у Подгорици, док ће се Србија састати са Литванијом у Београду.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар