Руседски: Роџере, Кевине, пазите се Новака!

Делује незаустављиво! Бивши британски тенисер Грег Руседски сматра да најбољи тенисер света Новак Ђоковић игра у најбољој форми и да је фаворит у завршници АТП тур финала.

Тенис 16.11.2018 | 20:00
Руседски: Роџере, Кевине, пазите се Новака!
Новак ће у суботу одмерити снаге са Кевином Андерсоном, док се Роџер Федерер састаје са Александером Зверевим, али Руседски каже да је Србин у офанзиви.

"Овај момак тренутно делује незаустављиво. Мислим да је његова игра на скали од десет негде око 9, можда 9.5. Мислим да може да одигра још боље него што је био случај против Зверева и то је заиста застрашујуће за све који му се нађу преко пута мреже. У првом сету Зверев га је притиснуо. Погађао је углове, ас сервисе, било му је дозвољено да игра са много самопоуздања, али Ђоковић увек нађе начин да успостави своју игру. Можда није имао превише винера, али терао је Сашу да игра за сваки поен, имао је на својој страни тај одбрамбени зид и онда би кренуо у транзицију", објаснио је Руседски. 

Он је приметио разлику у Новаковој игри у мечевима са Изнером и Зверевом. 

"Против Изнера је ушао у терен, а против Зверева је био мало дубље иза линије, онда је миксовао, излазио је напред. То показује флексибилност у његовим размишљањима, како најбоље да искористи све своје предности, са ритерном, покретљивошћу коју има. Он је без сумње најбољи", рекао је Руседски.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар