"Треба нам нова снага у СДС-у"

"Онима који су испратили све предсједнике Српске демократске странке до сада и који 28 година сједе у удобним страначким фотељама желим да поручим да је дошло вријеме да један предсједник странке испрати – њих", казао је у разговору порталу СрпскаЦафе предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица.

Република Српска 16.11.2018 | 10:27
"Треба нам нова снага у СДС-у"
Коментаришући изборне резултате, Говедарица каже да није задовољан резултатима који су направљени у општинским организацијама.

"Анализа изборног резултата показаће ко је одговоран за тај резултат. Ниједног тренутка нећу бјежати од одговорности. Све ово што се дешава сигурно није смишљено дан послије избора. Ријеч је о плану који је неко већ раније сковао са Додиком (Милорад). А Додик свакако има циљ да направи модеран једнопартијски систем и да инсталише своје људе у све странке и да их тако стави под контролу. Нећу дозволити да то уради и са СДС-ом", казао је Говедарица.

На питање зашто није реаговао ако је за то зна, Говедарица каже да није знао и да му је је био циљ да направи добру атмосферу унутар СДС-а.

"Желио сам да анимирамо све снаге које могу да направе добре изборне резултате. Тачно је да је Петровић (Обрен) био прилично сумњив у данима кампање, али је тада било касно. Није он преварио само мене и СДС. Он је брутално преварио и све оне који су гласали за њега. Да је прије избора саопштио какав је његов план и како намјерава да ради, сумњам да не би добили тај број гласова. Питање је да ли би добили један једини глас", казао је Говедарица.

Како је странка добила два и по пута мање гласова од њега, Говедарица објашњава да је више очекивао од Бијељине.

"Странка је тамо освојила мали број гласова. Тамо смо били у коалицији са Српском радикалном странком чији је канидат освојио 1 500 преференцијалних гласова. Ми смо освојили 11 500 гласова, а ја готово 28 000 гласова. То говори да нисмо добро радили у Бијељини. Исто је било и у Добоју. Требали смо створити значајну разлику у тим градовима и то нисмо урадили", казао је Говедарица.

Потврдио је да су му неке страначке колеге радиле иза леђа.

"Један дио се није много бринуо за мој изборни резултат, јер је очигледно имао `план Б`. И у мојој побједи и у мом поразу те групе су видјеле само једно – сарадњу са СНСД-ом и Додиком", открива Говедарица.

Упитан шта ће онда бити са СДС-ом, он каже да ће водити досљедну политику док ја на челу странке.

"Дефинисаћемо постизборну платформу која ће дефинисати пут којим ће СДС ићи. Чланови Главног одбора имаће прилику да кажу да ли су за досљедну политику или за једну нову која ће амнестирати сва недјела која је власт у Српској починила у протеклих 13 година. Нећу прихватити да СДС капитулира и нећу правити од лажних патриота националне хероје. Ако је опозиција икада била потребна Српској, онда је то данас", нагласио је Говедарица, додајући да СДС мора да оздрави тако што ће кроз унутарстраначке изборе имати прилику да створи нову генерацију политичара која ће бити потпомогнута оним људима који имају и друштвени и морални и политички интегритет.

"Српска опозициона елита се изродила. Треба нам нова генерација и потпуна обнова", казао је он.

Је ли крај искључењима из СДС или слиједи наставак сјече, Говедарица каже да ће свако ко се буде понашао на начин, кап што су то Петровић, Васић и Јеринић бити експресно елиминисан.

"Свако има право жалбе. Ако ме неко убиједи да су Обрен Петровић и Борис Јеринић радили за добробит СДС-а и ако Главни одбор странке то заиста мисли, онда мени није мјесто у СДС-у", рекао је лидер СДС-а.

Каже да се нада да ће СДС пребродити све, да ће бити поражени трговци и мешетари унутар СДС-а који дјелују као завјереници и пучисти.

"Видим да се буне када кажем да су завјереници и пучисти, али како назвати оне људе који се тајно састају са Додиком, разговарају са њим и договарају како да му СДС одведу у загрљај?

На кога тачно мислите?

– Између осталих и на Милована Бјелицу. Он је најгласнији. Не знам шта је Додик у тим разговорима обећао Бјелици, па се он понаша овако како се понаша. Када се СДС ријеши свега онога што се нагомилало у њој свих ових година, биће јасно да СДС са ПДП-ом остаје у опозиционом капацитету", казао је говедарица, наводећи да вјерује у подршку Главног одбора СДС за потезе које води.

"Очекујем да ћу добити подршку за политику о којој говори и да ће се поштовати одлуке које доносимо", казао је Говедарица.

Наглашава да странка мора да се консолидује.

"Очекујем да је опозицији потребно озбиљно укрупњавање. Мислим да СДС треба да буде предводник таквог политичког дјеловања. Ако неки мисле да СДС треба да се позиционира као група Обрена Петровића или као НДП, онда морају то да саопште. Не видим да мој програм може да иде у правцу сарадње са СНСД-ом. То ми је незамисливо. То би било исто као да се Џаклина Кенеди удала за Лија Харвија Освалда", казао је Говефдарица у разговору порталу СрпскаЦафе.

БН ТВ

Коментари / 88

Оставите коментар
Name

Xx

16.11.2018 09:28

Следеци избори ти идес код додика у странку покри се усима и сути буди задовољан ако те прими

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн ДАНКО

16.11.2018 09:55

Реагуј у Семберији док није касно.То и Романију реши и идемо у побједе Вуче.

Name

Пипо

16.11.2018 10:09

Испивале су на поврсину фукаре неморални,некарактрни,плацакроси,изајници,лопови.Господине Вукота сада ти висе није проблем препознати које ко.Тррба се позабавити Мицицем и он ми је афифан мудра лисисица он све посматра и мудрује. Мислим да СДС са остатком људи има будуцнос под условом да не мијења политицку платформу сранацког дјеловања.Моје постовање потписујем све сто сте изјавили.

Name

Ре xx

16.11.2018 10:21

Ако бог да Додика висе неце бити тај це нагулити убрзо из РС .Увелико спрема кофере тада се обратите Сњези Додик да вас извлаци из гована хахаха.Додик је милијардице пребацио јос љубавницу и сина и то је то .

Name

Хх

16.11.2018 10:49

Покриј се ти и по ушима и по глави! Поклопи се, узми правопис у руке и научи да пишеш.Додик рече, да му такви требају, који су послушни а глупи. Ти већ јеси у његовом загрљају а Вукота је паметан и принципијелан. То нећеш дочекати, да он пада у Додиков загрљај.

Name

За корисника Xx

16.11.2018 11:40

Сагласан сам са вашој поруком господину Говедарици али треба водити рачуна о чистоти српској језика.Шутња,шутати или шутјети је кроатизам и као такав нема мјеста у српском језику.Знам да ће неки на ово да кажу да неки Срби у западним крајевима такође говоре шути умјесто ћути али ћути је књижевна ријеч,стандад јер су се српски језикословци опредијели за ћути а не шути.

Name

Браво Вукота

16.11.2018 12:31

Србац је уз тебе. Само напријед. Очисти нас сад кад се закувало- мање боли. Па идемо напријед а да се не морамо стално освртати да видимо ко нам потпетљава ногу.

Name

Нострадамус

16.11.2018 13:16

За xx ако буде тако онда це остати само политицари и администрација. Зато Вукота бар покусава да несто промијени па ако народ буде и даље слијепо исао за Додиком засто не би онда и он се прикљуцио Додику. А народ ако не мисли немора ни да постоји. Ауто мафија је под контролом појединаца из СДС а Бјелица им је сеф зато се прикљуцио Додику. Такви це се прикљуцити и Бакиру и сарадјиват це на новом орузаном сукобу у коме цес мозда и ти xx бити управо тако како се престављас надјена xx зртва

Name

Милан

16.11.2018 13:25

Подгузне муве и полтрони као и папци да усуте и беру плодове свог образа а ти Вукота сам напред.

Name

Ре

16.11.2018 14:22

Господине Вукота, на путу сте да постанете прави лидер. Управо овако теске ситуације праве од људи изврсне струцњаке, познаваоце, па и политицаре. Никад се боље не уци него онда када сте под притиском, посебно када пролазите кроз велику неправду. У сваком слободном цовјеку у оваквим ситуацијама се буди невјероватна снага. Имајте самопоуздање, вољу и зељу, ви много висе врлина имате него сто мислите.

Name

Паласс

16.11.2018 17:54

Ријеси се трокутаса унутар СДС-а,Крсмановиц је један од њих па ето ста уради. Док су ти трокутаси у СДС оно сто одлуцује и цини превагу нема ниста ни од СДС-а,ни опозиције ни Републике

Name

Дг

16.11.2018 18:26

Шта ћеш са својом омладином која чека већ 10 година за посао

Name

Ранко Југовиц

16.11.2018 09:34

позз ово си добро рекао све

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кизо

16.11.2018 11:17

Цитајуци коментаре цлнова СДСа досао сам до закљуцка да је та партија легло лопова и пљацкаса. Изгледа да их је висе тамо него у власти.

Name

ре Кизо

16.11.2018 11:43

Потпуно си у праву!

Name

Нострадамус

16.11.2018 13:28

Ре ови лопови у СДС стално прилазе СНСД јер хоце да буду веци лопови него сто су то били у СДС. А као сто видим изгледа да су вам лопови дрази него они други. Подрска Вукоту,а ви лизите дупе овим лоповима.

Name

бањалуцанка

16.11.2018 09:36

Браво госп. Говедарица. Мало смо цекали на Вас одговор, али стигао је прави. Сигурно у СДС има цеститих, паметних и разумних људи, младих, свјезих и старих, искусних.Ето прилике за добру странку коај се неце на сваким изборима уздрмати. Дакле, пред локалне изборе висе опреза, а до тада срецно, има пуно људи у БЛ који би гласали за такав СДС, Ако останете досљедни заједно са ПДП лаксе цемо поднијети јос цетири године терора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

16.11.2018 19:58

Надам се да це сутра на сједници главног одбора СДС-а да влада разум. Да це се одлуке 3 пута мјерити прије него се пресијеце. У сваком слуцају ми неби било драго да се гласа о смјени Вукоте.

Name

Лажна влада РС

16.11.2018 09:38

Од Лажног председника РС ЧЛ. БИХ све је лажно и треба то сматрати тако, јер је покрадено и фалсификовано уз помоћ издајника, сада познатих и ЦИК-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

папци

16.11.2018 09:56

Ови издајници свога народа би 100% овако издали за паре и у рату, на крају бављење политиком сада је из интереса, а не као некад у ползу народа, па је вође народ молио да их води, а сад обратно.

Name

цоцко

16.11.2018 09:40

Шата се Цицко гура, пре рата Соколац имао 16000 становника (око 30% муслима), а сада 5 000. Он је доказани лопов, особа која није кадра ни за мању МЗ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.11.2018 12:22

Магацинер. Сад начелник. Све јасно.

Name

Истине ради

16.11.2018 17:46

Није поштено. Колега му Тинтор (савјетнк предсједника РС-а) на робији, а он слободно шета, чак влада Романијом. Оба би требала да су на робији. И то због ратног и поратног профитерства. И корупције која је само наставак пређашњег. Ваљда ће тако и да буде.

Name

магационер

16.11.2018 09:43

Цицко је пре рата у РО Романија био магационер, издавао радницима крампе, сјекире, радна одијела, ексере, моторне пиле и тд. и ту је научио хапати, помало на клинцима па до пила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.11.2018 17:37

Засто такви људи побједјују на Сокоцу

Name

Лопарац

16.11.2018 09:46

Вукота имаш историску шансу да СДС вратиш на прави пут. Све лопуже (дугогодишње начелнике и градоначелнике) тјерај напоље. Попили су крв народу у својим општинама. Нису само проблем Цицко и Обрен. Мићо Мићић је главни коловођа издаје. Немој заборавити ни овог нашег у Лопарама. Радо чека какав ће бити исход са Мићом па да и он прелети. Браћа Стевановић га у томе подржавају и измишљено удружење Мајевичана у Швајцарској. Такође у Угљевику имаш Перића колекционара станова по Аустрији и приморју. Све су то обичне лопуже којима није мјесто у СДС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

16.11.2018 10:01

Мићо је највећи подлац, сличан Чавићу, корумпиран на милионске износе, задужује опћину самоиницијативно узима кредите, а онда кроз намештене тендере 30-50%. Мићу треба избацити одмах, све избеглице и 50% Сембераца је за Вукоту,а противу Миће неписменог.

Name

Лопарац ИИ

16.11.2018 10:47

Вукота,поред проданих душа, чувај се увлакача-Савића из Лопара,који каже ,,све су карте отворене,,.Прошли викенд је био у Швајцарској код ,, својих дијаспораца,, (објављено на фејсу)- а прекјуче код Миће на ручку.

Name

Смолуца

16.11.2018 16:18

Радо је постен и досљедан СДСу Нема разлога да се спомиње у контексту издаје СДСа.

Name

Акција

16.11.2018 09:46

Предсједниче апсолутна подршка за заштиту части и дигнитета партије, имате одговорност за 300.000 људи који су тражили промјене. Напоље са свим прелетачима, моралним сподобама и политичким накупцима, Вријеме је за озбиљно поспремање и обнову куће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ватра

16.11.2018 13:58

А данас је Савиц с врхом регионалног СНСД-а на састанку и руцку у Мацковцу. Ту је и Ристиц из ПДП-а који би уз Савица и у СНСД.Јагњетина је на столу.Цекамо фотос с лица мјеста.

Name

Стево

16.11.2018 09:49

Тако је Вукота !.Такво вођење политике доће до консолидације СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

санкције

16.11.2018 09:51

Како ове издајице казнити? Треба их анатемисати, написати књигу о њима у малом тиражу, па ако је народ прихвати, онда повећети и допунити је, а они нека се стиде довијека и поколења им,а они ће негде побјећи где ће и умријети заборављени а упамћени као издајице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супорт

16.11.2018 10:24

Свака цаст. Одлицна идеја. Да остане записано

Name

Идеја

16.11.2018 12:28

Ово са књигом је одлична идеја. Да остане записано за вијеки вјекова ко је вјера а ко невјера. Папкари и постоје јер се уздају у плитку памет и брз заборав. Књига остаје попут споменика документ шта су говорили прије избора а шта су учинили послије завршетка избора. Да их се стиде потомци а честит народ да проклиње Бранковиће новог доба.

Name

ТОРРО

16.11.2018 13:28

ЈА ВЕЋ ИМАМ ПРИПРЕМЉНИХ 70 СТРАНИЦА

Name

Дејан

16.11.2018 09:53

Узас ста радите од народа и једни и други не зна се који сте гори или власт или опозиција само су вам фотеље у глави а обицан народ нико ниста не пита мука ми је и од једних и других

ОДГОВОРИТЕ
Name

сепарација

16.11.2018 12:30

Тај ужас који спомињеш се рјешава управо овако како Вукота намјерава. Одвојити жито од кукоља у опозицији. У власти су сви кукољ, ту нема грешке.

Name

Милиграми

16.11.2018 09:54

Све лијепо и озбиљно речено. Ријесити се стараца и очистити СДС,јер су се довољно накрали и за поколења своја. Сада су показали своје лице а и страх од промјена. То њих све боли.Страх је био да ћеш ако побиједис стварно увести Закон о поријеклу имовине а то мој Говедарица виси њима као мац на врату. Тога су се препали сви у БиХ не само у РС. То не одговара ни једном политицару овдје и то неће бити никад донесено. То нема ни Србија,иста је ствар и тамо.Крадја и корупција су рак рана и у БиХ и Србији а ево видимо и у Македонији.Црну Гору да не спомињем увриједицу их ха ха. Пробај Говедарице бог ти помогао,прави чланови СДСа су уз тебе али сви месетари,лопови,тајкуни су против.

ОДГОВОРИТЕ
Name

старац фочо

16.11.2018 10:12

Решавати се лопова који се лако уоче, а стараца има поштених. Ови лопови су били млади кад су почели хапати ;Мићо пре 15 год. Обрен, Цицко, Костадин... имали година као проклета Јерин(а)ић.

Name

МГ

16.11.2018 10:07

Растјерај те лоповине из странке! Ко се неслаже са политиком странке нека је напусти прије избора а не ова постизборна папкаријада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

16.11.2018 16:27

Цицко је живот дао за сдс

Name

Трапе

16.11.2018 10:17

Говедарица на чело странке. Лопове у вотку. Подршка од народа. Напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

16.11.2018 10:24

Са овим да није знао, све је рекао. Нема даље

ОДГОВОРИТЕ
Name

јако

16.11.2018 12:31

ал би ти било драго да нема даље и да ови твоји црвени гмазови пљачкају вјечно. ту је вукота да вам ствар закомплику. биће даље и биће боље!

Name

За Вукоту

16.11.2018 10:29

У Семберији нису све избјеглице за Вукоту, то је лаз, вецина је за Додика, велики бр. сембераца је за Вукоту, од њих је добио гласове јер знају да је Мицо радио за Додика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

16.11.2018 12:36

Ако се добро проанализирају званични резултати избора по изборним мјестима, да не кажем мјесним заједницама, тешко се може извући закључак који дио популације нагиње коме. Ипак, све указује да су семберска села више за Вукоту него чиста избјегличка насеља. Без икакве жеље да потежем старо питање "нетрпељивости" између старих и нових становника, али тако стоје ствари.

Name

Снупи

16.11.2018 10:35

За губитак иснора крив су Добој Обрен Петровић И Зворник полтрон Васић,ту је највише покрадено гласове...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МБ.

16.11.2018 10:42

Вукота доро зборис али то це бити теско спровести поред ових папапака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгас

16.11.2018 10:56

Па човјече шта ти сматраш под капитулацијом?Или си глух или слијеп,неби е изненадило да си и једно и друго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.11.2018 13:39

Е мој Драгас није теби лако а ни твојој околини

Name

ТРЕБА

16.11.2018 11:08

Наравно, чишћење је потрбно као љеб насушни. Са хијенама,јазавцима и осталом немани ван странке.Почни од нуле.Опозиција је неопходна сваком нормалном друштву. Такође са ПДП се треба људски разићи.Од њих је СДС имао само штету.БилИ СУ КАМЕН ОКО ВРАТА СДСу. До следећих избора СДС ће бити важан фактор. ТРЕБА ДА ВРАТИ ПОВЕРЕЊЕ КОЈЕ СУ РАСТУРИЛИ сви помало (ПДП,СНСД,ДНС, И ДР.)

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

16.11.2018 11:18

ВУКОТА ЈЕ ЧОВЈЕК КОЈИ ИМА ЧОЈСТВО. АКО ЉУДИ УОПШТЕ ЗНАЈУ ШТА ЈЕ ТО.АКО НЕ ЗНАЈУ НЕКА ГА ДОБРО СЛУШАЈУ ШТА ПРИЧА.ПОЗДРАВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ново Доба

16.11.2018 11:27

Досло је вријеме да Милоред Додик и његови сарадници оду у затвор, а да се градјанима повеца минимална плата на 2900 КМ и незапосленост смањи на 4 посто. Једино тако це опстати Република Српска и српски народ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.11.2018 12:08

Дошло је вријеме да се очисти зрно од кукоља, а послије ће мо лако.

Name

Рогатићи

16.11.2018 12:20

Уз тебе смо Вукота! Без тебе у овој држави нама мјеста нема! Нисам члан ниједне политичке партије али смо уз тебе били и срцем, душим.Сад нас снсд фукаре,смјењују остављају без посла! ВУКОТА,такви као ти требају овом народу

Name

Терминатор

16.11.2018 11:30

Цовјеце ти си изгубио компас.Сдс није твоја Прција, дај оставку прије него добијес отказ. Након тога оснуј странку па ради у њој Ста ти је воља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.11.2018 13:49

Друг, мало олади. Има нас који волимо, постујемо Вулета, а у СДС смо много прије тебе. Вуле само напријед...

Name

Дарwилл

16.11.2018 16:11

Терминатор ти заиста ниси нормалан. Зашто да оснива странку када је већ предсједник једне странке. И не ради шта му је воља него оно што треба и што мора. па неће ваљда дозволити да мишеви коло воде?

Name

брасњар

16.11.2018 11:54

пензија...млад а тако брзо оде у пензију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бон

16.11.2018 12:25

СВЕ ЗЛО Српском народу долази из Србије,русије,да Криминалац нема подрска ,ДОДИГ,небих се тако понасати,а насе паре даје,њима за подрска,Дао је пасос кељмендију,убиство ДАВИДА,пљацке 4 милијарде еура,у свој џеп,јели око споменуо ,Вуциц,и остали, исељавање пола милијуна,из РС

Name

Милан Г

16.11.2018 12:09

Мислим да је став господина Вукоте исправан и да СДС мора расчистити са старим кадровима који воде рачуна о личном интересу. Желим СДС катарзу и свјетлу будућност. Ако Вукота ово успије ми који смо вратили СДС књижице можда поново постанемо чланови. Садашњи СДС са садашњим кадровима нема никакву привлалну моћ за младог човјека, за интелектуалца, за привредника, студента итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амин

16.11.2018 12:22

Амин!

ОДГОВОРИТЕ
Name

људи

16.11.2018 12:32

Писите несто друго свеједно ста само да негледам ове мрцине и вуцибатине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

16.11.2018 13:02

Браво Вукота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојица

16.11.2018 13:10

Вукота, не стај него оцисти све до задњег. Испрати све редом. (Поред оваквог предсједника непријатељи СДС-у не требају)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

16.11.2018 13:23

За корисника xx.који си ти болесни мозак доктору па се лијеци. Зато ти је боље да цутис јер ако будес сутио сви це те цути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све јасно

16.11.2018 13:33

"Људи се вежу за ријеч, а волови за рогове!" Јасно вам је коме треба вјеровати и кога треба подржати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

16.11.2018 13:35

Нисам никад радио ни гласао за СДС али ове ставове како су овдје презентовани подрзавам.Треба странку оцистити и кренути испоцетка.Додик узима колебљиве корумпиране и затвору блиске цланове СДС-а у циљу амнестије.Али.Мислим да предсједник сваке партије странке или савеза у свом главном одбору увијек има вецину тако да знам да це Говедарица свима који русе своју странку дати црвени картон.Инаце те преливоде и немају висе никакву сансу послије 2022.г док траје мандат у политици а неки као неки нацелници вец 2020.одлазе у историју.Овим издајницким потезима они цувају само своје новце или трецине или половине узетог....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема краја

16.11.2018 13:55

Из трећине прешли у половине, па им и то мало. Власт-сласт.

Name

Марко

16.11.2018 13:44

С господом господски, с циганима цигански.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубица

16.11.2018 13:59

Не могу вјеровати да неком није било јасно шта ће Обрен урадити. Када сам прочитала да је он носилац листе, одмах сам негдје коментарисала да је то Баја бр.2, ја која немам тв и једва понешто знам о политици и политичарима. Класичан аутогол.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Бања Лука

16.11.2018 14:06

Из Бања Луке сам и до сада никад , ама баш никад нисам гласао за Додика и кандидате блиске Додику! То значи бити досљедан ,оно што говори Вукота.Херцеговци , велики дио Добојлија и Сембераца су продане душе !Жива брука од људи, кад гласају за човјека као што је Додик ! Велика подршка Вукоти за све што је намјерио у будућности !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ненад Бања Лука

16.11.2018 14:39

Дјелимично се само слажем са тобом.И ја сам изненађен како неки људи у Гацку могу тако лако издати Вукоту кад савршено знају ко је и каква му је породиц.Многима од њих је Вукотин отац пуно учинио али сад гледају други интерес.Али неможеш уопштено говорити за поједине регије.Па зар Бања Лука није била дуго Додикова база.А да знаш Гацко никад није изабрало Додика и његову странку

Name

борац

16.11.2018 14:27

Вукота очисти странку истерај фукаре и папке из ње и све ће доћи на своје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тататира

16.11.2018 15:10

Ја за овакву ситуацију кривим младе у рс! Само тразе куд це се умувати да не раде ниста на дрзавним јаслама! Умјесто да се ангазују а не да буду полтрони и увлакаци старих партијских другова којима јос вири црвена књизица из дзепа, докле висе једноумље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобо

16.11.2018 15:53

Издрзи предсједнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неутралац

16.11.2018 16:12

Вукота мора да одступи, јер је морао знати какве хохстаплере гура на врх листи. Обрен му је од поплава неформални цлан СНСД-а и стварни владар Добоја није он, вец Урос Гостиц. О овим полтронцицима Јосиц, Мариц неби да тросим ријеци, они су ту из лицне користи јер ниста не знају да раде осим рекетарења (Мариц, о Јосицу не знам да ли се бави тим, па неби да гријесим дусу). Предсједник СДС мора бити из БЛ, изузетно јака и остварена лицност, којим се неце моци манипулисати. ПДП је бањалуцки, али Бореновиц ми не улива повјерење лидера, мали Драско је ок лик, али превисе сељаст за висок домет, остало ми је све сумњиво. Имао је сдс Цавица, Огњена, али сви су у БЛ радили за Додика, сваке изборе. Једноставно, људи су уцјењени, цланови породица су у дрзавном сектору, послови везани за дрзаву итд. Даље, уколико Додик и даље буде имао подрску Вуцица и овог сто се одазива на патријарх (мој последњи је преминуо на јуцерасњи дан прије девет година и његова слика стоји поред иконе Св. Николе у мом дому) нема сансе да се преузме власт и склони ова неман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукота

16.11.2018 16:45

Вукота мој предсједник! Само напријед. Смјена генерација је неминовна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сило

16.11.2018 17:39

Требаш Вукота сто висе сто можеш помоћ Крајисницима док је био Момчило крајишник к и остали криминалци калинић смрад и остали уопште нису подржавали сдс бања лука а сад погледај да те крајишници цијене а погледај ове смрадове са Романије сад им је Додик прави Србин кости су и они прави срби немој им ништа вјеровати

Name

НЕНО

16.11.2018 17:28

ВУЛЕ САМО СИЈЕЦИ ОВЕ БРАНКОВИЋЕ ОНЕ ТИ СЕ ПОСВЕТИЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберија и мајевица

16.11.2018 17:34

Само храбро предсјнице,распусти одбор Бијељина,Соколац,Добој.Теслиц,Истоцну Илидзу и они неста сускају са Додиком, па све поново,Игора Остојица стави за повјерника у Бијељну и сва Семберија це бити уз тебе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоца

16.11.2018 17:34

Браво Вукота, јос једном си показао свима нама да имас став, да се не продајаес за фотеље, станове.. оцисти странку од нељуди и улизица, јер тек тада могу сви бити убједјени у побједу и у нову позитивну промјену!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кал

16.11.2018 17:37

Вукота много пута у кампањи смо цули да када побједите да цете усвојити закон о поријеклу имовине. Многи у СДС то нису зељели. Такве људе поцисти око себе и онда мозес несто оцекивати на боље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре За корисника...

16.11.2018 17:41

Једино правилно се говори у мом селу. И нигдје више. Ама баш нигдје. Ако пожелиш чути нешто на правом српском језику онда иди у моје село. Све друго су фалсификати, мјешавине. Језик је догма, једном заувијек дата, окамењена. Као у мом селу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

16.11.2018 18:16

Заиста је и било вријеме да се бар неке странке искристалису од лосих политицара.Ова ситуација у РС је пораз свих, на разлиците нацине. Те 2006 године помислих, да це доци до неких позитивних промјена, јел заиста то старо руководство садасњи и стари издајници, криминалци, тада власт, нису ниста паметно цинили по питању неког напретка. Гле цуда, многи криминалци се пресалтасе у новw редове, а ови их расирених руку доцекасе,јwр су и сами у самом старту загризли у криминал и корупцију свом снагом. Неки су остали и успјесно балансирали измесју двије стране, успут сви заједно пљацкајуци све сто је могуце. РС, задузисе, похарасе уздуз и попријеко од врха до локалног нивоа. Осиромасени народ, преварисе,понизисе, растјерасе.... и психолоск,и манипулаторски рат водисе и настављају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

к

16.11.2018 21:09

Испратите их приједседнице, има РС моралних, способних, струцних људи, који це својим цасним радом вратитии изгубљено повјерење народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снага

17.11.2018 15:31

Снага квалитетна се на западу свугдје плаца. Неке смокље мозес добити за дзаба...

ОДГОВОРИТЕ