Арнаутовић: Само вас Џеко занима!

Ударна игла репрезентације Аустрије вечерас на Ернст Хапел стадиону није пронашла пут до мреже БиХ. Али, расположење није изгубила.

Фудбал 16.11.2018 | 10:30
Арнаутовић: Само вас Џеко занима!
Марко Арнаутовић је остао тих у оба сусрета против БиХ.

Синоћ се, за разлику од меча у Зеници, нашао у неколико изгледних прилика, али у завршници није проналазио прави потез којим би матирао Ибрахима Шехића.

Репрезентативац Аустрије је након меча спортски честитао Босни и Херцеговини пласман у виши ранг Лиге нација и истакао да је прво полувријеме припало бх. тиму, а друго Аустрији, па је самим тим исход праведан.

Али га он ипак погађа.

"Фудбалер сам, мене погађа свака утакмица коју не добијемо. И када изгубимо и када одиграмо неријешено нормално да ме то погоди, али и ми смо имали шансе. Можда не стопостотне, можда ја у првом полувремену, они су имали неке шансе, можда 60-70 одсто, не стопостотне, али шта ћеш они иду даље, ми остајемо други", слегнуо је раменима нападач Аустрије и енглеског Вест Хема који је у 52. минуту покушао "маказицама", али лопта није нашла пут ка мрежи.

Нападач српских коријена је похвалио навијаче БиХ који су "Ернст Хапел" претворили у домаћи терен за своје "Змајеве".

"Свака част, није једноставно доћи радним даном овдје увече".

Када је Аустрија гостовала у Зеници Арнаутовић се након сусрета упутио на вечеру са капитеном бх. тима Едином Џеком.

Ипак, синоћ то није био случај.

"То је вама најбитније. Не, ја се чујем послије са њим. Ми морамо да идемо, а ја се са Едином чујем телефоном", рекао је у шаљивом тону Арнаутовић.

А, квалитет Едина Џека је након меча истакао и Франко Фода.

"Играли су компактно, али и ми смо морали да оиграмо отворено. Босна је квалитетна екипа, знате какав је квалитет Едина Џека. БиХ је у 12 утакмица доживјела само један пораз, то говори колико су квалитетна екипа", рекао је селектор Аустрије након меча.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БиХ

16.11.2018 10:31

Браво

ОДГОВОРИТЕ