Нурмагомедов написао аутобиографију!

Писао сам је више од две године! Руски ММА борац Хабиб Нурмагомедов одлучио је да напише књигу о свом животу "Хабибово време".

Остали спортови 19.11.2018 | 10:30
Нурмагомедов написао аутобиографију!
На то се одлучио пре него што је уопште постао првак света, пошто је писање аутобиографије трајало више од две године, а он је шампион тек од пролетос.

Он тренутно држи круну у лакој категорији УФЦ и има скор од 27 победа без пораза. Планетарну популарност му је донела октобарска одбрана појаса када је победио ексцентричног Ирца Конора Мекгрегора.

Након борбе и гушења, самбо борац из Дагестана је направио скандал јер је напао и чланове Ирчевог тима, што је изазвало једнаку пажњу као и његова победа гушењем у четвртој рунди.

Месец и по дана касније, објавио је да је књига о његовом животу спремна за штампање.

"Веома сам срећан што је моја аутобиографија 'Хабибово време (Кхабиб тиме)' готова и спремна за штампу. Радили смо на овој књизи више од две године. Када сам почео да је пишем са господином Курбановим, нисмо знали да ћу за две године већ постати УФЦ првак и да ћу одбранити појас у највећем мечу у историји ММА на УФЦ 229. Тада су ми многи рекли да је прерано за писање овакве књиге. Хтели су прво да постанем првак да бих почео да пишем, било је много критика. Морам признати да је мој потез био ризичан, али на крају се показао као врло добар. С узбуђењем очекујем излазак књиге и једва чекам да је држим у рукама", написао је Нурмагомедов на Инстаграму.

С обзиром на то да се као дете рвао и са медведима, та аутобиографија би могла да буде занимљиво штиво.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар