Војводић: Играчима Борца бих увео радно вријеме!

Тренер бањалучког клуба Дарко Војводић огорчен је због елиминације из Купа Републике Српске од прњаворског Љубића (2:1).

Фудбал 16.11.2018 | 11:45
Војводић: Играчима Борца бих увео радно вријеме!
Оно што је послије првог овосезонског пораза бањалучког тима и то од Љубића, екипе која се тренутно налази на петом мјесту Друге лиге РС, група "Запад" и обећао, то је и испунио!

Дарко Војводић је по повратку у Бањалуку са стадиона "Синиша Пеулић" у Прњавору одрадио жесток тренинг како би црвено-плавима послао јасну поруку да "нема играња са реномеом бањалучког клуба".

"Оно је стварно била брука и срамота и одмах по силаску из аутобуса, одрађен је тренинг. Јутрос смо имали састанак у шест ујутро, па данас у 13 часова нови тренинг. Да немамо утакмицу у суботу, увео бих им и радно вријеме сваки дан од седам ујутро", рекао је Војводић за наш портал и додао да су "фудбалери Борца у односу на велику већину обичних људи, који свакодневно иду на посао, ипак привилеговани у нашем друштву".

"То они морају да схвате. Наравно, осим овог првог пораза, остварили су максималан учинак и извукли све што се могло. Али, ако сам рекао да је трофеј у Купу РС нешто што Борац жели да освоји, онда нема 'зезања' са тим", додао је стратег Бањалучана.

Борац до краја јесење полусезоне очекују још два сусрета. Први је на програму већ у суботу у дербију Крајине против Рудара у Приједору, а затим ће дочекати Алфа Модричу, једину екипу у прволигашком каравану коју ове сезоне још нису побиједио.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар