"Кикер": Бајерн спрема дубок рез, прати и Луку Јовића!

Према писању немачких медија, млади српски нападач следеће сезоне могао би да се пресели у Минхен.

Фудбал 17.11.2018 | 21:45
"Кикер": Бајерн спрема дубок рез, прати и Луку Јовића!
Иако је Бајернов председник Ули Хенес уочи дербија против Дортмунда пружио подршку екипи и тренеру Ники Ковачу, уз поруку да у клубу "100 одсто верују у њих", пораз на стадиону Борусије био је још један наговештај великих промена у Минхену.

Дан након што су таблоиди у Шпанији најавили долазак Зинедина Зидана на место тренера, немачки "Кикер" најавио је редослед којим ће бити вршени резови на Алијанц арени.

"Бајерн ће направити велике промене и за то ће потрошити 200 милиона евра", пише тај лист.

Први играч који ће стићи у редове актуелног шампиона Немачке биће Француз Бенжамен Павар (22), који тренутно игра за Штутгарт, а "Кикер" његов трансфер од 35 милиона евра најављује као "договорен".

"Такође, Бајерн је заинтересован и за Бајеровог везисту Каја Хаверца (19 година), за Ајнтрахтов дуоЛука Јовић - Анте Ребић и за Хофенхајмовог универзалца Кевина Фогта (27)", пише тај лист.

Јовић је прошле сезоне оставио одличан утисак, изборио се за место за Мундијалу, а ове јесени је "експлодирао" и тренутно је први стрелац Бундеслиге са девет погодака у девет кола.

Посматрајући комплетну такмичарску 2018/19, Јовић је постигао 12 погодака на 15 наступа за Ајнтрахт и головима је очигледно скренуо пажњу великих, јер немачки лист пише и о томе да ће Бајерн за њега морати да трчи трку са клубовима из Шпаније из Енглеске.

"У међувремену, Бајерн неће продужити уговоре са Риберијем, Робеном и Рафињом, док су 'под лупом' Хумелс, Милер, Родригез и Ћави Мартинез. Неко од њих такође би могао да напусти клуб следећег лета", закључак је аутора текста у "Кикеру".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар