Пековић опростио све дугове Партизану!

Лепе вести за армију навијача црно-белих и челнике кошаркашког клуба!

Кошарка 16.11.2018 | 22:15
Пековић опростио све дугове Партизану!
Прослављени црногорски кошаркаш Никола Пековић још једном је помогао свом вољеном клубу! Бивши центар Партизана, а потом и човек који се у једном од најтежих тренутака у историји црно-белих прихватио одговорности и постао председник клуба, опростио је сва потраживања која је до данас имао.

Дошавши на место председника у септембру 2015. Пековић је свој новац уложио у опоравак клуба и тако практично омогућио да Партизан настави са својим постојањем. Он је у црно-беле улагао и кроз донације и кроз позајмице, а сада је одлучио да се свега уложеног одрекне у корист свог Партизана.

"И овим гестом, Никола Пековић је показао колико је привржен Партизану и шта овај клуб њему значи. Опростом потраживања, Пековић је још једном дао огроман допринос стабилизацији и опоравку клуба и учинио да данас значајно мање дугујемо. Као председник клуба, желим да му срдачно захвалим, како на овом гесту, тако и на свему што је учинио за Партизан са позиције председника и пре тога у улози играча“, изјавио је први човек црно-белих Остоја Мијаиловић, а пренео званични сајт Партизана. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар