Почело је, почело...!

Најутицајнији Барсин скаут стиже на Маракану - разлог је Јовић! Представник каталонског великана већ затражио место у свечаној ложи стадиона Црвене звезде.

Фудбал 15.11.2018 | 19:45
Почело је, почело...!
Шушка се о Наполију и Бајерну, чека се да Милан уђе у трку, али Барселона је спремна да направи први конкретан потез ка ангажовању тренутно најбољег стрелца Бундеслиге Луке Јовића... Нападач Ајнтрахта и стрелац девет овосезонских погодака у немачком првенству биће у суботу, током дуела са Црногом Гором, под посебном присмотром. Наравно, ако му селектор Младен Крстајић укаже шансу.

Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта место на највећем српском стадиону резервисао је главни скаут великана из Каталоније. А разлог је управо - Лука Јовић. Тачније, представници Барселоне су се већ званичним путем обратили људима ит ФСС и затражили им да сачувају место за њиховог човека од поверења у свечаној ложи. Реч је о човеку чија реч се на Ноу Кампу слуша и који ће наредних месеци пратити развој и игре Луке Јовића.

После одличног пролећа Лука Јовић је наставио са одличним издањима у редовима Ајнтрахта. Ове сезоне је постигао 12 голова у свим такмичењима, и већ се лицитира о наредном клубу у каријери играча рођеног 1997. године. Процена је да би Ајтрахт, клуб који га је откупио од Бенфике, могао да инаксира између 40 и 60 милиона евра на продаји Луке Јовића... Реч је о суми који могу да плате само клубови топ нивоа. А Барселона припада том друштву.

Наравно, присуство главног скаута великана из Каталоније на Маракани не мора да значи да ће Барселона одлучити да ангажује српског нападача. Међутим, то што је већ праћен од таквог клуба довољно говори и наговештава да ће Јовић наредног лета бити једна од главних звезда летњег прелазног рока.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар