Хамесу повреда затвара, а Јовићу отвара врата Бајерна!

Фудбалер Бајерна из Минхена Хамес Родригес одуствоваће неколико недеља са терена због повреде колена, саопштио је немачки шампион.

Фудбал 15.11.2018 | 21:45
Хамесу повреда затвара, а Јовићу отвара врата Бајерна!
Родригес је на тренингу у уторак делимично покидао спољашње лигаменте повредио левог колена.

Клуб је навео да ће Родригесу требати најмање десет дана пре почетка терапије и опоравка.

Немачки "Кицкер" преноси да је будућност Хамеса веома неизвесна у Минхену, што због слабих партија, а што због константних повреда, и име које се све више спомиње у тамошњим медијима је српски фудбалер Лука Јовић.

Јасно је да Родригес и Јовић не играју на истим позицијама и да Лука не би био замена за Колумбијца, међутим како је српски нападач најбољи стрелац Бундеслиге његово име се све више доводи у везу са Бајерном.

Председник клуба Ули Хенес најавио је да Бајерн спрема велике промене и да ће у наредном периоду уложити око 200 милиона евра за појачања. Неких 30 милиона могло би да оде на Јовића, који је са девет голова први стрелац немачког шампионата.

Родригес се налази на позајмици у Бајерну и баварски клуб има прилику да га откупи за 42.000.000 евра, али је то мало вероватно да се деси. На позајмици је и Лука Јовић (Бенфика), али ће га Франкфурт сигурно откупити за шест милиона, након чега би требало да добију понуде разних европских великана за нападача из Србије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар