Шпанци сазнају: Ковач је "бивши", стиже шампион Европе!

Мадридски таблоид најављује промену на Бајерновој клупи. Шта је председник клуба тражио од играча пред дерби против Дортмунда?

Фудбал 15.11.2018 | 09:45
Шпанци сазнају: Ковач је "бивши", стиже шампион Европе!
И да Франк Рибери није напао коментатора после пораза у Дортмунду, било би лако претпоставити да је у редовима шампиона Немачке тешко и напето.

Тај потез Француза додатно је уверио све да Бајернова свлачионица "пуца" и да хрватски тренер Нико Ковач очигледно не успева да обузда ту ситуацију.

Бивши тренер Ајнтрахта (2016-18) после успешног боравка у Франкфурту вероватно ни изблиза није могао да претпостави шта га чека у Минхену, иако је две године био играч Бајерна. Његов тим је у 11 кола Бундеслиге кикснуо већ пет пута и зато је тек пети на табели, управо иза четвртопласираног Ајнтрахта и са чак седам бодова заостатка у односу на Дортмунд.

У таквој, тешкој ситуацији, често се нагађа даном када ће Ковач напустити клупу, а из Шпаније у среду стижу информације ко ће га наследити.

Мадридски портал "Окдиарио" објавио је да је Бајерн у завршним преговорима са Зинедином Зиданом и незванично је договорено да Француз преузме Баварце у јуну.

Иако је Зидан самостални тренер само четири године (од 2014), већ се може назвати трофејним стручњаком, јер је са Реалом двапут освојио Лигу шампиона и једном титулу. 

Штавише, Француз је једини тренер у златној историји Реала који је у календарској години подигао чак пет трофеја! Све то је више него довољна ставка да му у Минхену верују, ако успеју да се договоре и ако тих преговора уопште има.

ШТА ЈЕ ХЕНЕС ПОРУЧИО ЕКИПИ
 
Немачки медији објавили су у уторак да је Ули Хенес (66), председик Бајерна, окупио екипу уочи утакмице против Борусије Дортмунд и да је свима рекао да клуб "100 одсто" стоји иза играча и иза Ковача. Ипак, са своје стране је захтевао безусловну борбеност и посвећеност, од свих.

Коначан резултат у дербију је био 3:2 за Дортмунд.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар