"Ибрахимовић је луд, надам се да само глуми!"

Некадашњи судија француске лиге, Тони Шапрон, критиковао је шведску фудбалску звезду Златана Ибрахимовића.

Фудбал 16.11.2018 | 09:00
"Ибрахимовић је луд, надам се да само глуми!"
Шапрон је судећи Лигу 1 провео 12 година и у пар наврата је имао сусрет са Ибрахимовићем, који је део каријере провео у Пари Сен Жермену.

"Златан Ибрахимовић је веома напоран човек. То се не односи само на судије, већ и на саиграче. Константно је незадовољан њиховом игром и често тражи кавгу са противницима. Он је луд. Надам се да је то све била само глума, јер је рекао толико лудих ствари. Надам се да не мисли стварно тако", рекао је Шапрон, пренео "Тхе Сун".

Шапрон је по занимању полицајац, а као фудбалски судија делегирао је преко 1.500 мечева.

Француз се присетио једног меча ПСЖ-а и ЛОријена у којем је Ибрахимовић постигао хет-трик. После судијског звиждука Златан је пришао Тонију, запуцкетао прстима и упутио судији захтев да му уручи лопту.

Шапрону се то није свидело рекавши да он увек реченице завршава са "молим и хвала": "То је питање васпитања, он једноставно нема поштовање", јасан је Шапрон.

Иначе, Шапрон је почетком 2018. године суспендован од стране Фудбалског савеза Француске јер, наводно, покушао да шутне фудбалера Нанта Дијега Карлоса након што му је дао жути картон. Недуго затим је и завршио судијску каријеру.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јоја

16.11.2018 10:01

Сто није покусао да сутне Златана, ако је фрајер?

ОДГОВОРИТЕ