Славни остали без дома

Глумац Џерард Батлер, певач Нил Јанг и певачица Мајли Сајрус само су неке од познатих личности који су изгубили дом у разорном пожару који је захватио Малибу и гори већ четврти дан

Забава 14.11.2018 | 15:24
Славни остали без дома
"Ја сам једна од срећнијих. Љубав мог живота као и моје животиње сада су на безбедном и то је једино што је сада важно", написала је на Твитеру Мајли Сајрус која је верена за глумца Лијама Хемсворта, преноси АП.

Лејди Гага је посетила склониште Црвеног крста у месту Пасифик Пелисејдс, где је пружила подршку и охрабрење евакуисаним становницима и волонтерима.

"Знам да многи од вас сада осећају много бола и шока. И ја сам некако ошамућена од свега, и нисам сигурна када или како ће ме све ово погодити", рекла је она у видео поруци на сајту ТМЗ.

Нил Јанг је на свом сајту написао да је Калифорнија "суочена са нечим већим од свега што смо до сада видели".

Познати глумац Чарли Шин рекао је да је овај пожар нешто најгоре што је видео за 48 година колико живи у Малибуу.

Ватра је избила у четвртак, а о силини ватре говори податак да су ватрогасци били немоћни да је спрече да уништи град Перадајс.

Ватрогасци се боре са пожарима на два краја државе - са једним у округу Бут ("Цамп Фире"), на северу, где је највећи број особа погинуо и са другим око Лос Анђелеса и Малибуа ("Wоолсеy Фире"), где су пронадена два тела у аутомобилу.

Такође, екипе се боре и против опасних ветрова Санта Ана, врућих и сувих ветрова у унутрашњости земље који подстичу пирење пожара.

Уз снажне ветрове, пожар на северу који је букнуо у четвртак постао је најразорнији пожар у историји Калифорније са више од 6.700 уништених кућа, међу којима је и једна болница у Перадајсу, граду од 27.000 становника.

Новости
фото:интернет

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

оља

15.11.2018 07:56

због славних ми је посебно тешко

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

15.11.2018 10:22

И они су људи. Нико није имун на бол и патњу.

Name

Дрекавац

15.11.2018 12:10

Зна ли неко, да ли се оволико медијске пажње у Америци посвети кад код нас распале пожари или поплаве? Шта кажу њихови "славни и познати" о томе? Љетос гори пола Грчке. Погледам америчке сајтове, а код њих главна тема боја штиклица Меланије. О Грцима ни ријечи.

ОДГОВОРИТЕ