Конте: Нећу водити ниједан клуб до краја сезоне!

Италијански стручњак Антонио Конте је поручио да неће преузети ниједан клуб пре лета наредне године.

Фудбал 15.11.2018 | 09:00
Конте: Нећу водити ниједан клуб до краја сезоне!
Конте, који је и даље на платном списку Челсија, после превременог раскида сарадње, био је у конкуренцији да постане тренер Реала, али су Мадриђани одбили низ његових захтева.

Конте је, без обзира што су га медији доводили у везу са троструким узастопним освајачем Лиге шампиона, ипак рекао како преферира повратак у Италију и Серију А.

"Реал Мадрид? Како ми се чини, боље је чекати до краја сезоне него сада утрчати у воз у покрету", сликовито је објаснио Италијан у изјави за "Скај Спортс".

Рекао је да је увек боље почети са радом од почетка сезоне.

"Желим да сачекам јун и почнем нови пројекат. Ко зна, можда за три месеца могу да променим мишљење и све ово порекнем, али одувек сам размишљао на тај начин", додао је Италијан.

Протеклих дана причало се да би могао да преузме кормило свог некадашњег клуба, Јувентуса.

"Да ли бих могао да тренирам Роналда? Не, не размишљам о томе. Срећан сам са играчима које сам водио и због свега што сам освојио. Повратак у Јувентус? Клуб наставља да расте и прави одличне резултате чак и на пословном нивоу, доводе скупа појачања и то је добро за Алегрија. Наравно, ја сам Италијан и волим да живим и радим тамо. Ово је време невероватне доминације Јувентуса, и сваке године, пратиоци су све јачи и јачи", закључио је Конте.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар