"Да, Мело би требало да се пензионише!"

Кармело Ентони, десетоструки Ол-стар играч, налази се пред највећим изазовом у каријери јер ће сигурно напустити Хјустон и питање је где ће наставити каријеру.

Кошарка 15.11.2018 | 08:30
"Да, Мело би требало да се пензионише!"
Мело је за Рокетсе одиграо само десет утакмица и према писању медија у САД највероватније ће напустити Тексас.

Другу сезону заредом Ентони не може да пронађе прави ритам и многи су већ кренули да причају о томе како би за њега можда најбоље било да се пензионише.

Тог става је искусни НБА аналитичар Крис Брусар, који је гостујући на емисији "Тхе Херд" рекао следеће:

"Да, Мело би требало да се пензионише. Зато што треба да разуме ово – није срамота бити лош у 15. и 16. сезони. Меџик Џонсон и Лери Бирд чак нису ни играли петнаест или шеснаест година. Џорданова 16. сезона је била у Вашингтон Визардсима. Погелдајте ту Драфт класу (2003), једини играч који је и даље сјајан је Леброн Џејмс. Вејд нема значајну улогу, Бош се пензионисао, Кајл Корвер је Кајл Корвер, Ник Колисон се повукао, као и Дејвид Вест", рекао је Брусар и додао:

"Пензиониши се пре него што будеш ишао од тима до тима како те људи не би запамтили као оваквог (лошег играча), већ као сјајног какав си некад био".

Кармело Ентони један је од најбољих офанзивних играча у историји лиге и кроз 16 сезоне просечно бележи 24 поена, 6,5 скокова и три асистенција.

Укупно је постигао чак 25.551 поена, а од активних играча само су више постигли Леброн Џејмс (31.381) и Дирк Новицки (31.187).

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар