Крупа први полуфиналиста Купа РС!

Екипа из Крупе на Врбасу као гост савладала требињски Леотар. У сриједу преостала три дуела четвртфинала најстаријег такмичења у Републици Српској.

Фудбал 13.11.2018 | 18:00
Крупа први полуфиналиста Купа РС!
У првом четвртфиналном мечу Купа Републике Српске фудбалери Крупе оправдали су улогу фаворита и у Билећи поразили требињски Леотар 2:1.

Премијерлигаш је, истина, до тријумфа дошао веома тешко, поготком Николе Дујаковића десетак минута прије краја сусрета.

Након првог полувремена није било голова, а гости су до предности стигли у 65. минуту, и то са "бијеле тачке". Голман Требињаца Ристо Перишић скривио је једанаестерац, а прецизан са "креча" био је Слободан Милановић.

Предност Крупе потрајала је свега десетак минута, када је млади Мићо Јањић успио да изједначи на 1:1. Ипак, домаћи након другог примљеног гола нису успјели да се врате, па се тим Петра Курћубића пласирао међу четири најбоље екипе у најстаријем и најмасовнијем такмичењу Републике Српске.

Прилику да се прикључе Крупи у сриједу ће имати још шест тимова.

Један од најзанимљивијих мечева биће одигран у Мишићима, гдје ће четвртолигаш Скугрић 1964 угостити лидера Друге лиге РС, група "Запад", Јединство из Жеравице.

Бранилац трофеја, бијељински Радник, гостоваће Гласинцу 2011 из Сокоца, док ће и бањалучки Борац у госте, и то друголигашу из Прњавора, екипи Љубића.

Све три сутрашње утакмице почињу у 13.30 часова.

КУП РС - ЧЕТВРТФИНАЛЕ:

Леотар (Требиње) - Крупа (Крупа на Врбасу) 1:2 (0:0)
/Јањић 74 - Милановић 65 пен, Дујаковић 81/

У сриједу:

Љубић (Прњавор) - Борац (Бањалука)
Гласинац 2011 (Соколац) - Радник (Бијељина)
Скугрић 1964 - Јединство (Жеравица)

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар