Ливерпул нека размисли о Митровићу!

"Импресиониран сам Митровићем, висок је, снажан и постиже голове".

Фудбал 16.11.2018 | 22:00
Ливерпул нека размисли о Митровићу!
Енглески великан Ливерпул требало би да размисли о довођењу српског репрезентативца из Фулама Александра Митровића, изјавио је бивши фудбалер "црвених" Џон Олдриџ.

Олдриџ, који је у периоду од 1986. до 1989. године дао 63 гола на 104 утакмице за Ливерпул, савјетовао је менаџера Јиргена Клопа да екипу појача бившим нападачем Партизана, Андерлехта и Њукасла.

"Импресиониран сам Митровићем, висок је, снажан и постиже голове. Даје другачији стил и волим такве играче. Мислим да би Ливерпулу донио разноликост и план Б, вјерујем да би био од користи такав 'таргет' нападач. Неопходно је да се појача Ливерпул у нападу", рекао је Олдриџ за "Ливерпул Ехо".

Управо је Митровићу због наводног офсајда поништен регуларан гол при резултату 0:0 на "Енфилду", а "редси" су у брзој контри на другој страни повели преко Мохамеда Салаха и потом, у другом полувремену, потврдили тријумф преко Ђердана Шаћирија.

Олдриџ сматра и да би Митровићев саиграч Рајан Сесењон био право појачање за Ливерпул.

"Робертсон је откровење, ријешио је проблем Ливерпула за дуго година, али бих волио да Ливерпул обнови интересовање за Сесењона, који може да игра и офанзивније по лијевој страни. Тек му је 18 година, а скоро има 100 утакмица као сениор. Знам да га многи клубови желе".

Фулам је на посљедњем мјесту на табели Премијер лиге са само пет бодова из 12 кола, а Митровић је дао пет голова - скоро половину свог тима (11).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар