Смрт манекенке остаје мистерија

Водитељка и манекенка Марија Ћурчић (25) из Београда пронађена је мртва у недељу увече у стану у Улици др Александра Костића. Како сазнајемо, Марија се обесила после снимања спота с легендарним фудбалером Ронадињом, који је пре неколико дана боравио у Србији.

Србија 13.11.2018 | 15:44
Смрт манекенке остаје мистерија
И док су сви у шоку јер је насмејана и ведра девојка одлучила да себи одузме живот, њени пријатељи су открили да је недавно раскинула дугу везу.

- Она се годинама забављала с једним момком, била је то турбулентна веза. Пошто није имала других проблема, можда је то било пресудно да се одлучи на овакав корак, јер се тешко носила с раскидом - рекао је близак пријатељ манекенке.



Ипак, како опроштајно писмо није оставила, остаје питање шта је навело на овакав потез.

Иначе, Марија је само недељу дана пре самоубиства с једном туристичком агенцијом била на путовању у Румунији.

- Путовала је у Брашов за Ноћ вештица и свако ко ју је упознао могао је да примети да је пријатна и весела. Играла је и веселила се на журкама, обилазила дворце и све време причала о новим путовањима које планира - испричали су људи који су путовали у Румунију са Ћурчичевом.

- Имала си превише љубави за овај град, али он није за тебе! Срешћемо се опет - овом поруком опростили су се пријатељи од Марије.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

израелац

13.11.2018 15:54

вецина смрти у србији у задње вријеме су мистерије... инаце клаберке задузене за "атмосферу " по клубовима зна се како је подизу ... цесто уз помоц стимуланса хемикалија... ниста то није слуцајно јер не мозе млада особа бити у великој депресији да се доведе до самоубиства а ипак није пубертетлија који не разумије зивот... мозда це се и родитељи осјецати кривим за такву ситуацију јер сматрају да и њихов зивот носи дио кривице ... сво то новинарство и естрада у данасње вријеме не носе добро здравље ни по омладину а ни по оне који се тиме баве... теско је бити новинар а искрено писати о свему, јер новинари и да знају праву истину неби је написали...

ОДГОВОРИТЕ