Комби пун дјеце забио се у зид

У саобраћајној несрећи у понедјељак око 13,10 сати на Јадранској магистрали у Великом Затону, код Дуровника, комби возило које је превозило дјецу с посебним потребама забило се у зид, теже су озлијеђени и животно угрожени 59-годишњакиња и 11-годишњи дјечак, а лакше 40-годишњи возач комбија и троје дјеце, потврдили су Хини из дубровачке Опште болнице.

Регион 12.11.2018 | 22:22
Комби пун дјеце забио се у зид
Помоћник директора дубровачке Опште болнице Стјепан Ђуричић рекао је како је шестеро озлијеђених у болницу примљено у поподневним сатима.

"Ријеч је о двије одрасле особе и четворо дјеце. Притом су 59-годишњакиња и 11-годишњак смјештени у Јединицу интензивног лијечења с тешким тјелесним озљедама и животно су угрожени, док су остало троје дјеце, као и одрасли мушкарац, смјештени на одјељења педијатрије и абдоминалне хирургије", рекао је Ђуричић.

Према најновијим информацијама из дубровачке Болнице, тешко озлијеђена и животно угрожена 59-годишњакиња накнадно је премјештена у КБЦ Сплит.

Портпарол Полицијске управе дубровачко-неретванске Даворка Бечић изјавила је како је истрагом утврђено да је до саобраћајне несреће дошло због неприлагођене брзине, због чега је возач изгубио надзор над возилом.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гала

13.11.2018 06:52

Која је ово неодговорност. Возити дјецу и развијати толике брзине, да не можеш владати аутом. Страшно, шта се дешава у посљедње вријеме и зашто оволике журбе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре гала

13.11.2018 07:22

Искусни и квалификовани возачи су отишли у ЕУ. Остало је то што је остало.