Опозицији је била потребна катарза

Издаја народа од стране дијела опозиције, папака, олоша, издајника, конформиста и конвертита жељних власти, моћи и новца, изазвала је велико разочарење и апатију код грађана. Многи мисле да је ово коначан крај, да ће зло и Мафија владати вјечно јер неће имати ко организовано да им се супростави, али то је потпуно погрешно.

Република Српска 12.11.2018 | 13:05
Опозицији је била потребна катарза
Ново младо вино не треба мијешати у стару бурад од сирћета, јер би се одмах покварило, и добро је да сво смеће одмах оде из опозиције како би нове младе снаге покренуле искрену борбу против накарадног система.

Опозицији је била потребна катарза, прочишћење од корумпираних удбашких структура, смећа и локалних деспота који владају својим општинама на исти начин као Милорад, Лука и СНСД. Управо су те старе удбашке структуре, Обрен Петровић, браћа Васићи, сада Чавић и остали, сталним уцјенама, роварењем и сплеткама саботирали снажну и истинску борбу против режима и накарадног система, јер се много енергије трошило на компромисе и уступке.



Ма колико смећа да оде у наручје Додику, увијек ће нажалост остати дио убачених елемената који имају задатак да роваре, праве гафове, праве ружну слику о опозицији и раде у унтересу власти, али они више неће имати снагу за било какав озбиљнији ударац са леђа.

Чим се примијете такве структуре одмах их треба елиминисати, јер није важан број људи већ њихова структура, искрен и здрав однос и потпуна посвећеност најважнијем циљу – рушењу Додика и накарадног система. То сам најбоље сам осјетио 2012. када сам са малом групом људи без икакавих средстава освојио скоро 5000 гласова, и дао кључан допринос рушењу Ћука и СНСД-а.

То је за Луку, СНСД и удбашке структуре био црвени аларм па су уложили значајан напор, средства и енергију како би подијелили и разбили једну здраву младу групу људи коју сам окупио, али из су се извукле поуке и стекло важно искуство.



Разлога за апатију и депресију нема, јер је катарза опозиције одлична ствар, како би се раздвојило жито од кукоља, и из свега се јавља једна потпуна нова структура која ће већ за двије године задати ударац Додику. Јако је важно да Вукота у СДС-у однесе побједу над Додиковим људима у СДС-у, Цицком, Обреном, Васићима и осталим који роваре по задатку режима и Службе. Уколико Вукота буде имао снаге да почисти странку и истјера Додика из ње, то ће бити добра ствар и важан предуслов за наставак борбе.



Све што је направљено на превари, лажи, уцјенама, куповини и злу није дуга вијека, и без обзира на садашњу перцепцију јавности Додик је на стакленим ногама. Нека буде борба непрестана, рекоше Делије неки дан и Звезда разби Ливерпул, па се надам да ће нова подмлађена опозиција непрестаном борбом згазити Додика и СНСД кад се буду најмање надали.

Аутор: Небојша Вукановић

Напомена: Мишљене аутора не одражава став редакције

Коментари / 80

Оставите коментар
Name

Суза

12.11.2018 12:10

Свака цаст на цланку.Управо је све тако.Само стрпљења и све це доци на своје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мк

12.11.2018 12:33

Путер на глави ако превисе стоји поцне да се топи .Знају сви ста је Цавицев цил, Знају сви ста би се Обрену десило да није пресао на страну Додика морао би се Обрен одреци дијела имовине које је стекао крадом и малверзацијама по фирмама по Добоју свему доде крај има Обрен забрањених снимака које дебело мора платити али глупи Обрен незна да постоје докази о постојању дјеце високих функционера која се крију а мајке им раде у влади уз оцеве лакрдијска власт лакрдијске породице јадни су и изгубљени а паре и богатство им ту немозе помоци све им се распада по породицама али битнија политика дзукцима и ста онда даље коментарисати о таквим профилима (не)људи угусице се сами у својим говнима

Name

ТОП1982

12.11.2018 12:42

Знамо сви ми да ничија није до зоре,ал овај се мрак баш развукао.

Name

Аа

12.11.2018 12:47

Небојса насе оци су упрте у тебе у скупстини РС, спаси Вукоту, надјите постене људе који це стати на васу страну у МУП-у и РТРС, а има их коико хоцете, и се овај сљам унисти, да МУП висе не стити криминалце и убице, да РТРС престане обмањивати народ, дахеликоптерски сервис престане превозити елитне проститутке и дрогу и тако даље...

Name

ПТПЦ

12.11.2018 12:58

Буууууу Говедо. Сви ви продајете маглу. Гдје је сад питање ко је убио Давида.

Name

гоги

12.11.2018 13:38

Док је Вукана и њему сличних Додик ће владати вјечно.Људи никако да разумију да све ово што нам се дешава производи систем.Људи се мјењају на власти али узалуд јер систем остаје исти.Нпр да је странка власник мандата сада би ДНС имао премијера.Овако систем омогућава да се купују посланици,слаби и уцјењује коалициони партнер,слаби и дијели опозиција итд.

Name

Вук

12.11.2018 13:59

Вукота ради за Додика док не угаси СДС а после оде Вуле код Милета

Name

Одговор од србина за суза

12.11.2018 14:14

Мало стрпљења да ,тако је нетребате пуно да цекате само јос 20 година ,није то пуно ,ви имате и времена и зиваца,досада је просло 20 година ,и јос само 20 идуцих ,па онда це мо да видимо на цему смо ,немате никакве сансе ,бадава сте увели оног јадног Давора Драгицевица ,па сре га сада оставили на цедилу .мислим на опозицију ,

Name

додијала опозиција неце им пуно додик дати

12.11.2018 14:27

овее папке стизе пензија па да мало уграбе

Name

Сербо64

12.11.2018 16:04

Нада умире последњ@

Name

Ре Вук

12.11.2018 16:25

Тај филм нећеш гледати. Вукота је оличење поштења. Под Додиково крило се крију они, који су се накрали, да их заштити. Шта тебе брига, шта ће даље радити Вукота?

Name

НАДА

12.11.2018 16:36

Да сада се све зна када сви знају Проблем је сто се то знало и прије а ниста се није урадило по том питању Као сто сада прицају за Обрена Васица Цавица а Мицу вец висе не спомињу зато сто се он усутио па се као незна за кога је он и на цијој је страни Е то је проблем Ови су се рјесили сами а Мицу (и јос доста Мици) треба рјесити Када се то уради е онда се мозе нецему надати

Name

РОМАНИЈА

12.11.2018 19:35

Нико није схватио ста је циљ Драгана Цавица од поцетка био, да се освети СДС-у јер је био избацен из странке, зато је ово дуго планирао у сарадњи с Додиком да добије сто висе гласова од СзаП па да их поклони Додику и унисти опозицију и СДС. Е мало морген Цавицу , преварио си се. У сарајевско романијску регију висе ниси добродосао. Е јаду јадни и кварни, ти си и довео на власт Додика , а наси добротвори из СДС-а заборавили све то и прузили ти руку. Биједан си Цавицу и процитан. Битна је фотеља само

Name

ја

12.11.2018 22:25

Свака цаст за текст.Смеце нек иде.

Name

Клиника Соколац

14.11.2018 11:01

Дефинитивно - нико не узима терапију !!!

Name

ЧАВИЋ ЈЕ ГОСПОДИН И СТРУЧЊАК.

15.11.2018 09:06

ЧАВИЋ ЈЕ ОЛИЧЕЊЕ ОДЛИЧНОГ СТРУЧЊАКА У ЕКОНОМИЈИ И ПРЕЈАК ПОЛИТИЧАР ДА БИ БИО У ДРШТВУ ГОВЕДАРИЦЕ И БОРЕНОВИЋА. ЧАВИЋА ЈЕ СДС И ИЗБАЦИО ДА НЕ ВОДИ ЈАКУ ПОЛИТИКУ СРБА. И НИЈЕ ЛУД ДА СЕ ТРОШИ ТАМО ГДЈЕ ГА НИКО НЕ РАЗУМИЈЕ. СВАКА ЧАСТ ЧАВИЋУ ИМАЋЕ ПРИЛИКУ ДА ДОПРИНЕСЕ БОЉЕМ ЖИВОТУ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ. ЗДРАВКО КРСМАНОВИЋ ЈЕ ЖЕСТОК МОМАК И ДРАГО НАМ ЈЕ ДА СЕ ПРИКЉУЧИО ПОБЈЕДНИЧКОМ ТИМУ. ИСКУСНИМ ПОЛИТИЧАРИМА ЈЕ ШТЕТА БИТИ У ДРУШТВУ ПОЛИТИЧАРА КОЈИ СУ ЈОШ У ПЕЛЕНАМА (КАО ГОВЕДАРИЦА И НЕКИ КОЈИ СУ 5-10 ГОДИНА) БРАВО И АПЕЛ СВИМ ЉУДИМА КОЈИ СЕ НЕ МОГУ ИСКАЗАТИ У СВОЈИМ ПАРТИЈАМА ДА СЕ ИЗДВОЈЕ И ПРИКЉУЧЕ ВРХУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ДА УДРУЖЕНИ НАПРАВИМО ИСКОРАК. ЖИВЈЕЛО СВЕСРПСКО ЈЕДИНСТВО, ОВАЈ САН СМО САЊАЛИ И ОН СЕ ОСТВАРИО. ХВАЛА ТИ МИЛОРАДЕ ДОДИК.

Name

ВУКАНОВИЦУ

12.11.2018 12:12

Ти цес посједити док доцекас да се Додик повуце јер такви као ти никада неце добити повјерење народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања лука

12.11.2018 12:36

Ничија није до зоре горјела па неће ни Додикова. Нико није вјечан. Свему једном дође крај.

Name

Маријаш

12.11.2018 13:39

Све док понестане таквих као ти биће тешко. Но,ова најављена скупштинска скаламерија ће вас дебело појефтинити и учинити безначајним и у породици,а камо ли у друштву. То би требала бити најава вађења из дубоког моралног глиба у који смо упали.

Name

РЕ РЕЗИМСКЕ СЛУГЕ И ЛОПОВИ

12.11.2018 16:25

ПА СТА АКО ДОДИК И БУДЕ ВЛАДАО ЈОС ТАМАН 10 ГОДИНА. ПА СТА? ПА ОПЕТ ИДЕ У ЗАТВОР. ВИ СТЕ ДУХОВНО ОГРАНИЦЕНИ, ВИ НЕ РАЗУМИЈЕТЕ ДА ЈЕ СВЕ ОВО ТРЕНУТНО, ТРУЛЕЗНО И ПРОЛАЗНО. КАЗЕ НЕКО ,КАКО МИЛО ВЛАДА 30 ГОДИНА?! ПА СТА? НЕК ВЛАДА ЈОС 5 И ОДЕВУ ЗАТВОР ,ОДУЗМЕ МУ СЕ ИМОВИНА .. И СТА МУ ЈЕ КОРИСТ ОД 40 ГОДИНА ВЛАДАВИНЕ??? ТАКО И ВАС ДОДИК И ВИ. АЛИ ВИ ТО НЕ РАЗУМИЈЕТЕ, ВИ СТЕ ОГРАНИЦЕНИ. ЦИТАЈТЕ МАЛО СВЕТО ПИСМО, ЕВАНДЈЕЉЕ, ЗИТИЈЕ СВЕТИХ ОТАЦА, ДА МАЛО РАСИРИТЕ ПОГЛЕД НА ОВАЈ СВИЈЕТ, РАЗРАДИТЕ ЗАКРЗЉАЛИ МОЗАК. ЗАР ВИ СТВАРНО МИСЛИТЕ ДА ДОДИК И СВИТА ОКО ЊЕГА ЈЕДНОГ ДАНА НЕЦЕ ЗАВРСИТИ У ЗАТВОРУ И ОСТАТИ БЕЗ ИЦЕГА???

Name

Правда за Давида

12.11.2018 12:16

Побједник ових избора је ПДП. Од комби партије је дошао да најјаче опозиционе партије. Давора је искористио за гласове у Бањалуци, СДС је гурнуо да ратује са Додиком док су они стајали са стране и махали рукама. СДС је највећи губитник али убједљиво. ПДП их направио будалама, Цицко и компанија искористили за бољу преговарачку позицију са СНСД-ом а они и даље не контају шта се дешава. На крају ће Вукота ни крив ни дужан добити ногу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хари

12.11.2018 12:34

СНСД је побједник и то апсолутни. Сада су размонтирали опозицију тако да они немају ста да тразе на изборима ни за 4 године, јер СНСД це опет запослити неке људе и само це просирити број сигурних гласова. То је реалност све друго је млацење празне сламе. Сто Вукота није цистио странку прије двије године? Сад насао да цисти, остао без два градонацелника, ало и Обрена и Мица це да подрзи ГО СДС Добоја и Бијељине. Знате ли ви колико је гласова опозиција изгубила након ових избора? Сада да се одрзе избори разлика би била преко 150 000.

Name

Милан

12.11.2018 12:36

Јесте ПДП добитник, али искрено су људи наступали и сада су ту да помогну Драгичевићу. Није ПДП крив што се стркеље СДС увлаче у пакшу Додику

Name

Правда за све

12.11.2018 13:23

Како те није срамота дати себи име "Правда за Давида"? Упорно се овде јавља лик који доказује како је најчвршћа опозициона партија ПДП издала народ и опозицију а не папци у натрулом СДС-у, као и прије 2, а и 4 године. Ствари стоје тако да је морални побједник избора ПДП, лоповски побједник СНСД а СДС највеће кукавичје јаје. Надам се да ће СДС овај бродолом преживјети и постати истинска народна партија. Све предуслове за то има, још увијек честитог али наивног Вукоту на челу.

Name

РЕ

12.11.2018 16:28

СДС НИСТА НИЈЕ ИЗГУБИО. ОВО ЈЕ ДОБРО СТО СУ СЕ ЛОПОВИ САМИ ОТКРИЛИ. ОЦИСТИТИ СМЕЦЕ И ПРЕД СДСом је СВИЈЕТЛА БУДУЦНОСТ, ЉУДИ ПОСТЕНИ БЕЗ АФЕРА. А ДОДИКА И ОСТАЛЕ ЛОПОВЕ ЦЕКА РОБИЈА ДАНАС, СУТРА ИЛИ ПРЕКСУТРА.

Name

Драги Драги

12.11.2018 12:18

Свака цаст Вукане, све потписујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

12.11.2018 17:53

И теби свака част кад си тако глуп и плитак!

Name

Ал Капоне

12.11.2018 12:18

Браво Вукане, директ у главу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Невена

12.11.2018 18:55

Мозе СНСД са господином Додиком како хоце ал не мозе докле хоце!!! Тако и ови папци за којима не треба залити него запкевати!!!

Name

Ре: Дејо

14.11.2018 07:54

Папкене цијени нико: како су издали претходне, оцекивати је да це, ако им се прузиприлика, издати и садасње "газде". То Додиг има на уму, алиих сада треба-а не цијени.

Name

Напријед

12.11.2018 12:19

Напријед Вукота, уз тебе смо часног и поштеног човјека. Потичеш из часне српске куће и то народ препознаје. Нека буде мала гарда, али одабрана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

12.11.2018 12:23

Која опозиција? Па овим што су пришли Додику су уствари показали колико су били жељни власти и позиција. Шта би тек било да су побиједили... А ово остатку ће требати барем 10 година да се обнови...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модрицанка

12.11.2018 12:32

Свака цаст на тексту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.11.2018 15:07

Онима који се радују нецему никако у главу да удје цињеница да је и Модрица дала једног од предсједника РС, да је снсд-ова масинерија ту најувјезбанија, да је истина СДС у Модрици никад лосији, а да су и Зељана и Миле потопљени. Ста је закљуцак тога? Па народ Модрице је рекао 7. октобра ста мисли о резиму. Хтјели то они признати или не, математика је неумољива и конкретна наука. Тога ради Модрицанима од срца хвала. Сад сацувати Вукоту и младост СДС-а око њега, јер он није ове озборе изгубио, него је покраден и то брутално, а јос кад се томе дода да је и издан, онда нек' нам је бог на помоци.

Name

Бањалука

12.11.2018 12:34

Хајде као прво да се разумијемо да сам ја велики противник власти и свега онога сто власт ради . Тренутно бих подрзао све сто раде мали Станивуковиц, Јелена Тривиц , Вукановиц , вјероватно има ту јос младих људи ...Али ... Прије избора сам био скептик око Вукотиног нацина рада. У Бањалуци ко год је против власти а сјети се да је Чавиц у "опозицији" остао је куци и није ни гласао. Са друге стране катарза је требала прије избора јер је било оцигледно да пола опозиције није опозиција . Јос једна ситница, питање за Вукоту , послије преузимања СДС-а са ким је пио кафу у ресторану Фелипе у Бањалуци ? Па са директором српског огранка ОБА/ОСА . Да ли су то структуре које коце напредак или се са тим структурама мора сарадјивати као сто сарадјују политицари свих озбиљних земаља. Нису сви "остатци" удбаских структура или су само они који нису "наси" удбаси ?! Катарза је потребан свим сегментима друства , опозиција ако стварно зели добро народу треба да се реорганизује и сабере цланство . Ако постоји 51% гас у промјене ако народ то не зели цему сва супља прица . Вукота, оставка и са "дјецом" на улицу, друствене мрезе и медју народ. Ако мозе Драско 20 000 гласова мозе и цитава опозиција са паметним потезима 350 000.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

12.11.2018 13:37

Чавићеви потез се може тумачити и овако: Цијело вријеме критикује власт, и чини то аргументовано. И шта је добио на изборима? Ништа, народ га не подржава, народ сматра да оно што он прича није тачно, јер тако кажу резултати. И шта ће он учинити након 12-13 "лајања на звијезде"? Дигнути руке од свега и гледати како ће себе наћи добро мјесто до пензије. Велика већина нас би тако учинила а само "моралишемо тастатуром" и кријемо се иза ње. Велики проблем је у нама. Када разговараш са људима прије избора, 98% их је незадовољно и за промјене, а када погледаш резултате избора онда видиш да нешто није у реду са људима. Јер, како то другачије објаснити?!

Name

Ре посљедњи кинески цар

12.11.2018 16:09

Рекло би се да сте разговарали само са онима који дијеле ваше мишљење.

Name

НАРОД

12.11.2018 12:37

Тако је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања лука

12.11.2018 12:40

Свака част Вукановићу,добар текст. Само напред,чишћење странке је преко потребно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарма

12.11.2018 12:41

Ја сам мислио да се зито од кукоља раздвојило 2014 године након избора,и афере папак. Кад га поплаве нису однијеле тада,а сада случај Драгичевић мислим да ће владати вјечно. Само га странци могу склонити,јер они сто евентуално могу гласати против њега већ увелико уче Њемачки. Остају ухљеби којима овакво стање одговара!

ОДГОВОРИТЕ
Name

XY

12.11.2018 13:29

Не шири панику, владати неће вјечно. Владаће док га његови ментори западњаци буду држали на власти. Док год расрбљује Босну и тјера Србе из ње.

Name

Диди

12.11.2018 12:46

Соросевци на апаратима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.11.2018 13:00

Сорош је довео Додика на власт.

Name

Ре ре

12.11.2018 14:59

И држи му ментора Вучића на власти!

Name

Подршка

12.11.2018 12:51

Браво Небојша. То што сте Ви написали је суштина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре хари

12.11.2018 13:09

Нису гласове добили на љепоту ни постење него по припадности странци која их је кандидовала.они који су гласали за промјене,никад висе неце дати глас лиз.....има и покварењацима,Обрену,Цицку,Цави и осталим папцима.нека не мисле,ако су отисли Додику да су однијели гласове постених гласаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕЛУПАЈ

12.11.2018 13:49

ШТО ТИ ДРУГИ ОДБОРИ НИСУ ДОБИЛИ НА СТРАНКУ ЈУНАЧЕ. ГЛЕДАЈ БРАТУНАЦ ПА ПРИЧАЈ

Name

Мирислав

12.11.2018 13:18

Лијепо је ходати Господском улицом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нови СДС

12.11.2018 13:27

Ово је један значајан дан за Републику Српску и БиХ. СДС ће да подржи разне пројекте које БиХ планира да покрене код нас. У сектору туризма, нови играч који мијења начин на који сектор угоститељства послује јесте регионални портал за некретнине хттпс://www.мојстан.орг/ Видјећемо да ли ће то урадити заједно и разједињено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

12.11.2018 13:43

Много добар коментар, потписујем сваку ријеч, пуна подршка Вукоту да напокон очисти СДС од корумпираних

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво Вукане

12.11.2018 13:45

Тако је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

12.11.2018 13:46

Теско постеном народу, СДС је просли пут отјерао Огњена Тадица, сад хоце и Вукоту, лопови владају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

12.11.2018 13:53

Ко је Небојса Вукановиц никад цуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

12.11.2018 14:12

Затебе је битно да знаш које Милорад Додик , па глођи коску.

Name

момир

12.11.2018 13:53

Немозете бити опозиција кад у исту трубу свирате. Српски патриотизам. И немам ниста против. Треба привуци остале народе, као и оне из мјесовитих бракова, и понудити градјанске вриједности. Српска се неце никада укинути, нити це је неко напасти. То су празне флоскуле ОБРАНЕ СРПСКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

12.11.2018 13:53

Свануло је, свануло... па стаааа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романијац

12.11.2018 13:55

Вукане легендо само настави, свака част на тексту.. Романија више није уз Цицка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ал је

12.11.2018 14:06

Зато уз легенду.

Name

Мисљење аутора не одразава став редакције

12.11.2018 14:01

То сто се сада приликом напада на неистомисљенике у својој странци могу цути увреде како се ради о људима који су зељни власти, исто тако би се могло реци за оне који странку дрзе заробљеном не дозвољавајуци да ико други има утицај на доносење одлука. Управо таква ситуација је произвела фракције у појединим странкама, и најбољи лијек зато је да такве странке треба да продју катарзу и постану демократске гдје це се саслусати мисљење свих а не само врхуске у странци која не дозвољава било какаве промјене. Такви у врху се пласе промјена јер онда висе они неце бити битни а стално су се представљали као дусебризници, вец це до изразаја доци и други људи. Засто се бојати других у властитој странци ако имају другације мисљење. Зато се слазем са аутором текста да странке требају проци катарзу али не у смислу искљуцивости о несарадњи са другим странкама него у смислу да не мозе неколицина појединаца мислити како су само они најпаметнији јер тако само води комплетну странку у провалију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сергио

12.11.2018 14:15

ШТА ЈЕ МИЋИЋЕМ, МИЛИЧИЋЕМ...МНОГИ ОДБОРИ СУ НАПРАВИЛИ ОЗБИЉНУ ШТЕТУ СДС. САРАЈЕВСКО-РОМАНИЈСКИ,ЗВОРНИЧКИ, ТЕСЛИЋКИ, (АКО ЈЕ ИСТИНА) ПРЊАВОРСКИ НЕМА НИШТА ПРОТИВ, ДОБОЈСКИ(!!!)..КАКО ТО СВЕ ПОПРАВИТИ. СВЕ БИ ТО ТРЕБАЛО ПРОФИЛТРИРАТИ И ЗА ДВИЈЕ ГОДИНЕ БИТИ ОПЕТ СПРЕМАН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

12.11.2018 16:13

Нема се шта овдје поправљати већ само кренути од 0.

Name

На

12.11.2018 14:15

Сви смо свјесни да је Вукота побједио, избори покрадени и лазирани, лоси људи улили страх, лопови зеле отјерати постеног Вукоту јер це им помрсити конце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миро

12.11.2018 14:43

Свака ти цаст!

Name

кркан

12.11.2018 14:59

Још не свииићеееееееееее рујнаа зора....

Name

Марија

12.11.2018 14:44

Што нисте били бољи па побиједили па данас неби нико пролазио катарзу. Због свог пораза вриједјате честите људе са својим ставом и да их како облатите. Ко је радио за народ тај је СДС ац а не ви из врха шалабајзери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

12.11.2018 15:39

Е Цавицу љиго смецарска једва цекам да те видим да те пљунем у по фаце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радомир

12.11.2018 15:53

Као да се није знало које Обрен Петровиц али сад тек иду на удар на њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОМАНИЈА

12.11.2018 16:09

Вуконовићу не ке*њај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре РТРС

12.11.2018 16:20

Кога ти, примитивче, називаш говедо. Изругујеш се са Вукотиним презименом. Кад спомињеш његово име, знам из које си секте? Он је за тебе појам поштења и културе. Теби су , је л’ , драга убиства Давида, Николе Ђуровића, Милана Вукелића... Тако зликовци размишљају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

12.11.2018 16:42

КЕИМИНАЛ КОРУПЦИЈА И ПЛЋКА ПУСТИЛИ СУ КОРИЈЕНЕ ДУБОКО ТОМЕ НЕМА ЛИЈЕКА ВЛАСТ ЈЕ ОДАВНО НА НУЛИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

зуx

12.11.2018 17:07

Лијепо вас је слусати, али резултати танки...изгубио си херцеговину из које потицес...имали су прилику да први пут предсједник буде херцеговац и гласали су за крајисника...ја мислим да ти прецјењујес себе и Мектица, превисе си заљубљен у васе наступе и лазне хвалоспјеве о вама...вријеме је да преузмес одговорност за неуспјех који си дозивио, јер има и твојих гресака Вукота, није све Додиков лоповлук...

ОДГОВОРИТЕ
Name

?!

13.11.2018 23:29

Мозе ли српски народ у Републици Српској да има бар свога подпредседника, када немамо предсwдника?! Плеасе! Немамо ни јесно, ни, друго, ни овдје, ни у, федерацији.

Name

Д

12.11.2018 17:15

Све сам предвидијо за опозицију па немам појма о политики ,Сви, и мало искусни политичари су сад ту опозицију напустили јер су сватили народ по изборном резултату .А узрок ваком резултату је понашање опозиције,Само се врте у круг покушавајући да оцрне власт ,ништа друго нису понудили народу ,Њихово обећања су само најивне могли убиједити,Ја сам имао осјећај да опозиција има чаробни штапић па ће са њиме све проблеме ријешити јер конкретно ништа нису понудили ,углавном њихове приче су биле за малу дјецу ,Перица није добар ,Прицу треба казнити итд. Јос увјек не сваћају зашто нису побједили,имам осећај да народ убјеђују да су и зато други криви,само појединцима који желе да са Додиком судјелују је све јасно ,Једино ме изнеађује г.Ивањић искусни политичар да и он не преузме нешто кокрнтно, доживеће пропаст ако узстраја са овим ликовима ,није ми јасно засто се праве да не виде своју пропаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

!?

13.11.2018 23:19

Твоја прица је превазидјена. Није инн.... бла бла

Name

Силе

12.11.2018 18:19

Потребна је катарза и прочишћавање, али потребне су и оставке у опозиционим редовима, подмлађивање кадра, привлачење новог чланства, промјена стратегије у дјеловању. Али нажалост све то се требало десити прије ових избора. Сада је касно за све. Ја сам одлучио да одлазим из ове земље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојо

12.11.2018 18:39

Е ако им је била потребна и добили су је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

12.11.2018 19:17

Одлицан теxт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подрињац

13.11.2018 06:23

Свака част Вукота .Ниси ни могао побиједити када си имао толики број потурица који су ти радили иза ледја.Добро је да се одвоји зито од кукоља.Назалост народ це испастати али народ је то и заслузио.Да је бољи народ имао би бољу и власт.Било ста да се деси са СДС ти цес имати моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

14.11.2018 10:26

Браво Небојша, одличан текст, нема се шта додати нити одузети, само пиши!

ОДГОВОРИТЕ
Name

УцитељБутен

14.11.2018 19:03

Мозда ви имате сто зивота, ја не. Паламудите и даље странацки прваци са редовним и енормно високим мјесецним примањима (позиција и опозиција). Коме треба килава опозиција и крканска власт? Ауф Wиедерсехен. Плакацете сви за бирацима али их неце бити.

ОДГОВОРИТЕ