Енглези: Видић ушао у ринг, хоће да буде тренер Манчестера!

Навијачи одушевљени идејом! Легендарни капитен Јунајтеда изазвао доста буре на Острву коментаришући на телевизији дерби Манчестера. . .

Фудбал 13.11.2018 | 08:00
Енглези: Видић ушао у ринг, хоће да буде тренер Манчестера!
Од лидера је удаљен вероватно недостижних 12 бодова. Од места које води у Лигу шампиона, а које тренутно држи Тотенхем, дели га седам корака. И од Лиге Европе је далеко четири бода... На све то синоћ је доживљен најтежи пораз, од градског ривала - 1:3. После 12. кола гол разлика Манчестер Јунајтеда је негативна?! Већ 30 одсто изгубљених утакмица... Укратко - потпуно катастрофа. Ко је крив и да ли ће, односно колико још Жозе Мурињо "поживети" на тренутно најужаренијој фудбалској клупи на свету?

Легендеарни капитен Манчестер Јунајтеда Немања Видић говорио је учи манчестерског дербија да пружа апсолутну подршку португалском стручњаку, а став није променио ни после утакмице, уз једно признање "да би и он једногх дана желео да постане менаџер", а Енглези су одмах у заграду ставили (Манчестер Јунајтеда), што је изазвало одушевљење навијача на друштвеним мрежама. 

Мирор чак пише овако: Немања Видић не жели да критикује Жозеа Муриња јер жели његов посао!

"Ако Мурињо после овога крене да побеђује онда ја као навијач нећу бити љут у случају да добијемо 1о утакмица заредом", казао је Видић, а онда образложио због чега нема речи критике за свог будућег колегу: "Да будем искрен, у будућности бих желео да будем менаџер. Волео бих да научим још неке ствари. Да критикујем Муриња сада, а у перспективи желим да буде тренер - то не би било поштено. Он је човек који је освојио много трофеја. У реду, то није Манчестер који смо навикли да гледамо, ово је Мурињов Манчестер. Када је долазио морали сте да знате шта да очекујете, какву врсту фудбалу. Он је тако играо и у Интеру, у Челсију мање више, можда само мало отвореније у Реалу. На крају крајева то је "Мурињо фудбал", подвукао је Видић, који се већ увелико припрема за тренерски посао.  

Знају то и навијачи Манчестер Јунајтеда и после оваквих изјава почели су да га призивају, а медији на Острву масовно констатују да је Србин оваквим наступом "ушао у ринг, у борбу за Мурињову фотељу".  

За Манчетер Јунајтед репрезентативна пауза долази у идеалном моменту. Да се мисли пресаберу. После тога следи утакмица са Кристал Паласом код куће, па Саутемптон у гостима. Онда још два сусрета код куће, од којих  је један дерби са Арсеналом. У међувремену ту је и Лигашампиона против Јанг Бојса, а средином децембра и највећи енглески дерби: Ливерпул - Јунајтед.   

Тешки су дани пред Мурињом, поготово ако лоше прође у дербијима са Арсеналом и Ливерпулом...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар