Искрени Клоп: Митровић је невјероватан, подржите Јокана!

Гол? Можда је био. . . ! Немац подсетио и на судијске грешке против његовог тима, признао да је имао среће и да гаји велике симпатије према Славиши Јокановићу и његовом стилу фудбала.

Фудбал 12.11.2018 | 18:00
Искрени Клоп: Митровић је невјероватан, подржите Јокана!
Пораз у Београду је упалио аларм у Ливерпулу, против Фулама није дозвољен ништа слично. Редси су савладали фењераша Фулам, иако то није био лак посао. Ко зна шта би било да је Сесењон искористио зицер на 0:0 или да је при истом резултату признат чист гол Александра Митровића? Или да се судија држао правила и прекинуо игру на почетку акције код водећег гола Ливерпула...

Јирген Клоп је после меча искрено признао да је јако задовољан победом, али и да му није било лако.

„Потпуно сам задовољан, осим што нисмо дали још неки гол. Показали смо бриљантну реакцију. Креирали смо игру, одигравали пасове и убрзавали темпо у правим моментима. Имали смо шансе преко Шаћирија, Салаха и Манеа када су нас они блокирали у последњем тренутку. Додуше, имали су и они сјајну шансу преко Сесењона. Имали смо среће тада јер ко зна шта би било да је тада погодио“,поштено је признао Немац.

Признао је Клоп да је Митровићев гол можда био регуларан и похвалио српског нападача.

„Током досадашњег дела сезоне, Фулам је увек излазио на терен са идејом да игра чист фудбал. А данас су покушавали дугим лоптама на Митровића који је био невероватан. То је за нас добио најделикатнији део меча, али смо успели. Видео сам његов гол још једном. Да ли је био офсајд? Можда... Али и ми смо против Арсенала постигли још чистији гол, али нам није признат. Неке ствари не можемо да променимо“.   

Признаје да га је Фулам изненадио...

„Њихов приступ је био јасан. На почетку је у неким тренуцима било јако тешко за нас. Нису нам дозволили да их притиснемо и нисмо се осећали пријатно. Изненадили су нас поставком игре и стартном поставом. Када сам им видео прву поставу, био сам изненађен. Како се припремити за такву поставку? Први пут у сезони су играли са четири или пет централних бекова. Фулам увек прикаже квалитет да вам створи проблеме. За нас је било јако добро што смо могли да анализирамо њихове мечеве против Манчестер Ситија. Иако су резултати били убедљиви, Сити је морао баш да се помучи против Фулама. Људи обично гледају само резултат, али смо у анализи обратили пажњу на игру. Знали смо да морамо напорно да радимо за победу и то смо урадили“.

Потом је прокоменатсриао и ситуацију у којој је Славиша Јокановић о чијој смени се све више спекулише.

„Осећам симпатије према Славиши Јокановичу. Заиста му желим све најбоље. Гледао сам их доста пута како играју и то је заиста јако леп фудбал. Мислим да би требало да се уједине око Јокановића и да се држе заједно“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар