Британка се удаје за духа

Када останемо без вољене особе, на дан вјенчања сви потајно прижељкујемо да је та особа крај нас, па макар ради лакшег и љепшег осјећаја замислимо да је дух наше вољене особе са нама.

Занимљивости 10.11.2018 | 10:20
Британка се удаје за духа
Тридесетогодишња Британка Аметист Реалм је своју сродну душу пронашла у духу, те ће се за њега удати идућег љета.

Наиме, Аметист тврди да је до сада имала сексуалне односе са двадесетак духова, а сада се одлучила и заручити за једног из Аустралије са којим планира велику свадбу, али и бебу.

Према њеним ријечима, још у млађим данима Аметист је имала сексуалне односе с најмање 20 духова, али није тражила озбиљну везу.

"Нисам имала осјећај пристуства духова већ дужи период и како сам била на пословном путу, веза ми је била посљедња на уму. Но, једног дана док сам шетала парком и разгледала природу осјетила сам невјероватну енергију. Нови љубавник је стигао", испричала је Аметист.

Она је додала да када је дошло вријеме да се врати кући с пословног пута осјећала се сломљеном јер ће морати да остави своју љубав за собом.

"Из искуства знам да духови остају на једном мјесту, но мени се десило нешто невјероватно. Када сам сјела у авион и везала се, осјетила сам присутност свог љубавника, нисам могла да вјерујем", присјетила се Аметист.

Аметист тврди да су породица и пријатељи прихватили њеног заручника, за којег истиче да се заручила након девет мјесеци везе.

"Није клекнуо испред мене, јер нема кољена, али први пут сам чула како говори", испричала је. Тренутно бирају прстење за вјенчање, а њему ће дати прилику да их одабере. Планирају и велику свадбу, а послије тога и бебу.

Иако признаје да све ово звучи сулудо, Аметист је увјерена да су фантомске трудноће (које су често посљедица превелике жеље за дјететом) заправо "бебе духова" и да жена не може да изнесе трудноћу до краја зато што људски ум "не може да је преради".

"Енергија духова јача је него код живих мушкараца. То није као било који други однос. Они су много сензуалнији. Наравно, главна разлика је у томе што ја њега не видим", тврди Британка.

 (Метро)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

децко

12.11.2018 14:00

Није болест све сто боли!

ОДГОВОРИТЕ