Петровић хвали Додика и Владу

Градоначелник Добоја Обрен Петровић и данас је указао на значај и допринос Додика и Владе РС у развоју града Добоја у посљедњих осам мјесеци, а што, према његовој оцјени, представници СДС-а у Савјету министара Босне и Херцеговине нису урадили у посљедње четири године.

Република Српска 09.11.2018 | 19:43
Петровић хвали Додика и Владу
Градски одбор СДС-а у Добоју усвојио је данас закључке којим не прихвата одлуку о искључењу Обрена Петровића из странке, тражи смјену предсједника СДС-а Вукоте Говедарице и одржавање страначких ванредних избора.

У закључцима добојски СДС даје пуну подршку Петровићу, као и другим изабраним представницима СДС-а који су освојили мандате у Народној скупштини Републике Српске и Парламентарној скупштини Босне и Херцеговине. 

Потпредсједник добојског одбора СДС-а Данијел Јошић рекао је на конференцији за новинаре након сједнице да су закључци једногласно усвојени. 

Петровић је рекао да је одлука Говедарице несхватљива и сматра да је његова, као и смјена осталих лидера СДС-а - покушај урушавања СДС-а. 

Он је поново указао на значај и допринос Додика и Владе РС-а у развоју града Добоја у посљедњих осам мјесеци, а што, према његовој оцјени, представници СДС-а у Савјету министара Босне и Херцеговине нису урадили у посљедње четири године. 

По питању избора за градоначелника Добоја након његовог избора у Парламентарну скупштину БиХ, Петровић је рекао да ће то највјероватније бити независни кандидат који ће бити прихватљив за све политичке субјекте.



(БН/Срна)

Коментари / 43

Оставите коментар
Name

Ја

09.11.2018 18:51

Само Вукота није знао да је Обрен 93 % Додиков,6 % СДА и 1 % СДС !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мк

09.11.2018 19:52

Само бјежати из ове земље постали смо срамота свијета .Па јел могуће да нас нема горих и никакво чудо шта нам се дешава Зло је ушло у људе то је страшно па због функције ударице брат на брата фуј људског сљама

Name

Ми Сами

09.11.2018 20:00

Ајде сад из фотеље СДС у неку другу па мудрујте....сетња!!!!И у СНСД би и у СДС ма немој.Изабрао си Обрене имас Додика и Зељку.Поведи и те своје.

Name

Xy

09.11.2018 20:03

Обзиром на овакву дрцност Обрена и групе око њега, Вукота (цију политицку главу јавно унистава Обрен, а измислио је политику,цеститост и постење за Обрена) би се требао упустити у авантуру са врло могуцим по Вукоту позитивним исходом и успоставити сто прије нови ГО СДС у Добоју, Вукота да се уфвати у костац са тим и да себе постави за повјереника у ГО Добој, да пријави пребивалисте у Добоју и кандидује се за градонацелника Добоја.На овај нацин људи у Добоју би имали сансу да јос једном у кратком периоду казу да ли су за Обрена и његову групу (папака) или су за СДС и Вукоту као неког ко зели добро и Српској, и Добоју, и вецини народа. Поновним употребицу рузну ријец "узимањем" Добоја, СДС на целу са Вукотом би се послије оцигледне изборне преваре, позиционирао као озбиљна партија која би се градила на здравим принципима. То сто Вукота не би одмах имао вецину у Скупстини Добоја би био сигнал да се у Добоју морају одрзати ванредни локални избори. Дакле, треба бити фајтер и појавити се тамо гдје му се најмање надају и у Добоју побједитити те политицке отпаднике који се за 24 сата јавно продају и окрену.

Name

Обрене СРБИНЕ!!!

09.11.2018 20:10

А овако си причао прије пар мјесеци: хттпс://yоуту.бе/wм9ЗвизцхЦw

Name

Дацх

09.11.2018 20:28

Склони ту заставу са стола и не брукај је ИЗДАЈНИЦЕ .

Name

Ре Ми Сами

09.11.2018 21:28

па Обрен и најавио да зели да буде предсједник СНСД-а. Али прије це бити лик за једнократну употребу. Зајебао је Миле и јаце од Обрена.

Name

Дојчило

10.11.2018 07:10

Као никад до сада вјеровао сам у савез опозиције. Жељно ишчекивао нову власт која је обећавала бољитак. Власт без корупције, задуживања код ММФ-а и покретање привреде. Међутим, схватио сам да сам био заслијепљен великим обећањима, и са разочарењем признао да опзиција није остварила побједу. О "побједи" СНСД-а не бих јер смо све видјели. А види сад новог разочарења, поједини виђенији чланови опозиције се придружују крминалној власти. Што ? Па зато што сви воле власт а народ нико. Уопште ме више не интересује ко је у Предсједништву, ко је предсједник РС-а, ко је премијер, ко су министри, него сву своју моћ употријебити да ја поткрадам њих. То је рецепт обичном човјеку за опстанак у овој Земљи.

Name

Дарко

09.11.2018 18:54

Јосицу образуј се постани доследан академски градјањин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зиви Били Па Видјели

09.11.2018 21:18

За неколико дана це и Цицко Романијски СДС увезати саз, СНСД-ом, а након тога и Мићо Мициц семберско крило СДС-а

Name

Дарко

09.11.2018 18:58

Јосиц,Данијел води странку истинито,а залосно.Јавно питам Јосица које је испите имао на факултету ко су му колеге? Гњидо људска отпаднице један.Треба вас љустрине једне све тројицу искљуцити из странке. Идите баји који вас је купио за њега и јесте јер немате карактер никакав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ,ДАРКО,

09.11.2018 19:47

Читајући твоје коментаре, нешто мислим да си млад. Доћи ћеш до сазнања да у политици успијева само олош и смрад. А полуписмени најбоље напредују.

Name

Ре

10.11.2018 23:56

Мозе бити и да јесте полуписмен, али је добар цовјек. Ти да имас мали дио срца и образа као сто Данијел има, не би прицао тако.

Name

Е

09.11.2018 18:58

Шта ће мо сад? Распустит читав ГО Добој или......а и у Зворнику је иста ситуација

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чуј Шта

09.11.2018 19:21

Добој и Зворник(они који су за Петровића и Вадића) нека иду у прву СДС код метузалема Божа Вучуревића.

Name

Дарко

09.11.2018 21:25

Нисам исувисе млад вец огорцени љекар који је напустио Добој.Из разлога сто ме је као будуцу наду добојске хирургије или ортопедије Славко Ковацевиц,Данијел Јосиц поставили да радим по засеоцима и околним селима.Студирао сам 6 г у Новом Саду гдје сам заврсио у року,а син Славка Ковацевица срудирао је од 2004 г до 2017 и није успио да заврси.Сада ради у неком центру мисли само не знам како се боди под којим занимањем.Сто се тице Јосица заврсио је несто у средњосколском купио приватни факултет код Јовицица у БЛ и сад као такав одлуцује о нецијој судбини.Све у свему гледају лицне интерес подизу цркве насим парама глуме задузбинаре,као такви како имају стида уци у те исте.Говедарица треба да распусти цитав пдбор и све оне који су дигли руку прије који дан.Јел то сдс који је био 92' Јел то сдс који је Милан Нинковиц водио. Ови исти стрпасе Нинковица,Кујундзица и друге цасне србе у Сарајево.

Name

колега доктор

10.11.2018 15:10

Стварно треба имати храбрости па себе прогласити младом надом добојске хирургије и ортопедије крај таквих врхунских доктора као што су хирург др Предраг Лазић и ортопед др Никола Гаврић. Ви се нисте могли запослити у добојској болници, па сте тог истог Славка Ковачевића молили да вас прими да радите у Дому здравља Добој.Човјек вас је примио људски и логично је било да као љекар почетник са праксом почнете у сеоским амбулантама. Нападате Славка Ковачевића човјека који није дошао из здравственог система, а много је љекара у Дому здравља Добој запослио и систем рада те установе значајно унаприједиио.

Name

Сабахудин

09.11.2018 18:58

и сад моји драги Босњаци добро размислите за кога сте гласали.надам се сад да сте прогледали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Превеслао и вас Обро!

09.11.2018 20:18

хттпс://yоуту.бе/В5ВоНАпВБтQ

Name

Погледајте фаце

09.11.2018 19:01

Погледајте само фаце ових људи ове двојице посланика и Обрена.Ја мислим да ова двојица назови нових посланика у народној скупштини још увијек не вјерују да су посланици.По фацама се види да су то полуписмени људи са ријечником ништа профињенијим од просјечног месара у неком трговачком ланцу.И такви ликови да воде расправу у народној скупштини.Ко се све зове политичаром ми добро и постојимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Задес

09.11.2018 19:28

Фаце Папака!

Name

Фаца

09.11.2018 20:23

Да су ови били крајем осамдесетих ,,Топ листа надреалиста,, неби имала никакав успјех код гледалаца.Уф,исмија се,свака цаст.

Name

Дарко

09.11.2018 21:51

Ове исте фаце су пљувале по свом будуцем сефу.Исти овај Мариц који је прије 15 ак година бацао бомбе на Додикове људе зна народ за то.Исти тај Мариц који како казе не мозе Додика да види оцима па наводно не присуствује састанцим сада хоце да се удоми код њега,а засто.Вец у марту мјесецу 2016 довели су градски будзет на ивицу банкрота,сада да би оправдали свој криминал прелазе код Баје. Исти овај Јосиц који је полуписмена особа медјутим подобан њима,прица о постењу зна се његова фамилија ко си ста су.Унистили су све фирме у граду млади се исељавају.Сколовани момци и дјевојке одлазе из Добоја јер не могу добити запослење од оваквих као Јосиц који није био способан да заврси ни приватни факултет па је и њега купио.Питајте се ста посједују ове љустуре од људи откуд им то. Радим као љекар у њемацкој вец 4 године гдје имам сигурно 4x веце примаје од Јосица медјутим он је јаци од мене. Вјероwму дао тата.

Name

Федералац

09.11.2018 19:07

Гледам помали и пратим ових дана, просто ми не иде у глави како вас је Додик растурио.. Мене то радује јер ја одавно говорим да нема бољег Босанца од Додика.. Он је васа смрт.. Само се сви требамо стрпити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

09.11.2018 20:26

Мисли ти на своју смрт, немој се за нас бринути.

Name

Федералац

09.11.2018 20:54

Нисам рекао да бринем него да се радујем.

Name

Руза

09.11.2018 19:13

"Све љубави временом слабе,само љубав према владавини јача."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

09.11.2018 19:30

Благо телеци погледи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пасторкин муз

09.11.2018 19:35

Пих какве гњиде људске.. па ово се јос није видјело.. ово историја писе. Ретардирани сва тројица. Види се да овдје нема академског градјанина, интелигентног, способног, овдје се само виде лоповске оци и фаце липицанерске. Ја знам да је неко гласао за њих, а тај који је гласао је исто тако благо поремецен као и ова тројица. Али исто тако знам да су покрали гласове максимално. Они породицу не могу водити, зене им побјегосе, а како ли це тек народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

09.11.2018 19:49

АЈТЕ ПАПЦИ ДА ВУКОТА ОЦИСТИ СДС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

09.11.2018 20:04

Засто ви издајници из Добоја не би тразили сто прије ванредне изборе па провјерите колико би сада имали подрску градјана Добоја.Или тразите да се само у Добоју понове гласање свих кандидата на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истинс

09.11.2018 21:25

На дан избора су то били хероји а сада су ти издајице, толико о теби. За Добој не брини гласат ће се како Обрен каже, ха,ха,ха смирити се мало ПДП- овци

Name

ОП

09.11.2018 20:25

Омер је јако нервозан као и црвени поп Јеринић. Два љигавца која озбиљно парирају Крсмановицу и Цавицу у издаји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сад Видим

09.11.2018 20:57

Преседник је био у праву када је ове људе звао издајницима и осталим погрдним именима.Све сто је рекао за ове људе је 100% у праву и зато свака му цаст,капа доле.

Name

@сад видим

09.11.2018 21:37

Слабо ти видиш. Издајници су се борили против Републике Српске а они су договарали за пројекте ауто пута,болнице и дворане.

Name

Xxx

09.11.2018 20:41

Јебе......ли вам м...к... крваву за кога смо ми гласали да се зарати треба вас папке прве побити.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

09.11.2018 20:43

ЗЕЛКО КОМСИЦ ЦЕ ДОДИКА ДОВЕСТИ ДО ЛУДИЛА У КОМ И И ЈЕСТЕ ЛУДИЛУ ЗЕЉКО ЈЕ СКОКОВАН ПАМЕТАН И ИМА ФОНД РИЈАЦНИКА А ДОДИК СЕЉАЦИНА НЕ МОЗЕ БИТИ У ПРЕДСЕДЕДНИСТВУ АКО БУДЕ СМИО БИТИ У У САРАЈЕВУ ПАПАК

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

09.11.2018 21:29

Не лупетај. Видиш на гуглу о коме се прича тај се пита.

Name

Заре

10.11.2018 06:43

Обрен је продао Добој Вожду. Исто се спрема и у Бијељини... пуно је ораха у џеповима... Што није могао гласовима, Вожд је урадио са својим судством и парама. Овдје је хаос и само треба дјецу водити из овог лудила званог БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

10.11.2018 07:57

Иди у СНСД па ћемо видјети колико ћеш добити гласова,градјани гласају за СДС а не за Обрена Петровића ,само иди хвала богу,и без тебе ћемо побједити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

10.11.2018 15:04

Од челника добојског Сдс-а једино се могу издвојити Јосиц и Старчевић,имао сам прилику да се увјерим висе пута да ти људи раде истински у служби народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

10.11.2018 15:08

Сто Додика, цовјека који цини геноцид над српским народом у РС, ви криминалци из СДС-а и онај криминалац из НДП-а нисте хвалили прије избора. Цекали сте да зајебете народ за гласове, па ко прави папци онда са додиком. Треба вас народ на ломацу. Ал народ је стадо оваца и пуста вас да газите по њима самим. Народ је овца која блеји зато ви мозете како хоцете. Нисте ви проблем, проблем је стадо у РС које вам то допуста. Народ само кука, ниста му не ваља а не дизе гузицу. Е па нек вам не ваља. Боље не заслузујете. Мозда сконтате кад вас оставе и без коре хљеба које вам и сад дају на касицицу, како им се прохтије. СТАДООО, ОВЦЕЕ или им станите у крај или не кукајте висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАЛИ СТО БАЈА НИЈЕ ПОБИЈЕДИО????

10.11.2018 16:44

Зато те Обрене и цијени само сути !!Гледам ја ове младје ајд ти цекас пензију!!!Ове насе велике СРБЕ (папке) са вуцијака срамота опста смијесно ХАХАХА!!Њих двојица су долазила код нас на КРЊИН и нас критиковали како требамо имати боље резултате за СДС???????????А сад они папци?????

ОДГОВОРИТЕ