Полиција у болници гдје лежи Лазић

Пјевач Дарко Лазић и даље се налази у КБЦ “Земун”, а због њега је ангажована и полиција која је опколила болницу.

Србија 09.11.2018 | 11:31
Полиција у болници гдје лежи Лазић
Наиме, како извор ало.рс из болнице открива, због пјевачевих проблема са наркотицима, неколико дилера покушало је да унесе недозвољене супстанце у Даркову собу, због чега су морали да ангажују органе реда.

"Хаос је због Дарка у болници. Мало је све преувеличано, али полиција мора да стоји и води рачуна о томе шта се уноси у болницу. Већ су покушавали да унесу недозвољене супстанце", открио је извор. 

Подсјећања ради, поред бројних проблема са преломима костију, унутрашњим крварењем, отказивањем органа и хематомима по тијелу, љекари имају проблем и са апстиненцијалном кризом кроз коју пјевач пролази од момента кад се пробудио из вјештачке коме.

У јавност је прије неколико дана доспјела информација да је Лазић од доктора тражио да му “донесу нешто”, па су по свој прилици његови пријатељи одлучили да му испуне жељу, вјероватно несвјесни да би то могло додатно да му угрози живот, па можда чак и изазове трагедију јер је његов организам а поготово плућа у страшно лошем стању.

У понедјељак је један мушкарац покушао да унесе недозвољене супстанце али га је медицинска сестра примјетила и одмах позвала обезбјеђење.

(Српска.инфо)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Тужно

09.11.2018 11:43

Ово је некако ружно и прочитати, докле су појединци отишли. Сад у борби за живот, нису ни свјесни ових криза, страшне пошасти. Докле себе човјек доведе, грозно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аман

09.11.2018 16:55

Престаните више писати о тој наркоманчини, толико дјеце у болници ни криве ни дужне а ви разврзли о билмезу. Шта је дарко лазић ко је дарко лазић, звијезда, наркоман бљак.

Name

Азер

09.11.2018 17:28

А сто да му не донесу мало?Било би нам свима јефтиније и брзе. јбг.

Name

АНОНИМУС

09.11.2018 12:38

Оставити лобје и то је то. Све се може кад се хоће,и ово из искуства кажем! Окрени се дјетету и нормалном животу кретену глупи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

09.11.2018 12:55

Треба те дилере пропустити па нек се докрајци кад вец незна да узива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

10.11.2018 00:03

Бозе сацувај који идиот, па он се стварно није отријезнио. А ти "пријатељи" це га у гроб отјерати, њима мозе да се захвали за сва срања у зивоту укљуцујуци и овај удес. Бас ме занима ста на ово казу ови сто се превисе брину за дотицног...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заре

10.11.2018 15:07

Накромани за брата... као човјека ми је га жао али он је наркоман и ко га јебе. Дошао до пара и осилио се...

ОДГОВОРИТЕ