Шта о Додику сада каже Крсмановић

Потпредсједник НДП и посланик ове странке у досадашњем сазиву у НСРС, Здравко Крсмановић, каже да подржава одлуку да НДП разговара са СНСД и не осјећа да би таквим разговорима издао гласаче који су му дали глас.

Република Српска 08.11.2018 | 14:12
Шта о Додику сада каже Крсмановић
Један од, до сада жестоких критичара власти и Милорада Додика, каже да је власт смјенама у јавним предузећима у пракси уважила неке критике опозиције и да сматра да је најважније разговарати.

Подсјећамо, јуче је одржана сједница предсједништва Народног демократског покрета гдје је донесен закључак органа партије да треба отпочети преговоре везано за могућу сарадњу са СНСД.

"Ја очекујем да се кроз те разговоре политичка платформа коју смо ми представили раније и која се тиче кључних ствари везаних за стање у РС и оно све што смо тражили да се кроз те разговоре види да ли је могуће да се уваже наши ставови и да се онда види на који начин партнери са којима мислимо сарађивати у будућности, могу то остварити. Онда бисмо одржали сједницу главног одбора и нову сједницу предсједништва и донијели коначну одлуку. Прихватам одлуку да се разговара и мислим да је то нешто што треба да се уради“, каже Крсмановић.

Носилац листе коалиције НДП-НС-СНС-Слобода у Изборној јединици девет на октобарским изборима, на критике да се поједини гласачи могу осјећати изданим због потеза НДП, објашњава да се он не осјећа као издајник.

„Ја сам обавио разговоре са свим својим члановима у општинском одбору у Фочи гдје сам предсједник. У суштини, чланство тражи да се иде на то да оно што су наши политички циљеви, буде испуњено. СНСД је почео да смјењује кадрове у фирмама које су губиташи. То је нешто што значи. Било је доста критика нас према власти, а исто тако доста је било критика власти према нама.

Ако су они спремни да разговарају са нама као што смо ми спремни да разговарамо са њима значи да су они уважили критике које смо им упућивали. Исто тако ми хоћемо да видимо да ли смо ми можда били у криву за неке ствари које су биле везане за власт у Сарајеву. Не осјећам, бар из разговора са људима у мом општинском одбору, да је то издаја људи који су мени дали глас", наводи Крсмановић и додаје да се најлакше из тих разговора повући ако то буде против принципа НДП, а то су: владавина права, држава која је ослобођена корупције и криминала у обиму да се не осјећа заробљеном, расвјетљавање неријешених случајева, сарадња на путу за ЕУ, сарадња са Србијом...

Крсмановић, који је понекад призивао међународну заједницу да санкционише Милорада Додика сада мисли да су резултати протеклих избора дали легитмитет Додику, и да је он своје политичке ставове легализовао.

„Ми морамо бити демократе. Додик је добио преко 80.000 гласова више од Младена Иванића. То је нешто што му у овом моменту гласачи дају за право. Ја ту чињеницу треба да уважим. Истина је да је његово андти-дејтонско дјеловање довело до тога да је добио санкције. То није добро за РС и БиХ. Мој предсједник не треба да има санцкије и треба да ради све као што и ради да се те санкције скину. Ако настави да ради антидејтонски, то никад нећу прихватити", рекао нам је Крсмановић.

Некадашњи начелник општине Фоча закључује да је Централна изборна комисија проглашењем коначних резултата ставила тачку на изборни процес и да НДП те резултате дефинитивно прихвата.

Крсто Јандрић, предсједник Извршног одбора странке и Градског одбора НДП у Бањалуци, није хтио да коментарише јучерашњу најаву предсједника странке Драгана Чавића о разговорима са СНСД.

Јандрић је 2013. године своју Народну демократску странку спојио са Демократском партијом Драгана Чавића и тако је настао Народни демократски покрет. Овом покрету је 2014. године приступила и Нова социјалистичка партија Здравка Крсмановића.

Извор: Мондо.ба

Коментари / 125

Оставите коментар
Name

цццццц

08.11.2018 13:17

Бозе помози само, какви ликови и какве продане дусе, цуј му прице, увазио снсд неке њихове ставове, у преводу купио вас за пар позиција које цете добити да се ухљебе цланови васе странке а народ мозе само весло сисати

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

08.11.2018 13:28

Шта је чудно,уздајући се у СДС као најачу опозициону странку људи су схватили да више немогу доћи на власт и да им је даље бављење политиком узалудно.

Name

Народ

08.11.2018 13:31

Народ је у ИЗ 9 показао ста мисли о Крсмановицу,е сада ако то Цавиц не види онда то није нас проблем вец НДП-ов.

Name

Дубиоза

08.11.2018 13:33

Иначе сам из Тузле и сваки пут кад сам гледао овог Крсмановића на тв одушевио ме. Дјеловао ми ПРЕПОШТЕНО, мислио сам да за све нас има наде. Сад ми се повраћа, фуууууј, а он је повратио на све оне што су гласали за њега. Фуууууј

Name

Шкрба

08.11.2018 13:41

Е чуј Крсмановића "Мој предсједник ".... Ово је добро недај ти боже да је оваква опозиција добила изборе. Дефинитивно су много гори од Додика

Name

Тако је дубиотза

08.11.2018 13:41

Фуј, фуј, фуј

Name

Радана

08.11.2018 13:45

Хајмо папци, каријера вам је загарантована. Напред супљоглавци!

Name

Мк

08.11.2018 13:50

Љигавци дзукеле само функција и паре су вам битни а за народ вас никада није било ни брига Власт свирепо убије дијете у центру града и ви казете да је то народ бира који народ мозе изабрати убице која сте ви багра невидена срамоте српског рода .Кустурица је мајка мила какви сте ви дзукци

Name

Србин

08.11.2018 14:02

Идуце изборе гласам за сда.

Name

Разоцаран до бола

08.11.2018 14:09

Нема тог бога који це ме висе натјерати да гласам за вас папке . Једино долази у обзир сда странка барем они неце издати мој глас. Проклети да сте цијелог зивота сто вам дадо свој глас. Зивит цу ја јос е тек цете сад да видите ста су прави губитници.

Name

Ре за ре

08.11.2018 14:26

ОПОЗИЦИЈУ НЕ ЦИНИ САМО СДС НЕГО СВИ ЗАЈЕДНО..ДА СУ СВИ ОСТАЛИ МАЊЕ ЛАПРДАЛИ А ВИСЕ РАДИЛИ И РАЗМИСЉАЛИ БИЛО БИ БОЉЕ А ОВО ЈЕ САМО ДОКАЗ КОЛИКО ЈЕ ИДЕАЛ И ДОБРОБИТ СВИХ НАС НЕВАЗАН У ОДНОСУ НА ФОТЕЉУ И НОВАЦ..ТО ГОВОРИ О ЊИМА ЗАР НЕ?! И НА КРАЈУ БОЉЕ И 5 ДОСЉЕДНИХ НЕГО 55 ПРЕЛЕТАЦА..НЕКА ИДУ СВИ АЛИ ЦЕ БИТИ ИСКОРИСТЕНИ И ПРВОМ ПРИЛИКОМ ОДБАЦЕНИ КО ДРОЉАВЕ ЦИПЕЛЕ,СТО ЈЕ ВОДЈА И ПРИЈЕ И ОВИХ ДАНА ДОКАЗАО А У БУДУЦНОСТИ ЦЕ ТОГА И ТЕ КАКО БИТИ..СРЕТНО ВАМ ГЛАДНИ,ВАЉДА СЕ УСПИЈЕТЕ НАЗДЕРАТИ ВЛАСТИ!!!

Name

МИЛАН

08.11.2018 14:30

Ха ха ха Крсмановићу смјешан си и жалостан. Боже све што је ваљало изгину на Косову, остали Бранковићи. Нађе се и биће Обилића.

Name

МИЛАН

08.11.2018 14:33

Једино је ПДП Иванић Бореновић и Говедарица коректни свака им част.Помешће на локалним изборима. Узимају прво Бања Луку.

Name

Е Мој Брале

08.11.2018 15:01

Види става двојице дојуцерасњих "опозиционара"(уствари нису никад ни били опозиција), типицан став двојице масона, "невидљива лопта"(Цавиц) и "знак пирамиде"(Крсман). Све је унапред договорено ,и избори и после избора а обицна свјетина нека блеји. Њихов заједницки интерес је демографска дезинтеграција Републике Србске,масони у власти,масони у опозицији па ста би сад ...

Name

Алан Форд

08.11.2018 15:01

Одлично... Коначно су сва го*на испливала на површину. То је једина добра ствар последњих избора. Гивнари сада пливајте док вас септичка јама СНСД не усиса.

Name

Гардиста

08.11.2018 15:10

Мени није јасно да је неко уопсте гласао за ова г..на.Ја бих волио да ми бар неко овде објасни како и због цега је могао гласати за њих...

Name

РЕ ДУБИОЗА

08.11.2018 15:13

Невјеруј што чујеш на ТВ.Здравко Крсмановић Шкрба је краљ демагогије.Он је исти профил личности као и Додик,а то је демагог,диктатор,лопов и манипулатор.Како се Додик понаша као председник,Крсмановић се исто тако понашао као начелник општине Фоча.Зато је и дошло до сукоба међу њима.Он има близу 70 година мада неизгледа тако и жели да буде у власти јер није прошао у НС РС.Додик му је обећао неку позицију и он је ту себе пронашао да може нешто да муља.Крсмановић је ђаво,а не човјек.

Name

Скрба

08.11.2018 15:26

Овај Крсмановиц казе као ето Снсд је усвојио неке њихове захтјеве,па за примјер казе да су вец смијењени неки директори који су били на целу фирми губитаса.Требао је за примјер навести бивсег вјецитог в.д.директора Зељезница РС Драгана Савановица И реци да је та смјена за њега уствари награда.Треба Савановиц одговарати кривицно за произведене толике губитке за његовог мандата, а не само бити смијењен.А како се прица по Приједору,Савановиц це јос бити "наградјен"неком функцијом на нивоу БиХ. А посебно сто сви у Приједору а И сире знају да је са јос два партнера регистровао Микрокредитну организацију у ста је улозио око 20 милиона КМ!Питали се ко одакле му толике паре?За њега је смјена са мјеста директора Зељезница РС уствари награда,тако си Крсмановицу требао реци.А посебно сто сте сад заборавили да сте раније тразили да такви као Савановиц осим смјене треба и кривицно да одговарају за произведене губитке И остале лоповлуке које су радили док су били на функцији.

Name

Игипоп

08.11.2018 15:40

Ма браво!!! И ја бих исто тако да ми се прузи прилика....Свака вам цаст. Моралисти погријесили сте вијек, Социјализам је умро ево демократије

Name

Родјо

08.11.2018 15:54

Па Милорад сте бас ви убједили пред изборе да су ово постени добро људи па вели Милорад да их узмам

Name

Ре

08.11.2018 17:21

Крсмановић- подлац, љигавац, олош ,манипулатор, шизофреничар, као и његов шеф Чавић. Мали човјек је увијек мали...

Name

Крсмановић

08.11.2018 20:04

Видите на слици као дрзим дланове! То је поздрав мојим колегама, МАСОНИМА! Ово одлука је по њиховој наредби!

Name

Ре Дубиоза

09.11.2018 10:15

И ја сам се тотално преварио у овог лика. Ипак су сви исти. Нема нам спаса. За Цовица је и раније било јасно да је Продана дуса, али овај Обрван насвје све обмануо. Ипак је ово Балкан друзе. Дно Дна

Name

Стварно смо дно

09.11.2018 18:17

Па људи има ли ово смисла. Па онај Додик је сада краљ, најпостенији када видим ову багру. Мозете мискити какви су ово издајници, буквално сви. Додик сутну Павица који ми је све ово омогуцио захваљујуцо подрсци на изборима а Додик му овако враца али видите тек ову багру, ову опозицију па ово је страсно. Није битно која странка ово су све олоси. Страсно.за кога год да гласас од ове багре нема успјеха јер све сами издајници. Најгоре од свега сто уз ове помије и издсјнике и младе генерације одрастају и упијају ово њихово помијаство. Знаци унистени смо до краја а Додик цр владати као и Путин демокрстски до крајс зивота, демокрстски уз папке и помијетине. Која смо ми багра од народа када је Додик најбољи послије свега. Стварно нема смисла

Name

АБ

10.11.2018 07:43

Ово је масовни кукавичлук и хипокризија. Догађаји везани за ове изборе НИКАДА СЕ НИСУ ДОГОДИЛИ У РС И БИХ И БИЛО КОЈОЈ ДРГОЈ ЗЕМЉИ. Ово је срамота за највећи број политичара РС.

Name

саки

10.11.2018 11:29

Ето опозиције, и пре избора сам рекао да су нула, Додик нема кога да победи ово су људи који ниста нису урадили нити су способни тако да Додик није имао конкуренцију. Онај ко заиста мисли несто мењати за 4 год али заиста нека се окупи оснује нову партију укљуци овог момка Станивуковића и са њим почне да прави странку која ће за неких 4-8 год моћи неке резултате да постигне

Name

Госина

08.11.2018 13:21

Фуј. Фукаре једне. Шта то причате. Додо да уважи ваше ставове. Фуј..........Гадите се овоме народе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

08.11.2018 13:35

ВЈЕРИОВАЛИ СМО ВАМ И УЦЕСТВОВАЛИ СА ВАМА У БОРБИ ЗА ПРАВЕДНУ И ПОСТЕНУ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. И ВИ СТЕ НАС ИЗДАЛИ. ЦЕСТИТАМО ВАМ СТО СТЕ НАС ВОДИЛИ ЗЕДНЕ ПРЕКО ВОДЕ .ЦЕРАЦЕМО СЕ ЈОС, ИЗДАЈНИЦИ...

Name

Капетан

08.11.2018 13:56

Невидим разлог да се пљује по људима и говори да су издајници. У овој изборној прици највеци издајник је НАРОД. Народ је највеца фукара сто постоји на овом свијету. Све ово сто нам се десава управо смо ми као НАРОД најодговорнији и зато вец ако пљујете пљујте по НАРОДУ . Кукати и тразити кривце у појединцима је крајње безобразно,а знамо да смо управо ми највеци кривци. Требате добро размислити о овоме сто сам написао. Други кривац непостоји до нас самих.

Name

ТОРРО

08.11.2018 14:25

КОЈИ НАЈФУКАРА У ОРКЕСТРУ ФУКАРА !!! ОН НИЈЕ НИ ПАПАК... ЈЕР ПАПАК СЕ КУПУЈЕ ПО ТРЖИШНИМ ЦИЈЕНАМА... А ОН НЕМА НИ ЦИЈЕНУ И ОН СЕ НЕ ПРОДАЈЕ... ОН ТО РАДИ ОНАКО, БЕСПЛАТНО ЗБОГ СТРАХА ОД ПОСЛЕДИЦА... САМО ДА НЕ ЗАВРШИ БЕСПОСЛЕН НА БИРОУ РАДА... ЈЕР ТАЈ КРСМАНОВИЋ НЕ ЗНА НИШТА ДА РАДИ ОСИМ ДА НЕОГРАНИЧЕНО ЈАВНО ЛУПЕТА !!!

Name

Мајор

08.11.2018 14:44

Има неке истине у капетановој тврдњи да је главна кривица у народу, тј. бирачима. Међутим, морам га допунити и озбиљно кориговати: кривица је у половини народа а не у цијелом народу. Не треба сметнути са ума да је веома мала разлика између побједика и губитника. Додуше, сатрше се да нам објасне да је разлика од пар десетина хиљада гласова нешто "огромно". Све под условом да су избори регуларни а нису. Потпуно је јасно да је опозиција (нпр. Зворник и Добој) имала договорену крађу са влашћи. Отуда они немогући процети кандидатима власти али и "опозиције" од 90 и нешто посто. Закључак: ипак је кривица до веома лоше опозиције а не народа. Не клоните духом, гледајте у овоме што се дешава и нешто добро - на крају ћемо напокон имати заиста праву опозицију за коју вриједи дати свој глас.

Name

Харе

08.11.2018 13:22

Политичари су говна од људи провјерено садашњим изборима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

08.11.2018 13:54

Велика вецина од 99% политицара су нељуди, лицемјери и полтрони.

Name

Слобода

08.11.2018 13:22

Да ли је то онај Крсмановић кога је РТРС прогласио издајником и кога је намонтирао како трази санкције Републици Српској. Е јадан си Крсмановицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милисав

08.11.2018 13:28

Пуста демагогија. Нема ту образа. Ста је сљедеће СДА, ХДЗ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гласац

08.11.2018 13:43

Крсмановицу обруко си све нас гасаце , нецес висе никад гласа како те није срамота припузи једни.

Name

Радикално

08.11.2018 14:46

Није он обрукао већ преварио гласаче. А себе и своје потомке је обрука заувијек.

Name

Рале

08.11.2018 13:28

То је она прица коју стално прицам да свако за свог вијека показе своје право лице а ови су га показали.Дуго су глуматали опозицију и борце против неправде и зла. ,кад гле и они зло и то црно.Сљам и олос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.11.2018 14:31

Тацно! Ово треба све цесце прицати, памтити све и да их казнимо, да заувијек заврсе каријеру. Мислим да су они само хтјели да пред пензију узму несто од народа али неце им бити лако погледати људе у оци, поготово сада када им је најгоре. Мислим да никад није било овако, а да наси људи памте, цак ни у рату. Увијек су наси људи колико толико имали слободу и избор, ово је сада јако теско зивјети са овим новим сазнањима. И на крају се она љига од градонацелника подсмијава овим људима јавно. Не, људи су потпуно изгубили принцип, морал и лицност. По мени новац никад није био вриједан да се цовјек понизава и да изгуби свој глас и слободу.

Name

Зоран

08.11.2018 13:30

Сад сам сигуран да у политику иду само фукаре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја

08.11.2018 13:48

Свака ти част на оваквом коментару!

Name

Хаџи Лојо

08.11.2018 14:17

Ја Станивуковићу још увијек вјерујем. А фукара није. Осим ако ниси мислио на неке друге фукаре, у мозак нпр.

Name

МИЛАН

08.11.2018 14:35

и ја вјерујем Иванићу и Говедарици

Name

ПЕРО

08.11.2018 13:30

РАЗЛАЗ !! МИЛИ МОЈИ КУД КОЈИ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.11.2018 14:11

Среца па Њемацка постоји и за њу ср вреди борити.

Name

Ре Ре

08.11.2018 15:40

Тако је, ми цемо за Њемацку а њима Неал остану ови одани ухљеби,пензионери И наравно и мигранти који пристизу у све вецем броју .Па сретно им било!

Name

Невен

08.11.2018 13:31

Баш штета што СзаП није добио изборе, РС би била у сигурним рукама... Са Вукотом и његовом свитом не би се довукла до децембра жива... С Милом потписујем до јануара 2019. год... за даље не смијем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весо

08.11.2018 13:31

Ово је баш добро, нема опзиције све глат пролази...пша гдје стигнемо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РX

08.11.2018 13:31

Издајица!Брабоњак!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУЛЕ

08.11.2018 13:35

Додик их треба све разбуцати и онда им дати ногу у г....у јер нису боље ни заслужили. Како су издали своје странке и своје бираче тако ће и њега издати. Има она стара пословица ,, Вук длаку мјења а ћуд никад,, или ,,Од старог непријатеља никад новог пријатеља,, Они су дно дна и заслужили су да се никад њихово име не заокружи на гласачком листићу ма којој политичкој опцији се приклонили. Јадан је овај народ који им је повјеровао. Али док је оваца бит ће и вуне. Напред Милораде буди мудар као до сада рјеи се мангупа из своје странке и ових дупелизаца. Продаће они и тебе чим им се укаже прва прилика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.11.2018 14:13

То му је био и циљ и свака му цаст на томе. А папци сигурно неце боље проц. Мозда неки и добије неке мизерне функције а брзо це постати мангупи и нога.

Name

Лаки

08.11.2018 23:18

Зна њих Милорад добро. Сви ће они добити своје следовање кад му не буду ваљали а сасвим сигурно је да зна да би и њега издали као што су и народ којег представљају. Они су одсјекли грану на којој су сједили.

Name

Ре

08.11.2018 13:36

Сада не треба да се цудите засто Срби нестају и губе своје земље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрач

08.11.2018 13:39

Прије него што смо изашли са Вукотом као кандидатом знали смо да ПДП без обзира на резултат избора има намјеру да уђе у власт са било ким. Због тога нисмо чекали преговоре у Савезу јер би они Иванића предложили за Предсједника (што би прошло сигурно) а да би избјегли очигледно супростављање излетели смо са Вукотом и ставили ПДП пред свршен чин. Тако да не мислите да је забијање ножева у леђа почело послије избора оно је у политици увијек присутно. У приче о крађи гласова нас је увукао ПДП, а онда су се тако вјешто извукли и Вукоти увалили врућ кромпир. Искусни у СДС су то препознали али Вукота нејаки није. Сада их кажњава јер он није хтио њих да слуша него се навукао на ПДПове манипулације. Државотворна странка се распала и на идућим изборима ће бити испод нивоа СП. Од свега је остало само име и то је оно што ће прелазити цензус а не неки људи или некакве платформе. Мислим да задња два предсједника странке уопште нису разумјела платформу СДСа јер је она национална била и мора бити, а то никако нисмо испоштовали са тренутним кадровима. У нади да ђете објавити коментар пуно поздрава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маркус

08.11.2018 14:09

Друже проматрачу,све си лијепо написао само ниси још једно написао.Вукота је човјек из народа,без ораха у џепу.Да је прошао предложио би нови закон о поријеклу имовине,којег се сви плаше од СДс-а до СНСД-а.И зато су му окренули ледја.А Вукоте је наставио идеју Г.Босића да се у политику убаце млади,вриједни и поштени људи који ће покренути систем Испоцетка.Вукота то једноставно није имао са киме да одради од ових старкеља.То су префригани матори лопови који су се уљуљкали у своје фотеље.и не мисле отићи.ни са положаја ни са позиције ни после њихове смрти.ВУКОТА ЈЕДНОСТАВНО НИЈЕ ИМАО СА КИМЕ ДА СЕ СУПРОСТАВИ КАД СУ СВИ ИСТА Г...А.

Name

Маркус

08.11.2018 14:09

Друже проматрачу,све си лијепо написао само ниси још једно написао.Вукота је човјек из народа,без ораха у џепу.Да је прошао предложио би нови закон о поријеклу имовине,којег се сви плаше од СДс-а до СНСД-а.И зато су му окренули ледја.А Вукоте је наставио идеју Г.Босића да се у политику убаце млади,вриједни и поштени људи који ће покренути систем Испоцетка.Вукота то једноставно није имао са киме да одради од ових старкеља.То су префригани матори лопови који су се уљуљкали у своје фотеље.и не мисле отићи.ни са положаја ни са позиције ни после њихове смрти.ВУКОТА ЈЕДНОСТАВНО НИЈЕ ИМАО СА КИМЕ ДА СЕ СУПРОСТАВИ КАД СУ СВИ ИСТА Г...А.

Name

Ре Маркус

08.11.2018 14:43

Зар ти стварно мислиш да би тајкуни блиски СДС-у дозволили усвајање закона о поријеклу имовине?

Name

Невен

08.11.2018 16:05

Па Вукота једини нема ораха у џепу јел једини није имао ни прилику да их стави... само у том је разлика...

Name

Драза

08.11.2018 13:43

Маторе дртине, нахапале се а виде остарили и да су им ово последње сансе па дај нам јос мало да хапамо. Срам да вас буде све! Немате образа! Ко висе вама да вјерује, данас прицате једно и пљујете се а сутра прицате друго и љубите се, само народ лазете,крадете и завадјате. Једини који се још увјек бори за своје идеје су Говедарица, Ивањиц, Бореновиц и још пар њих!

ОДГОВОРИТЕ
Name

стратегија сврака

08.11.2018 13:44

Изгледа као сврака, користи стратегију свраке, веома подмуклог лопова, то је Крсмановић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тата

08.11.2018 13:49

Уклопиће се Крсмановић, већ га видим негдје око електране Бук-Бијела, или негдје око путева. Није више питање хоће ли сва опозиција издати, него да ли рафално и пјединачно и када. Неки ће бити намирени, као бити опозиција, букати, али никад ништа конкретно урадити, као десет година Чавић и Крсмановић, остали ће прећи као Обрен.Урадиће то дословце сви и они за које мислите да нема теорије, они тајно најприје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хоце то

08.11.2018 13:50

То је знаци 60 посланика у власти.Оних 56 плус ова 4.Са отпацима СДС(Бабаљ и Бијељинци)бице троцетвртинска вецина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

08.11.2018 14:17

Изгледа остаће само она 4 Бошњака у опозицији, а можда се смилује па и њих прими под своје скуте. Можда је ово и добро, сад имамо двије стране а не двије странке. На једној страни народ и на другој политичаре.

Name

Ми

08.11.2018 13:52

све говно до говнета

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обрван

08.11.2018 13:53

Па тако би издао и свој народ,НЕВЈЕРОВАТНО до јуче је лајао на снсд да ниси могао слушати какве све оптужбе човјек износи...ово је страшно,па зато је Додо побјеђивао овај сљам и нека је,ДОДО БРАТЕ,прими их све па их пошутај након неког времена и сви ћемо те гледати као Јосипа Броза...Ал само им покази гдје им је мјесто јер ће и тебе преварити чим им се укаже прилика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛАН

08.11.2018 14:42

Тако је све их прими па их онда шутни. Да занаш да ми се све више и више свиђа Додик!

Name

Прича за дјецу

08.11.2018 13:57

Овај двојац, Чавић и Крсмановић, је толико биједан, морално низак, кукаван, да мажу народ причом да ће они Додику поставити своје циљеве, бла, бла. Дају тако себи на значају, упињући се да нас убиједе да су исправни. Сву ону пљувачку од ранијих година су натенане полизали и овим потезом показали да су нерадници и каријеристи, који ништа не знају, образа немају, циљ им је само фотеља, по сваку цијену. Два матора дрипца, лажљивца, запјењена сеоска дјилкоша, преварили су гласаче бескрупулозно, још убјеђујући како је папанска издаја-једино рјешење, за спас РС. Нека их ђаво носи, зрели су за политички отпад. Надам се да ће их нова странка адекватно третирати, само су то и заслужили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доми

08.11.2018 13:59

Ста реци?поган смо народ ми срби ,покварен до срзи!! Вјероватно ово бнтв неце објавити,али је ово цињеница!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БеЛе

08.11.2018 14:02

“Ако ико икада, напише пјесму над пјесмама, то ће бити пјесма О сразу људских бића И поганих свиња (сјеме им се затрло) Постаће бесмртан Јер нетко се опако нашалио стављајући нас на исто мјесто...” Лијепо рече један паметан пјесник.... :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

осрамоцени ави

08.11.2018 14:03

Цавиц је толико тога наприцао у предизборној кампањи ,а сад постаде једна обицна пи....тина .фујјјјјјј.цавицу гадис се народу.смраде ,продана дусо мало хе реци папцино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

08.11.2018 14:03

Ја би да твбн направи емисију некад и сад па да за сваког папка направи по прилог ста си прицо и радио некад ста сад. Једино ви то јос смијете питање до кад.поз

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОКИ

08.11.2018 14:05

Које су ово фукаре,овакво проклетство и овакви изроди и продане дусе нас прате од боја на косову,за мрву власти и саку пилава це продати и родјену мајку СУГЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КрШ

08.11.2018 14:07

Хај СВИЋЕ зора... Сви ту пјесму пјевају ових дана...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина и правда

08.11.2018 14:14

Кад казе да је то побједа највецег сверцера и прикриваца убистава дјеце,нормалном цовјеку се повраца,Избори покрадени новцем отетим од нас и насе дјеце,од болесних и гладних.Крсмановицу,издајнице,заврсицес као и сви издајници.Како се не бојите Бога,да це вам у оној скупстини строп пасти на главу!!Изроди људски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

08.11.2018 14:15

политика у БиХ је најлакси нацин да се обогатите,бавите криминалом под заститом дрзавних институтица,у најмањем слуцају ухљебите,сви ови кловнови су ту због својих лицних интереса а не да се боре за добробит народа.под хитно поднијети захтјев ЕУ да тотално блокира БиХ санкцијама вецим него Сјеверну Кореју јер овдје је криминал и корупција помјесана са диктатуром, сви це постени и паметни напустити ово зло од дрзаве остат це само глупи и ови лопови сто лазу и обмањују народ.Дзаба људи изгинусе када морамо напустити огњисте и овдје це се населити мигранти из Африке и Блиског истока.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Самац

08.11.2018 14:16

Овај Крсмановиц исти Франкестајн види му фаце и фризуре за Холивуда родјени глумац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србиње

08.11.2018 14:22

Љигавац без преседана на политичкој сцени Српске. Он је политички мртав као и Чавић само им то неко треба јавити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макс

08.11.2018 14:57

Додик је стварно прави лидер.Спојио је сто је неспојиво,додјосе му сви на тацни.Нема се ста му реци,сем свака цаст.Опозиција се неце опоравити ни за 10 година.Како су радили тако сад и пролазе.

Name

Оља

08.11.2018 14:37

Ово ипак не би требало дозивљавати као "пропаст свијета". Из сваке катарзе се роди несто ново. Сад је јасно ко су фукаре. Ово је бас велика санса која се висе никада неце прузити да се процесљају странке које остају опозиција тј. да из својих редова избаце све оно сто је баласт и да сацине ваљан програм у коме це бити јасно прецизирано ста и како це радити да би зивот био достојан цовјека. То би требало да буде њихова "лицна карта" на новим изборима који слиједе за двије, односно цетири године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Оља

08.11.2018 14:59

Јест...само да је јос продузити зивот за 130 година,да доцекамо те процисцене !!!

Name

СДС до гроба

08.11.2018 14:48

Посипај се ти Крсмановићу пепелом, ђжаба ти је. Све партије у којима си до сад био, си напустио и увијек је одговор исти. Сви су други криви само ти исправан. Поштеније је и теби и Цицку бјелици да кажете праве разлоге, него да лажете народ. Овај пут сте јасно показали ко сте и шта сте. Лажови којима је једино битно да се ухљебе. И овај пут је крај, јер народ зна ко сте и упамтиће вас. по лошем, наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак,ал прави...

08.11.2018 14:50

Ја мислио оно ,,СВИЋЕ" наговјештава свануће,боље сутра!Кад оно ,,СВИ ЋЕ" у СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радикално

08.11.2018 14:52

Погледајте на најновије пребјеге мало пире. Одлазе искључиво маторе дртине, пензионери на заласку каријера. Колико год се актуелни процес чини огавним и опасним, он то није, јер се опозиција филтрира и подмлађује. На младима свијет остаје, ови ђедови немају никакву будућност. Радује ме да се ПДП показао као досљедан и честит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера

08.11.2018 14:56

Он би и са црним дјаволом, само да буде на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

08.11.2018 15:00

СРБИ СУ ЦУДО....ДА ИХ НЕМА ТРЕБАЛО БИ ИХ ИЗМИСЛИТИ....ПАРЕ СУ ЦУДО..И ВЛАСТ...КАЗУ..БОЉ ГРАМ ВЛАСТИ НЕГО КИЛУ МОЗГА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаус

08.11.2018 15:00

Не би ни волио бити у твојој кози,требало би је огулити !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

08.11.2018 15:25

НЕБОЈ СЕ ТИ ЗА ЊИХ....ОНИ СУ НАСССС ОГУЛИЛИ..И СТО ЈЕ НАЈГОРЕ НАСТАВЉАЈУ СА ГУЉЕЊЕМ..МОЈ ТЕБРА..

Name

Зоран

08.11.2018 15:06

У нормалн земљама и нормалном свијету оне партије које изгубе изборе роководства и преседници подносе оставке и препуштају мјесто способнијим. Имали и у једној партији на овим просторима да је то неко урадио.Нема нити ће бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бурле

08.11.2018 15:07

Прави правцати брабоњак, дупелизац и чмароутикач. срам те било брабоњак, никад више мој глас нећете добити папци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоx

08.11.2018 15:09

Глуп,глупљи, Крсмановиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма марс

08.11.2018 15:15

Ма марс мисеви једни,забите се у своју рупу,фуј гадите се људима,ти Крсмановицу као гаргамел,на ста сте досли.боље се нигдје не појављујте народ вас немозе гледати.И ста код будете народ ван никсд неце вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XY

08.11.2018 15:29

Па како вас висе није стид. Добро је сто нисте побједили, сада сте показали ко сте и ста сте и ста би народ цекало са вама. Ви сте најгори папци. Само вас интересују васе фотеље. Фуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

08.11.2018 15:56

какви ликови, Бозе помози...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

08.11.2018 15:57

УВИЈЕК СУ ЉУДИ ТРЧАЛИ ЗА МОЋНИМ А КАКО СУ ТУ МОЋ СТЕКЛИ СИГУРНО БЕЗ НАРОДА НЕ,ЗБОГ ТОГА ШТО ИХ НАРОД УСТОЛИЧИ.МНОГИ ЖИВЕ НА РУБУ ЕГЗИСТЕНЦИЈЕ И ТРЧЕ ЗА ЊИМА КОЈА ЈЕ ТО ТЕОРИЈА НИКОМ НИЈЕ ЈАСНО.ЉУДИ ИЗГЛЕДА ЛАЖУ СВЕ ШТО ПРИЧАЈУ.ПРВИ ПУТ САМ ИЗАШЛА НА ИЗБОРЕИ И ПРЕВАРЕНА ЗБОГ ЊИХОВЕ ЛИЧНЕ ГУЗИЦЕ. НЕКА ИМ ЋАЋА ИЗЛАЗИ У БУДУЋЕ.ЗНАЛО СЕ КО ЋЕ ПОБЈЕДИТИ А ПОЗИВАЛИ СУ НАРОД КАО ДА ИСПАДНЕ ДА ЈЕ СВЕ У РЕДУ И ДЕМОКРАТСКИ. БУДАЛА И КРВИХ ДРВА ЋЕ УВИЈЕК БИТИ.НАЈБОЉЕ ДА СВИ БУДУ У ВЛАСТИ ПРЕСТАНИТЕ ВИШЕ СПОМИЊАТИ НАРОД.ЧОВЈЕК ЈЕ КАО ЖИВОТИЊА УВИЈЕК СЕ ВРАЋА СВОМ ГАЗДИ БЕЗ ОБЗИРА НА ЛАЈАЊЕ.НЕМАМ КОМЕНТАР ЗА ЧАВИЋА И МЕНЕ ПЉУЈУ ЗБОГ ЊЕГА.НЕ ТРЕБА НИКОГА ПОДРЖАВАТИ .АКО ТО УРАДИШ НА КРАЈУ ДОБИЈЕШ УДАРАЦ.ТАКО ЈЕ И СА ЊИХОВИМ ВЈЕРНИМ ЧЛАНОВИМА ГУРАЈ ГА И ПОСЛИЈЕ СИ ДОЊИ.НЕКА ЈЕ ЊИМА СА СРЕЋОМ.КАД ЈЕ СРБИН ЗНАО ВЛАДАТИ.САМО ЈЕ ЗНАО ПРОДАВАТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех

08.11.2018 16:12

Много ми је драго што је Чава постао папак. Чисто да се БОБА више престане разметати својом наводном памећу. Кмееееее!

Name

Букачевић

08.11.2018 16:00

Од Фоце до Дрвара, о народу се Здравко стара. А с Романије вила клице - Дје си Здравко, предсједнице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

08.11.2018 16:03

СЈЕМЕ ВАМ СЕ СВИМА ЗАТРЛО, ДАБОГДА ВАС СТИГЛА КЛЕТВА ЦАРА ЛАЗАРА ПРЕ КОСОВСКОГ БОЈА....ПРОДАНЕ ДУШЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРОКЛЕТНИЦИ

08.11.2018 17:46

Проклето ће их и стићи! !!

Name

Горан

08.11.2018 17:26

Срам те било.Свак се роди да по једном умре.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицко

08.11.2018 18:10

Сувосе је ислусан и паметан Цавиц да слиједи политику унистења РС као сто то ради ова опозиција.Само је проблем НАРОД који немозес купити и обманути.Сувисе је улозено у ову дрзаву да би се тако лако продала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народе,памти па врати...

08.11.2018 18:26

У НДП-еу је јако мало постених људи,јако мало,млади пре свега али ово остало је јад и цемер.Они су били у опозицији оно сто је Стевандиц у позицији,један обичан прилепак и ниста друго.Они су годинама у многим срединама и били са СНСД,тако да ово није ниста изненада.Једна обична комби странка и ниста висе од тога. Сто се тиче опозиције за сад је то ПДП уз подршку једног малог дијела СДС-а који држи тј.контролисе Вукота,ово остало гол олош и фотељас Само избори су за непуне све године а народ памти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

08.11.2018 18:32

Сад 100 негативних коментара о господину Крсмановићу, а кад сам ја писао да би био већи лопов од Додика кад би се којим случајем докопао власти, сви сте ме пљували. Ма ви само и знате пљувати и ког треба и ког не треба. Тастатура пљувачи

ОДГОВОРИТЕ
Name

@#@

08.11.2018 21:10

Папци. Само им стало до свог личног интереса. Фууууујјјјјјјјј фукаре похлепне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

08.11.2018 22:11

Иматw образа да и даље манипулисите са својим бирацима,мало вам би. Ко сљиви за ста васе критике. Васа представа је заврсена.Завјесе спустене, нwма НДП. Није требао ни бити са таквим лицемјерима.. Улогу коју стw добили да глумитw нецw проци,ни код једне нормалне особе.Резултати су вам слаби, зато сто народ презире издајнике.... могли сте само купити и красти изборе. Вас и није брига сто сте намагарцилии своје бираце, битни стw ви, они су сада порпуно не вазни, тако ситни и не битни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

08.11.2018 22:16

Продани олос без било какве идеологије

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаамк

08.11.2018 22:27

Ја ово стварно не могу висе да цитам ...Стомак ме заболио од смијеха.Хвала вам свима за коментаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Волунтаризам, импровизација, блеф

08.11.2018 22:34

Нико нема што србин имаде..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ио

08.11.2018 22:50

Давно си ово ттебао да урадис..ти једини и вриједис у овој сугавој опозицији

ОДГОВОРИТЕ
Name

к

08.11.2018 22:59

па није 60 посланика Република Српска.Народ је Једнако Релублика Српска. Вецина тих је преварила свој народ. Нису народни. То су лицни посланици криминалне олигархије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободни зидарски помоћник

09.11.2018 09:11

НДП је легло издајника Републике Српске.Ако удју у власт,никад висе на гласацком листицу нецу заокрузити СНСД.Надам се да је ово само Додикова игра да јос висе уруси опозицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моје мисљење

09.11.2018 11:15

Одласком"високих функционера" тамо, гдје им је мјесто, жабокрецина се склонила и појавили су се нови људи у опозицији, за које никад не бисмо знали. Јер, стари олињали кадрови су водили рацуна да буду само они у првом плану. Требамо бити сретни сто су отисли. Гледајте, нпр. изјаву те цестите госпође из БЛ, из НДП, ко би за њу знао да Чавиц и Крсмановиц нису отисли? Ја такође нисам знала да постоји Тривицка, колико свјежине и драгости долази од те особе. Овакве људе ми никад нисмо виђали у медијима и на политицкој сцени. Уморни смо од досадних, старих, префриганих. Сад је интересантно како це ови стари сви на једном мјесту, хоће ли бити довољно фотеља за њих. Теско, али це бар, сад за сад, сацувати стецено. У владајуцој коалицији су доминантни јос увијек старци, њихов подмладак као Шулиц је на далеко низем нивоу од младих из опозиције. И, на крају, свакако треба похвалити храброст дијела ДНС, који су се отргли матрици и радили супротно од ње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

О мој Боже

09.11.2018 14:14

Ови су гори од Бурле и осталих дупелизаца.Рођену мајку продаје за фотељу.Треба разговарати,у преводу узети колико толико пара и функција,а ти наредо немој случајно да ти падне на памет да се осјећаш издано!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xyз

09.11.2018 15:14

Цавиц је папак.Крсмановиц је болестан.Крсто буди једном цовјек.Не треба Ти да будес са 60 година ПАПЦИНА.То ти Јандрици неце никада опростити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ддр

09.11.2018 16:39

ПАПЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доми

09.11.2018 16:51

Имас ли ти оца и мајку,како се њих не стидис,трулези један!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРАМ ДА ВАС БУДЕ

09.11.2018 18:23

Како вас није срамота унука. Марш са те говорнице. У ћумез кокошке. Свака будала да себи за право да пиша по народу. Ево га гњида и руке сложио као "велики" политичар. Стварно је ове године најезда СМРДИБУБА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аууу

09.11.2018 18:35

Повеза Додо керове па међу њима и ове КАЛАМУЊЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

09.11.2018 22:00

Нема веће проституције од политичке проституције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

09.11.2018 22:14

Крсмановић је велики пријатељ Алијине Странке демократске акције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако треба

10.11.2018 08:20

Зивио народе овдје висе нема ни позиције ни опозиције. Убудуће се не сикирајте за кога це те гласати сад сви добијају изборе. Зивио народ и оцекујемо сад биље кад се сви ставови увазе позиција и опзиција хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ....

10.11.2018 09:11

Људи која трговина до јуце овако од данас друга прица. све продано ДОДО ТО ПОЛАКО РАДИ КАКО СУ ИСТИ ОСТАЛИ НА ВЛАСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

чавић и крцмановић

10.11.2018 16:58

Попе мило нитси вода нит си вино !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Образ ђон

10.11.2018 17:09

Какве су то структуре личности , па то ни рођена мајка не може подржати. Тешко породицама у којима су они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ристиц Синиса...

10.11.2018 17:34

Ниста цудно и некадасњи декан Медицинског факултета је пресао у снсд. Засто не би Крсамановиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂокоШтоТеРоко

12.11.2018 17:12

Учлани се и ти, само немој више да смараш народ личним фрустрацијама. Ово је потпуно друга тема...