Стрпљиви смо, али једва чекамо да Партизан освоји АБА лигу!

Порука легенди. . .  Предраг Даниловић и Жарко Паспаљ шире оптимизам после ангажмана Тринкијерија.

Кошарка 09.11.2018 | 21:30
Стрпљиви смо, али једва чекамо да Партизан освоји АБА лигу!
Партизан на путу опоравка. И краткорочно, пошто су доласком Андрее Тринкијерија везане две победе после серије од шест неуспеха, али и на дуг пеирод, јер би управо ангажман италијанског стратега и план да остане у Хумској до лета 2021. требало да посведочи о амбицијама Парног ваљка да се врати на некадашње стазе.

Уверени су навијачи да црно-беле чекају бољи дани, а њихово мишљење деле и две клупске легенде, сада изван система. Најпре, Предраг Даниловић који је са функције председника Кошаркашког савеза Србије изразио уверење да Партизан већ ове сезоне може да освоји АБА лигу. Био је то, заправо, одговор великог аса на питање студената током гостовања на трибини Универзитета у Подгорици.

„Искрено се надам да хоће. У Партизану су људи који желе добро клубу. Неке ствари иду напред, набоље и то ми је веома драго. Као председник КСС желим да наши клубови буду што успешнији и квалитетнији“, напоменуо је Даниловић.

Да Парни ваљак иде напред сматра и Жарко Паспаљ, такође чувени ас наше кошарке, који је истакао спремност да чека, колико год је то потребно, да види омиљени клуб на врху.

„Партизан пролази кроз неку врсту кризе коју санира на најбољи могући начин. Чини ми се да је велики потез довођење Тринкијерија, сјајан је тренер и човек. Који је домет ове године, стварно не могу да проценим, јер је лига изједначена. Чини ми се да је само Црвена звезда тренутно доста боља од осталих, добро делује, али до плеј-офа свашта може да се промени. Партизан иде добрим путем, а да ли ће се вратити на врх сад или за две године, то ћемо да видимо. Ми, као навијачи црно-белих, стрпљиви смо и једва чекамо да се то деси“, додао је Паспаљ.

Наредну утакмицу кошаркаши Партизана играју у суботу у оквиру АБА лиге кад у Пионир од 19 часова долази Цибона.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар