Дегенек у тиму кола Лиге шампиона!

Штопер Црвене звезде Милош Дегенек нашао се у најбољој постави четвртог кола Лиге шампиона, по спортској апликацији "Софасцоре".

Фудбал 08.11.2018 | 15:15
Дегенек у тиму кола Лиге шампиона!
Шампиона Србије савладао је Ливерпул са 2:0, чиме је приредио највеће изненађење у досадашњем делу елитног фудбалског такмичења.

Један од најважнијих фудбалера за овакав тријумф био је Дегенек, који је одиграо феноменалну партију и заједно са Вујадином Савићем командовао је у одбрани.

Звезда није примила гол против моћног напада енглеског клуба, а штопер Црвене звезде је имао неколико сјајних интервенција и по "Софасцоре" заслужио је оцену 7,8.

Поред њега у одбрани се још налазе Фелипе Луис (8,2), Костас Манолас (7,7) и Џошуа Кимих (7,6), док је на голу Самир Ханданович (8,3).

Везни ред чине фудбалери Реал Мадрида Герет Бејл (9,1) и Тони Крос (10), као и Карлос Солер (8,5) из Валенсије, односно Ријад Махрез (9,3) – Манчестер сити.

Напад је резервисан за Харија Кејна из Тотенхема (9,0) и Габриела Жезуса (8,7), фудбалера шампиона Премијер лиге. Нападач Црвене звезде Милан Павков добио је оцену 8,4 и замало му је измакла најбоља постава, као и Милан Борјан који је по "Софасцоре" заслужио 7,9.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар