Туча на избору за мис "бумбум"

Популарно такмичење за најлепшу задњицу Бразила “Мисс Бумбум” обележиле су несвакидашње сцене свађе, која је претила да се заврши физичким обрачуном.

Занимљивости 08.11.2018 | 07:48
Туча на избору за мис "бумбум"
Након што је победница Елен Сантана изашла на сцену, где јој је додељена лента, а потом се чуо громогласан аплауз из публике, незадовољна такмичарка Алина Ува се попела на бину и скинула ленту победници, тврдећи да припада њој.

Двадесетседмогодишња Алина, чија задњица је за пет центиметара већа од победничке, навела је да је њена позадина природна и да је гласање намештено.

Алина је изнела тврдње да се победница Елен Сантана наводно подвргла естетском захвату, као и да је њена задњица "саботирана" на овом избору

"Узела сам ленту јер сам ја једина жена која заслужује титулу. Имам природну бразилску задњицу и то ми нико не може узети. Три жене које су добиле највише гласова су превара, њихове задњице су само силикон, ово је неправда", узвикивала је Алина.

Занимљиво је да је управо она у првој фази такмичења добила највише гласова по оцени јавности. Ипак, после сукоба, била је принуђена да врати ленту.

"Узела је моју ленту, али титулу не може никад. Радила сам напорно како бих заслужила титулу јер је моја задњца најчвршћа. Како бисте победили морате да знате да губите. Да сам изгубила, прихватила бих то достојанствено за разлику од ње", испричала је за локалне медије. 



Б 92
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

То прелетачи

08.11.2018 07:17

У стражњицу ове спонзоруше могу да стану сви папци Чавић,Обрен,и Цицко са ушима.Сигурно их има још

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалиста

08.11.2018 20:01

Тооо царе то јеправи коментар