Елза Хоск носи „фантазију“, спектакл са „анђелима“

Звезда овогодишњег спектакла компаније „Викторијас Сикрет“ је Елза Хоск. Плавокоса Швеђанка има част да на ревији, 2. децембра, носи чувени „фантази бра“, грудњак вредан милион долара.

Забава 08.11.2018 | 07:25
Елза Хоск носи „фантазију“, спектакл са „анђелима“
Један од најпознатијих произвођача доњег веша на планети, ове године, нову колекцију представља 2. децембра у Њујорку.

Током спектакла на којем ће наступити неке од најплаћенијих манекенки данашњице, али и дебитовати девојке које претендују да то постану, посебно место имаће Елза Хоск.

Шведска манекенка носиће "Дреам Ангелс Фантасy Бра", чувени „фантази бра“ – брусхалтер вредан око милион долара. Грудњак има ланац и украшен је са укупно 2.100 Сваровски дијаманата.

Први пут у историји популарног бренда, верзија овог модела моћи ће да се купи у радњама, али и да се наручи преко интернета пре званичног представљања, то јест већ од 29. новембра. Цена ће бити 250 долара.  

На важној позицији 29-годишња лепотица из Шведске наћи ће се после Бразилке Лаис Рибеиро (2017. године у Шангају носила је грудњак "Цхампагне Нигхтс Фантасy Бра" вредан два милиона долара), али и великих имена која су обележила модну сцену претходних година попут Тајре Бенкс, Жизел Бундшен, Хајди Клум, Алесандре Амбросио, Адриане Лиме, Клаудије Шифер...

РТС
фото:интернет
 
 

 
 
 

Коментари / 0

Оставите коментар