Навијачи Ливерпула притискају Клопа да врати Бувача!

Навијачи Ливерпула увелико траже разлог за пораз од Црвене звезде у Лиги шампиона. Многи су уперили прст кривице ка тренеру Јиргену Клопу.

Фудбал 09.11.2018 | 19:00
Навијачи Ливерпула притискају Клопа да врати Бувача!
Можда не толико због једне слабе партије и бледе игре, колико због тога што се, по њима, олако одрекао сарадње са дугогодишњим помоћником Жељком Бувачем.

Још крајем априла ове године објављено је да је дошло до разлаза, јер Бувач, наводно, није био задовољан што га Клоп није консултовао у вези састава у неколико узастопних утакмица.

После утакмице у Београду, многи сматрају да је разлог за нешто слабији и неефикаснију игру на гостовањима у Лиги шампиона ове јесени то што у стручном штабу нема Бувача.

"Из утакмице у утакмицу је јасније да је Бувач био тај који је контролисао како играмо пресинг и како нападамо", коментар је једаног навијача Ливерпула.

Већина сматра да је Ливерпул из прошле у односу на Ливерпул у овој сезони, барем што се тиче игре у нападу, знатно другачији. Отуда траже од Клопа да реагује.

"Нека ово буде позив за буђење, јер је све било срамотно, понижавајуће, ово је била најгора игра од како нас гледам", прокоментарисао је други навијач који је тражио да се Бувач врати у штаб, да се садашњи Клопов помоћник отпусти, затим да Лалана више не игра, а да Шаћири обавезно буде у тиму за меч са Фуламом.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар