Видео: Колико великана на једном мјесту?!

Деки, Роналдињо, Ривалдо, Игита, Асприља, Креспо, Валдерама… И све то у Мароку!

Фудбал 08.11.2018 | 10:15
Видео: Колико великана на једном мјесту?!
Понеки стомачић, али и осмеси на лицима свих не само навијача, већ и учесника ревијалне утакмице поводом Златног марша у Ел Ајуну у Мароку. Није мала ствар кад се на једном месту окупе такви асови. Међу њима и наш Дејан Станковић. А поред… Шта рећи?

Идемо редом, у “тиму света” Роналдињо, Кафу, Едмилсон, Ривалдо, Жилберто Силва, Ђанлука Замброта, Давид Трезеге, Рене Игита, Фаустино Асприља, Карлос Валдерама, Ернан Креспо, Хавијер Савиола.., Да не набрајамо даље, довољно вам је да наслутите о чему се ради.

У “домаћој” селекцији Африке, Роже Мила, Абеди Пеле, Кану, Ел Хађи Дијуф, Мустафа Ел Хадуи, Саид Ал Овајран…

Мање звучна имена, али мања и килажа, па су Африканци на крају славили са 4:2. Станковић је због “свађе” са судијама добио жути картон, ванвременски Роналдињо је и показао да би и у 39. години комотно могао да игра фудбал у Европи. Можда не баш на врхунском нивоу, али многи би га клубови волели у својим редовима и сада овако “трошног”. И такав какав је може много да заврне играча тако да му поремети центар за равнотежу.

Приде је домаће навијаче одушевио и када је на друштвеним мрежама објавио фотографију како са заставом Марока парадира по пешчаним динама. Није ни чудо што су Мароканци баш њега изабрали за главног промотер акције која је на стадиону у Ал Ајун окупила више од 20.000 људи.

Зар бисте ви пропустили овако нешто?



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар