Видео: Навијачи Ливерпула бијесни на капитена!

Шенкли би те због овога продао! Енглези не могу да верују. . .  Лоша карма: Милнер бирао плави новчић, Шенкли би га због тога продао! Навијачи Ливерпула мисле да је све пошло наопако по њихов тим већ на почетку утакмице на стадиону "Рајко Митић".

Фудбал 08.11.2018 | 08:15
Видео: Навијачи Ливерпула бијесни на капитена!
Енглези су и даље у чуду, не могу да верују шта се Ливерпулу догодило синоћ на српској Маракани, а посебно навијачи Ливерпула "трагају" за разлозима шокантног пораза. И у том трагању окомили су се ни мање ни више него на заменика капитена Џејмса Милнера. Делује доста наивно, међутим најватренијим фановима Редса никако се није допало то што је искусни везиста приликом бирања стране новчића одабрао плаву, уместо црвене боје. 

Јасно вам је о чему се ради - плава боја симбол је Ливерпуловог омраженогривала Евертона, а Енглези су прочитали са усана Милнеру да је на старту меча од судије Лахоза "тражио" плаву страну. 

На видео на друштвеним мрежама под називом "моменат кад је све кренуло у лошем смеру", који је поставио неко од навијача Ливерпула, на стотине је коментара у којима буквално урнишу Милнера. Издвајамо један што каже: Бил Шенкли би га због овога одмах продао!   

Легендарни тренер Ливерпула познат је по многим изјавама везаним за ривалитет са Евертоном, а једна од најпознатијих гласи: "Ако би Евертон играо у мом дворишту (башти), навукао бих завесе."



У граду подељеном на плави и црвени део, на Евертон и Ливерпул, Милнер, капитен "редса" је изабрао "погрешан" новчић пред меч са Црвеном звездом.

Милнер је на почетку утакмице могао да бира између црвеног и плавог новчића и бирао је плави, боју по којој је познат Евертон, што је одмах изазвало бурне реакција навијача Ливерпула.

"Лоша карма" је потрајала у наредних 90 минута и Ливерпул је поражен 2:0 головима Милана Павкова.

"Џордан Хендерсон никада не би бирао плави уместо црвеног. Молим вас да замените Милнера као заменика капитена", поручио је један од навијача.

"Коп магазин" је написао да би га Бил Шенкли, легенда Ливерпула због тога продао, а извесни Рич да је ово највећи скандал још од боја јелке Роналда Кумана (тренер Евертона, украсио јелку црвеном бојом).

Црвени новчић који је припао капитену Звезде Вујадину Савићу донео јој је почетни ударац, али је тек гол из 22. минута дао Београђанима ветар у леђа да остваре прву победу у Лиги шампиона.

Звезда сада има четири бода, бод више има Пари Сен Жермен, док су Ливерпул и Наполи на по шест бодова.

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар