Мртав побиједио на изборима у САД

Деннис Хоф, који је мртав пронађен прошлог мјесеца, добио је подршку 63 одсто бирача у својој изборној јединици за Скупштину Неваде. Пошто су гласачки листићи у тренутку његове смрти већ били одштампани, није га било могуће повући с избора.

Свијет 07.11.2018 | 15:53
Мртав побиједио на изборима у САД
Бирачи малога руралног округа у Невади, традиционално симпатизери републиканаца, на јучерашњим су изборима побједу дали кандидату који више није међу живима, али је за живота био оптужен за силовање. Али то није све. Покојни Деннис Хоф био је власник неколико бордела. Хоф, који је мртав пронађен прошлог мјесеца, добио је подршку 63 одсто бирача у својој изборној јединици за Скупштину Неваде. 

Пошто су гласачки листићи у тренутку његове смрти већ били одштампани, није га било могуће повући с избора.

Његово посланичко мјесто се сада сматра упражњеним па ће посебна комисија из те бирачке јединице одредити насљедника, пише Лас Вегас Ревиеw-Јоурнал, а преноси дпа. 

Хофову кампању попратили су огласи на којима републикански кандидат обећава укидање пореза и заштиту права на посједовање и ношење оружја. 

Преминули кандидат себе је радо описивао као “Трумпа из Пахрумпа” (града у Невади). Амерички медији пишу да су га двије бивше раднице оптужиле за силовање о чему постоји и полицијски досје. Хоф је оповргнуо све њихове оптужбе.

Имућни власник ланца бордела умро је 16. октобра у једном од њих – “Лове Ранцху”. Вече раније прославио је 72. рођендан раскошном забавом. Славље је наставио у свом борделу с репером и звијездом реалитy схоwа Флавор Флавом и бившим порно-глумцем Роном Јеремyјем, који га је идућег јутра и пронашао мртвог.

Хоф је умро у истоме апартману “Лове Ранцха” у којем се у октобру 2015. предозирао Ламар Одом, бивша НБА звијезда и некадашњи супруг Кхлое Кардасхиан, пише Неw Yоркер. 

(Агенције) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

БОБА

07.11.2018 14:55

НИЈЕ МОГУЋЕ ТО СЕ РАДИ ДА СЕ КАЖЕ ШТА ИМА ВЕЗЕ КАД МОЖЕ У АМЕРИЦИ МОЖЕ И КОД НАС.ПРАВИ СТЕ ЗАБАВЉАЧИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЗЛИКА ,

07.11.2018 16:44

Код нас гласају мртви у Америци гласају за мртве. Да је Тито код нас био на листи добио би 80%

Name

Последњи кинески цар

08.11.2018 08:37

У Републици Српској људи док су живи ријетко излазе на изборе, али зато када умру ни једне не пропуштају?!

Name

Милин

08.11.2018 01:23

Кандидад за предсједника РС? Био?!

ОДГОВОРИТЕ