Јовичић: Рекли смо и прије меча да им неће бити лако!

Везиста Црвене звезде Бранко Јовичић рекао је да је Милан Павков решио утакмицу са Ливерпулом, али да је кључ победе у компактној игри целе екипе.

Фудбал 07.11.2018 | 15:45
Јовичић: Рекли смо и прије меча да им неће бити лако!
Звезда је Ливерпул победила са 2:0 на стадиону "Рајко Митић" и надиграла славни клуб са Енфилда са којим сада има скор 3-1 у победама и поразима.

Мало ко је можда очекивао да ће црвено-бели, после 4:0 за Ливерпул на Енфилду, моћи да извуку више од бода на свом терену и понове Наполи. Успели су и више и то ће памтити.

"У најави смо причали да играчима Ливерпула неће бити лако на 'Маракани', сви већ знамо какве утакмице можемо да играмо овде. Мислим да су сви заслужили све ово, радимо вредну другу годину заредом и заслужили смо и победу против екипе као што је Ливерпул. Једно прелепо вече за памћење која ће сигурно цео живот остати у нашим срцима", рекао је после меча Јовичић. 

Његовој екипи је било потребно искуство, да би играла боље из утакмице у утакмицу. 

"Причали смо и после утакмице да су неки делови игре у Ливерпулу били бољи него у Паризу. За овакве утакмице нам је потребно искуство и мислим да ћемо из утакмице у утакмицу расти као екипа", додаје Јовичић. 

Он истиче да је кључ победе била компакта игра на свим деловима терена. После првог полувремена у ком је Павков дао два гола, Звезда се у последњих пола сата утакмице бранила.

"Одиграли смо фантастичну утакмицу екипно, били смо агресивни, компактни на сваком делу терена и мислим да је то кључ усопеха. Знамо да је фудбал колективан спорт и на нашу срећу, Павков је решио, али су сви заслужни", закључио је Јовичић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар