Легендарни боксер узгаја марихуану на свом имању

Мајк Тајсон је познат по многим стварима: од бокса и глуме, до одгризеног увета и тигра кога држи у кући као кућног љубимца, али то није све. Чувени боксер од недавно гаји канабис на свом ранчу.

Забава 07.11.2018 | 09:20
Легендарни боксер узгаја марихуану на свом имању
Легендарни боксер Мајк Тајсон је купио ранч од 45 ари у Калифорнији након што је држава легализовала употребу марихуне у рекреативне сврхе 1. јануара 2018. године.

На свом имању је издвојио 20 хектара за узгајање канабиса, а прилику да први проба његову биљку добио је ММА борац Конор Мекрегор.

Мекрегор, који је недавно лансирао на тржиште свој виски Пропер Но.Тwелве, посетио је Тајсона у Даблину. Након дружења са њим, пробао је марихуану коју Мајк гаји на свом имању у Ирској, а потом на Инстаграму објавио његову фотографију, испод које је написао дугачку поруку у којој је похвалио најновији бизнис.

"Марихуана коју узгајаш је одлична. Била је част да је пробам. Желим теби и твом тиму успех. Не заборави ако неко покуша да те покраде, мораш им откинути нос са лица. Ти си борилачка икона и заслужујеш бескрајну љубав и пажњу и од мене ћеш је увек имати", написао је Мекгрегор.

Конор је убрзо добио одговор од некадашњег боксера који му се захвалио на посети, а посебно му је драго што је Конор у потпуности уживао на његовом ранчу.

Мекрегор, који је претходно имао лош однос са Тајсоном, такође је казао да су након разговора лицем у лице решили све проблеме из прошлости.

"Ставили смо те лоше особине са стране и мало се забавили. Увек ћеш од мене имати велико поштовање", написао је на Инстаграму.

Како пишу страни медији, Мекрегор се наљутио на Тјасона када му је прошле године пре меча са Флојдом Мејведером рекао да ће да га он убити и да Конор нема никакве шансе. Такође га је једном приликом назвао глупим.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

РАСПУЦХИН

07.11.2018 11:37

Како је успио издвојити 20 хектара за канабис ако му је ранч на 45 ари??? Бар је тако написано.

ОДГОВОРИТЕ