Како је Милојевић "сковао" побједу? СРЦЕ!

А која је тајна успеха Милана Павкова и Душана Јованчића? "Открићу вам једном тајну", казао је тренер Црвене звезде.

Фудбал 07.11.2018 | 12:15
Како је Милојевић "сковао" побједу? СРЦЕ!
Победа каријере Владана Милојевића.

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после тријумфа над Ливерпулом (2:0) у 4. колу Лиге шампиона да је његова екипа играла срцем уз честитке својим играчима на залагању, а навијачима на атмосфери коју су приредили.

"Мислим да је ово дивно вече за нас. Мислим да смо одиграли добру и квалитетну утакмицу знајући против кога играмо. Без обзира на резултат вечерас, мислим да ће Ливерпул бити у борби за трофеј Лиге шампиона. Знали смо да ће у другом делу бити још већи притисак, то смо видели и изменама. Други део је био као у Ливерпулу, али ми смо одиграли срцем, последњи атом снаге смо оставили и за то честитам играчима", рекао је Милојевић новинарима у Београду.

"Ову победу посвећујемо свим навијачима, овом предивном амбијенту, за ово се игра, ово само Црвена звезда може да приреди, ово је за наш народ, нашу земљу, цео регион", додао је тренер Црвене звезде.

Милојевић се потом осврнуо на финансије и подсетио да је ово прва победа неког српског клуба у Лиги шампиона.

"Знате да данас играју велики буџети, новац је пресудан што се тиче формирања екипе, али понављам да смо одиграли срцем. Драго ми је поготово због овакве атмосфере. Ово је прва пробеда за нашу земљу у Лиги шампиона. Леп јубилеј. Идемо даље, уживаћемо у овој вечери, а сутра се окрећемо новим обавезама", рекао је Милојевић.

Он је рекао да је ова победа корак ка враћању клуба тамо где припада.

"Ово је само један корак, припрема за све оно што је пред нама, а клубу је место овде, макар историја то показује", рекао је он.

Упитан да ли је ово његова највећа победа у каријери, Милојевић је одговорио потврдно.

"Фактички ово је моја највећа победа у каријери, али ја то не гледам тако. Ово ће нам много значити у анализи. Кроз ово ћемо видети тенденције савременог фудбала. Да мене начине још бољим и играче да извучемо поуке. То је оно што сам желео, да учимо", рекао је Милојевић.

Он није желео да издваја било ког играча, али је рекао да је "бог вратио Милану Павкову његов труд и залагање".

"Драго ми је због Милана. Играч је који вредно ради, показао је како се понаша прави спортиста. Лично знам, открићу вам једном тајну. Али, Бог увек да оно што заслужујете и врати се поштен рад. Исто важи и за Јованчића, њих двојица су најтише дошли, али ништа није случајно", закључио је Милојевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар