Реал отвара касу: 110 милиона евра за Икардија!

Италијански медији пишу да је мадридски Реал одлучан да доведе Маура Икардија из Интера. Из Интера порука: "Не морамо да продајемо најбоље, Икарди је срећан овдје".

Фудбал 09.11.2018 | 22:00
Реал отвара касу: 110 милиона евра за Икардија!
Мадридски Реал је, судећи према информацијама из Италије, припремио богату понуду миланском Интеру.

У жељи да пронађу адекватног нападача, који би заменио Карима Бензему, који ове сезоне игра врло лоше, потрага је стала на Мауру Икардију.

За њега Реал неће штедјети новац - 110 милиона евра је понуда која ће бити послата у Милано, како би Икарди стигао у Мадрид већ на зиму.

У прилог жељи Реала иде и понашање Икардија, који, наводно одбија да потпише нови уговор са Интером. Тренутни му истиче 2021. године.

У Интеру, међутим, тврде супротно. Да је Икарди (ове сезоне је дао шест голова у Серији А) срећан у Интеру и да жели да продужи уговор.

Потпредсједник Интера Хавијер Занети тврди да не зна за интересовање Реал Мадрида

"Икарди је наш капитен, стуб екипе и веома је срећан у Интеру. Интер је здрав клуб и не морамо да продајемо играче, како бисмо наставили да поштујемо финансијски фер-плеј", рекао је Занети за шпанску "Марку".

Да Занетијеве ријечи имају упориште у истини, потврђује и недавна изјава Икардија да нити жели, нити намерава да оде из Интера.

"Срећан сам у Интеру. Те приче о мом одласку и интересовању других клубова се увијек појављују. Али, ја о томе не размишљам. Фокусиран сам само на Интер, играње у Лиги шампиона и Серији А и како да будемо бољи", рекао је Икарди.

Икарди је мета и многих других богатих европских клубова - Челсија, Манчестер јунајтеда, Манчестер ситија, Пари Сен-Жермена...

Пресудна ће бити и ријеч Икардијевог менаџера, у овом случају - његове супруге!

Ванда Нара је изјавила да је Икарди "близак пријатељ са Лионелом Месијем" и да има сјајне успомене из Барселоне гдје је фудбалски одрастао. Аргентинац Икарди је био члан Барселонине фудбалске школе у коју је дошао 2008. године.

Укамица у уторак увече за њега ће бити посебно емотивна. Поново ће изаћи на терен Камп Ноу, када се састану Барселона и Интер у Лиги шампиона.

"Вријеме проведено у Барселони ми је било изузетно важно, јер сам научио много и што се тиче развијања карактера и као фудбалер. Драго ми је што сам имао то искуство. Знао сам да ће бити тешко да се пробијем до првог тима Барселоне и отишао сам. Не жалим због те одлуке", изјавио је Икарди.

О гласинама да се за његов супруга интересује Пари Сен-Жермен, одговара: "ПСЖ? Нико ме из тог клуба није звао, немају мој телефонски број".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар