Идрис Елба најсексепилнији у избору часописа Пипл

Часопис Пипл (Пеопле) изабрао је Идриса Елбу за најсексепилнијег човека на свету за 2018. годину, на шта је британски глумац рекао да је му је та титула доста подигла самопоуздање

Забава 06.11.2018 | 16:05
Идрис Елба најсексепилнији у избору часописа Пипл
Елба, глумац познт по серијама "Лутер" и "Тхе Wире", изненађен је након што је проглашен за победника, навео је часопис.

"Рекао сам 'Заиста, нема шансе. Стварно?' Погледао сам у огледало, одмерио себе. Помислио сам, да, изгледаш секси данас. Али бићу искрен, једноставно је леп осећај. Лепо изненађење. Доста подиже самопоуздање", рекао је за Пипл.

Елба је такође тумачио главну улогу у Марвеловом "Тору" и лик Нелсона Менделе у филму "Мендела: Дуг пут до слободе."

Поред глуме, Елба наступа као ди-џеј под именом Ди Џеј Биг Дриис и има сопстевну одевну линију. Такође планира венчање са Сабрином Даури.Глумац има шеснаестогодишњег сина Исана и четворогодишњу ћерку Винстон, из претходних веза.

Елба је за Пипл говорио о свом одрастању као јединац у породици афричких имигранта у Источном Лондону. Он је рекао да су му родитељи били строги и да је често био мета у школи коју су похађали само дечаци иако је учествовао у бројним спортским активностима, укључујући фудбал, кошарку, крикет, хокеј и рагби.

Глумац који је висок 190 центиметара, рекао је да је у детињству био веома висок и мршав.

"И моје име је Идриса Акуна Елба, ОК? Мало су ме малтретирали. Али, опет, докле год сам могао да пуштам бркове, био сам најзанимљивије дете у блоку. Пуштао сам бркове, имао мишиће, био сам луд", рекао је он.

Претходни добитници титуле најескепилнијег човека по избору Пипла су Двејн Џонсон, Дејвид Бекам, Крис Хемсворт, Адам Левин, док је прошле године одликована кантри звезда Блејк Шелтон.Елба ће се наћи у специјалном дуплом издању Пипла које излази у петак. Глумац је рекао да се труди да живи зивот без много кајања.

"Живот није размишљање о томе шта је требало да урадиш. Мислим да би свако требао да се води филозофијом да сутра можда не постоји, просто урадите то данас. Можда би, такође, требало све да радите како би задовољили своје срце", рекао је Елба.

Новости
фото:интwрнет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Зечица

06.11.2018 16:50

Сунце ти жарено, па да се усереш кад га видиш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Плаyбоy

06.11.2018 17:35

Оваквих цамуга у предградју Цикага има колико хоцес,али дзаба када нису популарни.То са срањем ти неби упалило ни са сасвим просјецним мускарцем.