Јокић пунио колоне - нестварни Мари са 48п срушио Бостон!

Кошаркаши Денвер Нагетса победили су Бостон Селтиксе са 115:107.

Кошарка 06.11.2018 | 12:15
Јокић пунио колоне - нестварни Мари са 48п срушио Бостон!
Одличан меч у Колораду обележио је плејмејкер Нагетса Џамал Мари који је меч завршио са 48 поена, пет скокова, четири асистенције и шутом из игре 19/30.

Канађанин је био незаустављив, све је погађао и одбрана Бостона није имала решења за 21-годишњег кошаркаша.

Српски кошаркаша Никола Јокић није форсирао, имао је проблем и са личним грешкама, а на крају је остварио учинак од осам поена, 10 скокова и осам асистенција, уз 2/3 шут из игре. 

Јокић је још једном показао какав је играч јер је играо веома паметно и пустио је Марија, који је био у "пакленом" ритму, да затрпава кош франшизе из Масачусетса. 

Селтиксе је предводио Ирвинг са 32 поена, пет скокова и асистенција, док су по 15 убацили Тејтум и Браун. Код Нагетса још су се истакли Херис и Лајлс са 13 и Милсеп са 10 поена.

Бостон је одлично кренуо меч, у првој деоници имали су чак +18, међутим Нагетси су успели да се врате у другој деоници и чак поведу на 20 секунди до краја првог периода игре. Ипак, полувреме је завршено тројком Бостона и предност Келта је износила само +2, 56:54.

У трећој деоници распламсала се борба, Ирвинг и Мари су правили шоу на терену и милина је била гледати их. Денвер је одиграо бољу 3/4 и пред последњу деоницу имали су +7, 88:81.

Четврта четвртина апсолутна је прошла у знаку Канађанина који је погађао из свих позиција и Нагетси су заслужено победили првог кандидата на источној конференцији.

Денвер сада има скор од 9/1, док је Бостон на 6/4.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар