Ухапшено више лица код Рогатице

Незванично, поред аутомобила која су украдена раније, наводно је пронађен и Ранге Ровер, који се спомиње у случају убиства сарајевских полицајаца, јер је према изјавама појединих свједока управо то возило кориштено.
 

Република Српска 05.11.2018 | 23:11
Ухапшено више лица код Рогатице
У великој полицијској акцији код Рогатице данас у послијеподневним сатима ухапшено је неколико особа, а пронађено је неколико украдених аутомобила из ранијег периода.

Како је за Клиx.ба потврђено из провјереног извора у полицијској акцији, у којој учествује неколико агенција, међу којима и ФУП, ухапшене су четири особе, а пронађено је и неколико возила која су украдена у претходном периоду.

Незванично, поред аутомобила која су украдена раније, наводно је пронађен и Ранге Ровер, који се спомиње у случају убиства сарајевских полицајаца, јер је према изјавама појединих свједока управо то возило кориштено.

Како сазнајемо акцију предводи СИПА, а до хапшења у Рогатици је дошло након дужег праћења одређених особа. ФУП у акцији учествује са хеликоптером и још неким јединицама, попут форензике.

Још увијек нема званичних информација о самој акцији, која још увијек траје те су све информације до сада доступне незваничне. Такођер, није потврђено да ли се ова акција може довести у везу са убиством сарајевских полицајаца.

Из Полицијске управе Рогатица за Клиx.ба су казали да ће више информација бити познато накнадно.

(Агенције)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

ФУП

05.11.2018 22:23

Како то сад може ФУП да хапси по Српској и то није издаја и пренос овлаштења!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.11.2018 23:22

Јеси видио да може да све може, а Рудоња каже неће никад ући, е па ушли су и са хеликоптерима. Имају дуге цијеви припадници ФМУП и ходају с њима по Рогатици. Ста је сад Милораде?

Name

Ре

06.11.2018 02:29

Тако и треба,ако полиција РСа неког ћера или трази по Ф БиХ слободно нека то ради.Ентитетска линија није граница као сто то рудоња лазе народ а појединци вјерују.

Name

Ре ФУП

06.11.2018 05:46

И ја сам Србин.Нека хапси и ФУП И ФБИ ту ауто мафију и по Српској и свугдје.Доста бре сљама у овој земљи а ти причај шта хоћеш.Треба то побити.

Name

Ре Ре

06.11.2018 05:50

Није.ништа Милораде шта има Милорад с тим и шта одмах правите политику од свега.Нека ФМУП хапсити одредаба и у РС.Треба ту банду сасјеци дословце.Некотило се бре и код нас тог слама.Превише.

Name

Мк

06.11.2018 06:19

Како су хитри у хапсењима када су полицајци у питању тако и треба убице треба похапсити али како нехапсите познате убице Давида Драгичевића њих нетреба тражити њих знамо сви како се ниједан бизнисмен неогласи да даје награду од Милион за убице невиног дјетета срам вас било свију багро једна криминалистичка

Name

Странац

06.11.2018 06:28

Срам да те буде идиоте,смета ти хеликоптер а два човјека убише на правди Бога. И на крају услуга за услугу,ко је проваљивао у Кликс да узму снимци Бисеркиних размишљања о папцима?

Name

куку нама са нама

05.11.2018 22:44

Неће ли Бог дати да се нашао крај овом замршеном клупку..у року од пар дана све би ово било мирно ко гробље..али сумњам,пошто још треба да се искрвимо.А по питању хапшења,Федерални ниво него шта,а не ови локални чобани по касабама,од којих је састављена ова назови држава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА МУП

06.11.2018 03:51

ТАКО И ТРЕБА.ОВО ЈЕ ЈЕДИНСТВЕНА БИХ БОРБА ПРОТИВ ТЕРОРИЗМА.ХВАЛА БУДУЦЕМ ПРЕДСЈЕДНИКУ БИХ ГОС.ДОДИКУ СТО ЈЕ ОМОГУЦИО ОВУ АКЦИЈУ.НАРАВНО АКО СЕ ДЕСИ ПОЛ.ИЗ РС,ИСТА ПОЛ. ИЗ РС ДА ПОМОГНЕ И УДЈЕ У ФБИХ,ЈЕР ЈЕ ТО БИХ СВИЈУ,ЦЕСТИТАМ,ПРОФ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хах

06.11.2018 06:57

Цуј Додику хвала!

Name

Срамота за МУП РС

06.11.2018 06:57

А ста оцекивати,кад нису хтјели ријесити убуство на тргу поред 60 камера.Нека онда из СА додју,мозда би тако најефикаснији били да ови из СА раде у РС а ови из РС у гедерацији !

ОДГОВОРИТЕ