Увод у потпуну диктатуру

Згази и погуши све око себе како би стаљинистичким методама вјечно и неграничено владао као ЦИК-ов некрунисани краљ Милорад први и потоњи.   И док са једне стране позива на лажно „српско јединство“ и мами појединце у своју замку, по налогу Милорада Додика данас је Надзорни одбор Нове банке смијенио генералног директора Милана Радовића, једног од акциона те банке. Радовић је један од „мангупа“ у ДНС-у, како је Додик означио неке од кадрова Павићеве странке које не контролише, тражећи од „коалиционог партнера“ да их уклони.

Република Српска 05.11.2018 | 22:27
Увод у потпуну диктатуру
Својим традиционалним оружјем, уцјенама, пријетњама и притисцима, Додик је данас уклонио несуђеног премијера Милана Радовића из највеће и најстарије домаће банке, правећи нови искорак ка увођење потпуне диктатуре, апсолутизма, једноумља и страховладе.

Не знам какав је то страшан криминал починио Радовић према режиму, али притисци и његово муњевито брутално уклањање са чела банке, у којој је један од сувласника, је показатељ бескрупулозности и осветољубивости Додика и његовог режима.

С једне стране он гази и јавно понижава кључног „партнера“ из „најдуговјечније коалиције“, а с друге стране шаље јасну поруку свим послушницима како ће проћи ако покушају да врдају и слијепо не спроводе његова криминлна наређења и сулуде замисли.

Према мојим сазнањима Радовићу је запријећено још већим ударцима уколико се потпуно повуче, не одустане и не препусти „чубриловићевцима“ посланички мандат. Додик гази и понижава Павића и ДНС и питање је хоће ли пустити да их Додик прегази без отпора и пустити Радовића низ воду без ријечи или ће пружити бар неки отпор диктатору.

Уклањањем Радовића Додик задаје још један ударац банкарском систему Српске, након што су због пљачке и извлачења новаца пропале Бобар и Банка Српске и питање је како ће се смјена одразити на пословање Нове банке.

Уклањањем „мангупа“ Додик показује колико му је стало до „свесрпског јединства“ којим жели да намами у клопку алаве појединце из СДС-а жељне власти, како би се лакше увалио у заједничке институције, а потом их подавио као зечеве. Диктатор жели апсолутизам и неограничену власт у 21-ом вијеку и сваки отпор лудилу и диктатури је света дужност сваког свјесног грађанина.

хттпс://небојсавукановиц.инфо/смјена-радовица-увод-у-потпуну-диктатуру/

Коментари / 130

Оставите коментар
Name

Покојна Милева

05.11.2018 21:32

Нисам била 5 дана у РС па ми треба информација....Подизе ли се испрузена рука кад се спомене Додик,вице ли се зиг хајла????

ОДГОВОРИТЕ
Name

АРСЕНИЈЕ ЦАРНОЈЕВИЦ

05.11.2018 22:03

ЕГЗОДУС ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ СЛЕДИ !!! ЕГЗОДУС БРАЦО И СЕСТРЕ !!!

Name

Не Арсеније

05.11.2018 22:15

А засто би био егзодус?Размисља ли ко о отпору?Еамо кад би га притиснули он нема цим да се брани.Ова дрзава нема војску.

Name

ре арсеније

05.11.2018 22:16

Србија је близу!!

Name

РЕ ПОКОЈНА М.

05.11.2018 22:23

ПОКОЈНА, ПОДИЕ СЕ ПОДИЖЕ, АЛИ НЕ ЗНАМО ШТА. АЛИ У РС ТО ЈЕ НАЈМАЊИ ПРОБЛЕМ. ПРОБЛЕМ ЈЕ ВЕЋИ ШТО ИМАМО ПСИХОПАТЕ ЗА ВОЂЕ. ТАКВ ДА НАС ВОДЕ ПРАВО КАО И ОНАЈ ДОМАНОВИЋЕВ.

Name

Багра сектаска

05.11.2018 22:26

Ајде овако..Нека се свако од Вас који коментарису запитају следеце..На ста сви ови назови људи лице када се скину на плази? Гомила масти и несразмјених облина..и то као називамо мускарцима? То као називамо патриотама ..са подваљком од десетина центиметара? И од таквихх се пласимо и од таквих стријепимо??? То су највеце хуље и кукавице од људи ..кукала им мајка !!! Ал добро..доци це вријеме..ал да не буде..нисам хтио, ја сам постен, наговорили су ме ! Само полакооооо

Name

Пеђа

05.11.2018 22:38

Зашто "Увод у потпуну диктатуру"? Ово је одавно ПОТПУНА ДИКТАТУРА!

Name

Муња

05.11.2018 22:45

Која диктатура Вукановићу. За оно што он ради, ни модерно а ни античко доба није још смислило прави израз. Можда ИДИОКРАТИЈА

Name

Одлазак

05.11.2018 22:49

Немозе се ово висе издрзати ко је паметан и има несто устедјевине треба размислкати о некој другој земљи за зивот.Јер ово није било ни у доба КРАЉА АЛЕКСАНДРА и ни за време Друга Тита

Name

дддд

05.11.2018 23:22

Само тако Миле. Ево мени сансе. Неце зора да савањава, док се ,,драги" не наспава. Само народе памет у главу И ниста ,,опозицији". Сами цемо их на рукама изњети.

Name

Ре Арсеније

05.11.2018 23:31

У праву си апсолутно. Додик РС поклања бошњацима без испаљеног метка, како питате се, диктатуром и изгладњивање, а народ масовно одлази и не враћа се а имања се продају у бесцијење које бошњаци и арапи купују. Ми смо срби проклет народ а стидим се сто сам србин. У рату се одржали у миру све изгубисмо. Србујте и даље и гладујте а Додик нек смјењује Радовића и уништи и Нову банку и процес уништавања банкар.сектора завршен. 4 г.смо гинули за Додика??? Туго моја

Name

Каква Паника,

05.11.2018 23:37

ред мора бити, народ се је превисе распасао, Миле ста си обе содоврши.

Name

Стари Мост

06.11.2018 00:24

Сада ће бити веома интересантно како ће Павић послтупити. Да ли је ово Додиков блеф (што је тешко претпоставити), или је она сада сигуран да и без Павићевог крила у ДНС-у може формирати скупштиску већину. Веома ризичан потез сза самог Додика, али то је његов стил. Многе партије је добио управо блефирајући и без квалитетних карата у рукама. Типичан фајтер. Лично мислим да се овај пут превиђе заиграо. Павић је стари удбаш, и прошао је много теже битне у животу. Готово сам сигуран да ће овај пут извући кеца из брукава и матирати доскорашњег савезника. Иако су избори очигледно покрадени, неће се десити да ти ЦИК озваничи, и мандати ће бити подијељени према лажираним резултатима. Међутим, то Додику није гаранција да ће успјети да формира скупштинску вечину, пошто ће се Павићеви папци тешко одлучити на издају, управо због тога што их Павић добро наученим удбашким формама све има у рукама и може у сваком моменту да у етар избаци компромитујуће снимке, фотографије, документе. Стара је то школа. Додик је нешто од тих удбашких трикова од Павића научио, али он се више ослања на природни интуицију и мишиће. Овај пут му то неће бити довољно. Поготово ако је тачно, као што се прича, да ће се страни фактори активно укључити у превођење папака од позиције у опозицију. Иако Додикова побједа изгледа убједљива, он без ДНС-а не може формирати већину, јер ће се, у случају повлачења ДНС-а, и СДС-ови папци преплашити и повући из договора са Додиком. Уствари, основаће независни клуб који ће се понашати по принципу : ко да више, или, што је још извјесније, колико ће им међународни фактор завртати руке. А завртаће им. Према томе, продаја Љубије и смјена Радовића означиће крај једне политичке ере за коју се након недавних избора, мислило да је недвосмислено учврстила позиције. Стевандићев став, иако за сада изгледа окренут Додику, зависиће од тога шта каже ујко Никола, који је, након стављања на црну листу, сада у потпуности у служби међународнг фактора, пошто су му уцијењени и живот и породица. Све у свему, врућа политика зима.

Name

СлАвите

06.11.2018 05:34

И захваљујте Богу сто вам даде таког лидера који зна да одваја кукољ од зита. Зивио Милораде!

Name

Мк

06.11.2018 06:28

Зар Нико још није схватио да је лудак лууууд и психијатријска установа је за њега а када се уш дигне из опанака као Додик нема страшније ствари Срби су поклекли једном болесном уму и то је страшно .Болесника треба у лудару а не да и нас излуди све.

Name

ре стари мост

06.11.2018 06:48

Продаја Љубије није могуца, ако градјани Приједора изадју у протесте против тога!

Name

ПРИЈЕДОР

06.11.2018 07:22

Гдје тих 100.000 гласача, гована.

Name

Мк

06.11.2018 07:25

За све треба правити протесте и да се објасни и када хљеб поскупи зашто је поскупио а не сви мирно сједе и трпе ове малоумнике

Name

За Одлазак

06.11.2018 07:37

Тотално погрешно размишљање - зашто би ми одлазили из свога, тамо негдје, на туђе, гдје ћемо увијек бити странци?! Зашто нико не размишља отпору овим душманима? Да се дигне народ, и покаже да му је доста овакве власти, не би они овако смјели! Али док год народ буде ћутао, биће све горе и горе!

Name

075

06.11.2018 08:22

Милораде, тражили су те, добили смо те сви ми јер од 20.11.2018. ти си предсједник свих нас у Босни и Херцеговини, свиђало се то некоме или не!!

Name

xxл

06.11.2018 08:33

Јос не, али смо га поцели звати "Мој Фиреру"!

Name

Е Мој Небојса,

06.11.2018 12:14

Када це те памет срести "ниста ти не разумеш ,важно је да наоунис брзо дзепове.

Name

ре

07.11.2018 08:10

Додик је потпуно у праву,многи се годинама крпе уз њега и захваљујући њему су на власти(Ђокић,Павић).Увијек су у власти захваљујући њему а никад не сносе одговорност за свој рад.ДНС је нарастао јер је преузео један нестрпљиви дио СДС-а (Бојић,Тадић итд)што сада ради и Додик.

Name

Банкар

07.11.2018 14:09

Дотицни господин који је смјењен није сувласник банке нити је Нова Банка домаца банка... Како само народ повјерује у све сто се написе.

Name

Адолф

07.11.2018 14:56

Овај лик са слике ме неодољиво подсјеца на неког

Name

Бакир Величанствени

08.11.2018 06:57

Припојите се ФБиХ гарантујемо Вм просперитет и бољу будућност :Д

Name

Тако то иде

05.11.2018 21:33

Тражили сте (гласали сте) гледајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанин

05.11.2018 22:08

диктатура пролетаријата уцили смо ту лекцију браво

Name

Кола

05.11.2018 22:22

Све покрали СНСД

Name

харе

06.11.2018 06:51

Велику греску Српски народа је направио кад је изабрао овог цовјека у пресдниство направи це проблема свима у Босни. Не мој те ме погресно сватити не говорим ово да би увредио неког да постоји могуцност укидања троцланог преседруство. Вјеруј те много је лаксе то него да се распадне једна дрзава. Ко гарантује да није ту бас због тога Додик ту да направи то, Цовиц на другој страни блокира федерацију прави се без излазна ситуација.Не заборавите да смо под назором питање је кад це високи претавник реаговати или Амери млади се иселисе из земље а нико не реагује ако додје до нецег само це нас поклопити јер нема ко се побунити све у свему не писе се добро. Зато сулуде су наде да це бити боље за нас за политицаре сигурно хоце. Нека је Бог на помоци народу у Босни.

Name

Никад

06.11.2018 07:46

теже у Српској .Куд ићи ?Тршко је и у еу ,треба да де познаје језик ,сви немогу напустити земљу али како живјети у земљи гдје влада диктатор? Диктатор ,својим методама као нпр .убиства младића Давида и Николе покушај ликвидавије новинара ,пљачка земље и њеног народа ,застрашивање ,откази ,мизерне плате и пензије.. Диктатор ће позлатити врата на своме двору ,нас ће болест од неимаштиње поморити а остатак ће отићи у земље еу. Како народу није јасно да државник који воли своју земљу никад непљачка и купује станове по Москви и другиђ земљама себи увећава капитал а нас канџијом гони и пријети. Срби ,у Дрпској су изгубили морал. поштење ,купује их диктатор ко робове(част поштеним) е ,мој народе против диктатуре се излази на улице и тргове упорно и масовно тражи правда и смјена овог монструма главатог.

Name

Ре Никад

06.11.2018 08:30

Одлицан коментар!

Name

гуги

05.11.2018 21:34

Само их дери прецеднице неце теби нико говорити ције су банке "смијех" бухаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кими

05.11.2018 21:36

Полтрони и фукаре воле да буду гажени, а ако ДНС и СДС дозвољавају да их газе, онда Миле само напријед, сатри смрадове са црном земљом....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гд

05.11.2018 21:37

Ма једини Додик зна ста је политика и како се води ови сви остали му нису ни до кољена. Само напријед Додик!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.11.2018 22:14

И Милошевић је знао како се води политика, па “трц милојка“.

Name

Хитлер

05.11.2018 23:17

И Милосевиц је побједио на изборима, али су га опет срусили!

Name

Ре:

05.11.2018 23:34

А ЂинЂић је знао још боље, па...

Name

У3ПМ

05.11.2018 21:38

Како је могуће да од нареди смјену Радовића, ако се зна да ентитет РС у Новој Банци нема већински капитал. Фондови (за које не знамо ни ко су им власници) су већински акционари. Значи, Додик је вечински власник тих фондова. Другог објашњења нема

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

05.11.2018 23:20

Па одавно се говори да је Нова банка Бајина. Све је људи његово, све. Интегра је само име иза кога се крије Додик. Он има уцесце у свему, а и у дилању дроге. Проклет био, зар му није доста??

Name

Не зову га џабе

06.11.2018 07:45

Миле 30 посто?!

Name

Ре

07.11.2018 08:29

Па Нова банка је оставарила успјех захваљујуци депозиту дрзаве који дрзи у тој банци. Ако дрзава запријети да це повуци депозит у неку другу банку (на ста има право) ето разлога осталим акционарима да смијене ''мангупа'' јер је угрозио пословање банке.

Name

ПРИЈЕДОР

07.11.2018 09:36

ЋУТИ МАРКО КО ПИЧКА.

Name

Распад система

05.11.2018 21:39

Војна хунта, Пиноче, Ким Џонг Ун, Бокаса, Лукашенко, Лакташенко... све у једном. Република Српска мјесто мрака и диктатуре, анархије, олигархије, деструкције, јада и биједе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ема

08.11.2018 16:37

Распад је теби у Сарајеву

Name

Раде

05.11.2018 21:39

Ближи се крај династије,ја Незнам сто неиде у Сарајево висе овдје је све уништило сад ће тамо да зафајрунти са републиком и Србима .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаћиновић, Гацко

05.11.2018 21:40

Зашто му неко не каже да ће његови тренутни коалициони партнери (уцјенама МЗ) морати да пређу на страну опозиције и да ће он остати сам на ледини. Или ће избори бити поништени. Та одлика је већ пала, и он то зна. Зато му се жури и сам најављује датуме фирмирања Предсједништва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Гаћиновић, Гацко

05.11.2018 22:06

Зато сто се то неце десит њему це јос прици СДС И Сарајева,Бјељине, Теслица.има це у вецини преко 50 посланика.

Name

Јаффа

05.11.2018 21:40

А чМарко ћути као заливен, ни не покушава да одбрани свој кадар...Чубриловић чека свој тренутак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.11.2018 08:30

Ћути зато што зна да су ''мангупи'' зезнули и њега и водили неку своју игру.

Name

Пик

05.11.2018 21:40

Зна Миле да су најбољи, најхрабри, најодважни, најкуражни српски синови изгинули у силним ратовима, остала само генетска фукара и олош и зато удри Миле по фукарама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

05.11.2018 22:46

јест,јест зна миле,,,хахахахаха био у рату,,,а ууу пицку материну,,,,зна само за Ронхилл из рата...а о рату нема појма,,,

Name

Ре:ЈА

06.11.2018 10:02

Немас појма, Миле није у рату сверцовао Ронхил, вец послије рата! Он је у рату сверцовао Партнер!

Name

Папци, Остав

05.11.2018 21:42

Човек је изгубио компас. Није ни свјестан да је овим потезом уплашио папке који ће сада добро размислити да ли ће промијенити страну. Виде како су други прошли, и шта и њима може да се деси

ОДГОВОРИТЕ
Name

пабло

05.11.2018 21:43

Бас тако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гован Латиновић

05.11.2018 21:45

Само стабилна коалиција СНСД-ХДЗ чува Републику Српску!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момчило

05.11.2018 22:50

Одсада ће Обрен бити Павић, а добојски СДС биће ДНС. Ха ха ха....

Name

Штета за скупштински шоу

05.11.2018 21:45

ЂЖао ми је што ће избори бити поништени и што Вукановић и Станивуковић неће моћи да праве шоу у Скупштини. Додику је већи терет избор ове двојице него десет других чутолога из опозиције

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

06.11.2018 19:09

ја сам папак,прелазим без динара по твој капут,само ме недје уљеби да не цркнем од глади...за портира,доста ми хиљада маркица

Name

ре Штета

08.11.2018 22:04

Даааа, бас це бити интересантно, а поготово кад се острве на ове нове прелетаце-ауторитете. Једва цекам.

Name

За кога!

05.11.2018 21:55

Хоћете још ћутати? Хоћете још само писати по порталу?! Убице су на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мир. Мал.

05.11.2018 21:56

Народ бира власт сваке цетири године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНО, БА

05.11.2018 21:56

Није ово УВОД у диктатуру. Ми у РС диктатуру имамо вец дведесет година, само сто нико неце да нам казе. А ми цорави код оцију. Тако нам и треба кад смо се продали (поједини) са пола киле мекиња. Јадни смо и биједни. Али, народ није крив. Народ гласа исправно само сто се избори захваљујуци корумпираном ЦИК-у ови сектаси годинама одрзавају на власти. А ста је са странцима. Људи не знају да све зло долази са запада гдје се све своди на новац и лицне интересе. Странци који додју у БИХ ту долазе по казни, или их посаљу да несто зараде (подмицивањем) за старе дане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

06.11.2018 06:46

Најлаксе пребацити на другог.а то не помазе ницему фризидери празни. Баја остаје ту се ниста немозе.

Name

Хехе

05.11.2018 21:56

Види малог миша, он све зна о Додику диктатору, али зато ништа не зна о свом СДС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре xеxе

06.11.2018 06:42

За разлику од тебе овај мали миш има петљу да каже и напише,па чак и на СДС.Овај мали миш(Вукановић)има части и морала више него сви ви подрепаши Додикови.А за Вукана један велики поздрав из слободарског Гацка.Нисмо баш сви продане душе.

Name

Мирко

05.11.2018 22:05

Опасан је нас Мрмоња, видим сад га неки зову и Бурле, лако је њему кад американци цитаво вријеме стоје иза њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боже сачувај

05.11.2018 22:23

Боже сачувај.Али стварно.Па докле више трпити ово?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кола

05.11.2018 22:24

Ја мислим да је нас председник скренуо а и његове присталице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанка 2

06.11.2018 19:19

Одавно је скренуо ка срацунатој пљацки за 50 породица..остали народ њега уопсте не интересује.Али несто му ипак не иде..има ненормалне подоцњаке и без осмијеха је.А и преслусаце га Комсиц ускоро ахахахаха.3

Name

Ранко

05.11.2018 22:25

Лицно познајем Радовица и Нову Грујица то су рјетко постени људи ,а од способности да се неговори. Мислим да су њих двојица способнији од цитаве владе .Ал стета отице ти људи понијети свој капитал а неко це крепати ко пас у овој бједној дрзави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.11.2018 07:38

Ново Грујиц неписмени сељак из Борковица

Name

Игот ре

06.11.2018 09:45

Ново Грујиц је од возаца камиона постао власник ПРИВАТНЕ ФИРМЕ којој су такви као ти остали дузни неколико стотина хиљада марака јер је помагао и давао на вересију. Све је зарадио бавеци се приватним послом и успут многе помогао . За тебе вјероватно ни зена твоја не би гласала. Биланс дрзавне фирме ДЕПОТ коју сад води говори колико је способан . То да ли је писмен или неписмен и сто не зна енглески не игра улогу јер цовјек ради са смецем , сто људским сто отпадом из домацинства.

Name

Грађанин

05.11.2018 22:26

Милимтерарски прецизан текст.Браво Небојша.Превише трпимо и ћутимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

06.11.2018 19:39

Тацно је да трпимо, ал' до једанпут. Данас на 11 година од убиства Вукелица институције нијеме. Ста це се десити кад се показу снимци о којима Давор говори задњих дана? Ста ако се показе тацним да је ону дјевојку прије 12 година задавио, па запалио припадник МУП-а РС и до хапсења остао у полицијској униформи? Ста ако ипак неко приведе Станислава Цадју и испита га у вези оних оптузби од стране родитеља Николе Дјуровица? Ста ако је тацно оно сто данас писе Васковиц у вези погибије дјевојцице из Бијељине и ко је све упетљан у тај злоцин? И ко зна колико тога јос има? Ако је нас народ кроз историју иста знао то је да се одупре свакој сили и зулуму, па и по цијену да су народне водје јавно убијани и набијани на колац и подвргавани свим могуцим мукама, ал је нас народ увјек знао платити цијену за неки виси циљ. Истина је да смо кроз историју знали цесто да гинему улудо и ради тудјих интереса. Мозда сам наиван, ал дубоко вјерујем да народно трпљење познаје неке границе.

Name

накро

05.11.2018 22:34

Ја сам сигуран да је више нас који смо против ове диктатуре коју дио власти спроводи, тј овај дио ДОдиков који не зна дје удара више.Сад кад би сви незаоввљни изасли на улице видјело би се да он мманипулише без стварне већине, накро је на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стра

05.11.2018 22:34

и док ово писемо њихови спијуни прате преписке одакле ко пише , страовлада права.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре стра

06.11.2018 00:16

Па и ти си један од њих.А то ће народ као уплашити малоумниче

Name

X

06.11.2018 06:28

Нека нам завире у дупе и отуда прате ливе.

Name

Бетовен

05.11.2018 22:44

Текст је смијешан. Уклањање Радовица це угрозити банкарски систем. То је бесмислица. Угрозиле Нову Банку? Па каква је то онда банка? И да ли су њени била си заиста добри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.11.2018 04:07

Сваки Вукановицев текст је смијешан а кад читам ове коментаре овде помислим да ли нам је стварно толико лоше. Неиздрживо. После се вратим у реалност. Млаћење празне сламе. Незадовољни самим собом. Да је диктатура овде знали би кад би нешто написали. РС не може опстати без Додика а Нова Банка без Радовића? Је ли тако Вукановицу? Ноторне глупости и једно и друго.

Name

ре ре

06.11.2018 07:39

Ја не знам да ли си ти нормалан. Прекјуче се враћам оу Дубице, колана од границног 15 км. Никад забиљезена. Јуце пролазим пред словенацким конзулатом маса људи.

Name

Q

05.11.2018 22:47

Само револуција РУМУНСКИ СЦЕНАРИЈО ЦЕУСЕВСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејанпд

05.11.2018 22:58

Мислим, имајуци у виду нацин на који Додик ради, а карактеристицан је за американце, да је Радовиц имао избор, да предје у СНСД, мозда не формално, те да га предлози, наравно преко Зељке за мандатара, тако би сацувао Павица, бар за јавност, уз себе, дакле, цинило би се да га је испостовао и тај њихов договор, предизборни, а са друге стране би имао у ствари свог цовјека на целу владе, медјутим, вјероватно Радовиц није пристао на ту игру контра активисте, па је сад ријец о застрасивању или одмазди...занимљиво, Павиц јос мудро тихује, без обзира на двоструки ударац Љубија и Радовиц истовремено...следеце изборе неце ни цензус преци, ако се не буде трговало гласовима као за последњих 4-5...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

05.11.2018 23:15

Овај Додик је тотални лудјак и психијатријски конзилиј га треба под хитно прегледати. А и народ је луд, нема муда. Њих је ипак мање, кукавице, борите се за себе. Па како мозете гледати да вас тако понизава, пљује! Није излаз ни егзодус, судите му као Цаусевскуу, преврсио хе сваку мјеру! Гори је од Хитлера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Улица

06.11.2018 07:27

У нормланој земљи, нпр Грчкој народ би већ био на улицама.

Name

То

05.11.2018 23:23

Тоооо милееее карајјјј у буљу док им оци не поиспадају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

06.11.2018 07:56

Све то је драма , све то ће уредити Бајазит и Јакуб.

Name

Ре:ТО

06.11.2018 10:06

А глупи сељаци гласају за Додика. Сахранице РС неписмена сељацка багра...

Name

марва

05.11.2018 23:33

Њему не вриједи бити лојалан, само ако си миноран онда те не дира али ако имас амбиције нема те нигдје, требају сви да се удруже против и да се скине марва са власти. Претерали су, спијунирају сваста раде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тоза

06.11.2018 05:38

Сад је ресторан Ада на реду. Гладници су то.

Name

Арса

06.11.2018 02:22

Ко с' Ђаволом тикве сади....

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

06.11.2018 04:14

Марви треба Цобан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре борац

06.11.2018 08:40

Бас смо марва! !!!!!

Name

Бл

06.11.2018 04:38

Куку нама са нама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

06.11.2018 04:40

Послусајте пјесму од групе Лету стуке и Дубиоза колрктив Историјо реци свима......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

06.11.2018 05:24

Ха ха, нека дере овце, тражили сте гледајте..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

06.11.2018 05:26

Видјећемо како че му ичи са Комшићем, лако је газити по РС-у, ту је све његово..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан

06.11.2018 05:42

Казе да би повукао депозите из Нове банке од дрзавних фирми, да је остао Радовиц. Знаци, Додик је спреман повуци новац из српске банке у аустријску или њемацку банку. То је цовјек за кога си гласао народе српски. Дао је документа о Јасеновцу Хрватима, а сада хоце насе паре Италијанима и Аустријанцима. Ја немам ријеци....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисо

06.11.2018 05:48

Радовиц је додиков полтрон . Бице министар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕЂЕД

06.11.2018 07:10

СВЕ ЈЕ ТО ТАКО И ОСТАЋЕ ТАКО, ДОК ГОД НАРОД ПРИСТАЈЕ ДА ЋУТИ (врло нездраво), ОДНОСНО БУДЕ У УЛОЗИ ОВЦЕ. НИЈЕ ПОТРЕБНО МНОГО ДА СЕ БАКИНАЧКОГ КРМКА СРУШИ, ДОВОЉНО ЈЕ ИЗАЋИ НА УЛИЦЕ И КАЗАТИ МУ ЈАСНО НЕ, НЕ , НЕ. АЛ ПОРЕД ТОГА ИМА ТУ ЈЕДАН ГЕНЕРАЛНО ДРУГИ ПРОБЛЕМ, МЕТИЉАВА ОПОЗИЦИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знају градјани сами закљуцити

06.11.2018 07:18

Ово писање је опсти циркус у које не вјерује ни сам аутор. Али ајде сто ни он не вјерује вец колико народ правим лудим мислеци да це у то повјеровати сто писе. Замислите неко се запрепасти потезима СНСДС-а сто смјењује људе и тако кобајаги прави диктатуру. А уопсте се не казе да је тај смијењени сједио у удобној фотрљи коју му је обезбиједио СНСД и коме то није било довољно, јер су га паре поквариле, поцео да кокетира са опозицијом и да им даје подрску а да и даље сједи у фотељи СНСД-а. И десило се једино могуце а то је да буде смијењен, исто као сто то ради СДС када искљуцује своје функционере под изговором како су нраусили Статут странке, итд. Према томе овдје се ради о цистој ситуацији да се не мозе сједити на двије столице, и зато сваки покусај да се овако циста ситуација градјанима представи другације је омаловазавање градјана мислеци да су они луди и да им треба неки тутор да им појасни, а сами на основу овог могу лако закљуцити. Паметном довољно јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјеруј

06.11.2018 11:33

Сами ти и даље живи у заблуди док не дођу по тебе.

Name

ре

08.11.2018 22:25

Господине, ми би били јако сретни кад би они смјењивали оне који су лосе пословали, крали исл. Али овдје је несто друго у питању. Како мозе смијенити некога ко добро послује, до јуце се у њега куну, а сада смјена. Дане Малесевиц је прозиван милион пута, нико с еније обазирао, а сад не ваља јер је ДНС. Ко би могао прихватити овакве смјене. Јесте ливи свјесни куда ово води. Сутра це неки шеф у некој фирми направити раднику проблем је р, ето, није он његов симпатизер.

Name

Велика сујета маленог Додика

06.11.2018 07:18

Сујетни цовјек не воли јаке људе у редовима његових слабих коалиционих партнера. Оно сто је ДНС остварио на овим изборима је трн у оку диктатору. Оцигледно се радило о постеном цовјеку инаце би постао папак. Или им је био прескуп. Ове СДС-ове проститутке и овисници о власти су много јефтинији и обарају цијену на политицкој стајги.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

08.11.2018 22:29

Вјероватно је тако. Јер, видимо да су прелетаци само стари политицари, који су дуго ту, а познати и по разним аферама. Некако су лако пресли, за разлику од нпр. Вукановица, Станивуковица, Тривицке. Мислим да је то зато сто ови млади људи нису могли бити ницим уцијењени нити препаднути.

Name

Мрачајски прото

06.11.2018 07:40

Кад се ми промјенимо промјениће се и власт. Свака диктатура па и диктатура Миле Ронхила долази пушком и тенковима на власт, и једино тако може да се уклони, јер они доносе такве законе који их штите и медијски дресирају своје послушнике. За сада, странац који је тенковима довео Милу Рохила на власт, и медијском пропагандом подјелио наш народ на патриоте и издајнике, задржаће се на власти док се окупатор не отјера. То наскоро неће бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

06.11.2018 07:45

Није вама још криза док имате за смарт телефоне и пара за онтернет,каква криза,мотику у шаке и радите нешто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Зоран

07.11.2018 09:48

Тако и јест.

Name

БОБА

06.11.2018 08:02

КОЛИКО СЕ ЉУДИМА ПРИДАЈЕ ВАЖНОСТИ ТОЛИКО ДОБИЈУ НА ЦЈЕНИ.МИ СМО ЧУДАН МЕНТАЛИТЕТ.БОМБАРДУЈТЕ ЕКОНОМИЈОН,ОДЛАСКОМ МЛАДИХ ЉУДИ. ДОСАДНО ЈЕ СВАКИМ ДАНОМ ДАВАТИ НА ВАЖНОСТИ ЧОВЈЕКУ КОЈИ САМ О СЕБИ ПРИЧА, САМ СЕБЕ ВЕЛИЧА.ТО ВЛАСТИ ОДГОВАРА.ОСЈЕЋА СЕ МОЋНО.А И РЕКЛИ СУ ДА ЉУДИ ВОЛЕ МОЋНЕ ,ТРИ ПУТА ИЗРЕЧЕНА ЛАЖ ПОСТАЈЕ ИСТИНА.АКО О ЊЕМУ ВОДИТЕ РАЧУНА ВИШЕ НЕГО О ОБИЧНОМ ЧОВЈЕКУ ОН ДОБИЈА НА ЦЈЕНИ. КАДА СЕ ТОЛИКО О ЊЕМУ ПРИЧА ОНДА ПОМИСЛИМ ЗА ДОБРИМ КОЊЕМ СЕ ПРАШИНА ДИЖЕ ТО ЈЕ СТАРА ИЗРЕКА АЛИ ИСТИНИТА .МАЛО СЕ ПРИЧА О ЖИВОТУ И БУДУЋНОСТИ ОВЕ ЗЕМЉЕ. КО ЈЕ ТУ КРИВ НАРАВНО ОБИЧНИ ЉУДИ.СВАКИ ДИРЕКТОР ИЛИ ВОЂА ДРЖАВЕ ЈЕ ЈЕДНА МАРИОНЕТА ЈЕДНА ФИГУРА КОЈА ЈЕ ТУ .СВИ ОСТАЛИ СУ БИТНИЈИ ОД ТЕ ФИГУРЕ АКО МИ ТО ХОЋЕМО.НО МИ ХОЋЕМО ДА У ЊЕГА ГЛЕДАМО КАО У БОГА.ТО СМО РАДИЛИ СА ТИТОМ И ТО НАСТАВЉАМО ДАЉЕ.МНОГЕ СТВАРИ ТРЕБА ИГНОРИСАТИ АЛИ КАКО КАД МЕДИЈИ ЗАРАЂУЈУ ПЛАТУ И ПРЕЗЕНТУЈУ ШТО НАРОД ВОЛИ ДА ЧУЈЕ.МИСЛИМ ДА СЕ У ОВОЈ ЗЕМЉИ ВРТЕ ОГРОМНЕ ПАРЕ, НАРОД ДОБРО ЖИВИ ДОК СВЕ ОВО ТРПИ.ДА МУ НИЈЕ ДОБРО ДИГЛА БИ СЕ И КУКА И МОТИКА ШТО КАЖУ СТАРИ ЉУДИ.МОЈ НЕБОЈША ВУКАНОВИЋУ ТИ ТО БОЉЕ ЗНАШ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцани

06.11.2018 08:09

Миле зна ста се десавало по Бањалуци у вријеме кампање. Ово је права истина ,немој те бити пристрасни ..Именована је Управа ЈП Путеви РС у корист ДНС.Људи су им повјерили предузеце.Одмах настаје хајка од стране Јарица ,његов син Ведран постаје алфа и омега тамо.Намјестају му се тендери.. Поцела је предизборна кампања ,ту се укљуцисе многи из ДНС Несиц,Радовиц ,Јариц,Станаравиц разрадјује стратегију .Укљуцију Ахт.градј.факутет ,примају ново запослене у Путеве и пресједника омладине Обрадовица.Настајаје хајка по граду сто бисе покуповати омладине .То Павицу све одоговара,трља туке"Ријец је ријец" и гарантује сто хиљада гласова. Људи се не осврцу на то сто им је повјерено предузеце на управљање Путеви РС, народни новац се не стеди ,доведи сто висе ,новца има за куповину гласова...поставља се питање одакле. То се преноси и на сарајевску Регију и Истоцни дио РС,људи су јавно говорили на средствима информисања.Наравно ,неки су приводјени опимињањи али није вриједило.Ста је услиједило него казна и смјене..То смо ми.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустриа

06.11.2018 10:09

А ста оцекиват од диктатора газде убице пљацкаса сверцера цигарета оње то све платио даму будете робови и то ијесте висте се сами продали а остале одговорне платио да суте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оговор

06.11.2018 10:22

Гдје је у овој свој прици ресорни Министар Трниниц ?.Засто је дозволио да се Путеви толико пљацкају..он увјек дријема у полу сну..вјероватно су му "МАНГУПИ" блиски јер су дио његовог ДНС~а

ОДГОВОРИТЕ
Name

као сомина..

07.11.2018 09:03

Мирује и чека се да искрсне још која ограда или нешто за цинчање.

Name

Хејј

06.11.2018 10:55

Људи моји,поента приче је сто је код нас народ неписмен 85%,нису научили на нормалан живот па тако се и понасају..90% људи није видјело границе а камоли отишло до нпр Аустрије,Њемачке само да види како живи нормалан свијет.Ово је научило да има брашна и соли и тако проводи дане.Ако млади и паметни људи не дигну буну проти криминала и немаштине куку нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xy

06.11.2018 14:08

Анаконда це их прогутати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дундо Мароје

06.11.2018 16:08

Дивља зато што су изгубили Бањалуку! Да их нису папци прогурали уз помоћ ЦИКа, све би било другачије! Колико вас који коментаришете сте гласали за њега? Жао ми је нас који нисмо а вама поручујем ТРАЖИЛИ СТЕ, ЕТО ВАМ И ЊИХ И ЊИХОВЕ ДИКТАТУРЕ! УЖИВАЈТЕ још 4 године!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

06.11.2018 19:28

Вријеме је Миле да ти и Жељка рјешите случај Драгичевић да оперете љагу са својох имена по цјену свега и затвора и хапшења ко год то био само тако ћете створити бољу слику о себи и више никада нећете боти извргнути руглу ријешите ово и увјек ћете бити вољени од народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

дамјан

08.11.2018 06:34

Браво Ана!Само правна дрзава РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈЕ ГАРАНТ ОПСТАНКА НАСЕГ НАРОДА НА ОВИМ ПРОСТОРИМА!МОЛИМ И МИЛОРАДА И ЗЕЉКУ НЕКА ИМ ТО БУДЕ ПРИОРИТЕТ И НИКО НАМ НЕ МОЗЕ НИСТА!САМО ПРАВНА Р С ОПСТАЈЕ И ЗИВИ!ОСТАЛО СТО ПИСЕТЕ СУ ГЛУПОСТИ.МИ СМО ЈЕДИНА НАЦИЈА У СВИЈЕТУ,КОЈА ЗАБОРАВЉА СТА ЈЕ БИЛО ЈУЦЕ.ЗАТО МОЛИМ МИЛОРАДА НЕК НАЦЕРА ЉУДЕ У ИНСТИТУЦИЈАМА Р С И НАСЕ ЉУДЕ У ВЛАСТИ У БИХ,ДА РАДЕ ПО ЗАКОНУ И УСТАВУ!ЗАПАМТИТЕ: ОВО ЈЕ ЈЕДИНИ СПАС ЗА НАС НАРОД!

Name

Име

06.11.2018 19:48

Куд одосе Турци,Аустроугари и остали окупатори БОЉЕ НАМ ЈЕ ТАД БИЛО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања лука

06.11.2018 19:55

Хоћели овој диктатури икад доћи крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Папцине и криминалци-

06.11.2018 20:17

Хоце. Када се кула од карата сруси сама од себе.

Name

Емпирија

07.11.2018 08:59

Тешко богами. Не да народ да се сруши и уруши та лоповска кула. Подупро народ и то добро. И даље ће ако не буде среће. А бити је неће.

Name

тртмрт

07.11.2018 07:31

Видим да се дизе фрка око смјене Радовица. Прво Нову Банку су основали и дигли Милорад Андзиц и Горан Авлијас који су подигли свога Сарајлију Милана Радовица. Момак је оцигледно способан али су му исле на руку и многе ситуације . нпр. цијела дрзава цува лову у Новој Банци, па лако је бити онда успјесан и имати Профит. Даље ИРБ је пласирао вецину великих кредита преко исте банке. даље поглредајте ко су акционари те исте банке: Ниниц-Ланацо, Цициц-Калдера, Радановиц -бивса Агрбанка која је МД посудила лову 1989 отприлике. зато не серите. Радовиц како досао тако и отисао. да је разуман повукао би се и узивао у милионима Које има . ту лову на западу мозете зарадити али у " Сисковцима"..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.11.2018 09:47

Слазем се са свим написаним.

Name

Кузан

07.11.2018 11:17

Велике силе не знају како да укину РС.па су се снасли на миран и ефикасан нацин.Народ рс. се сели полако али сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српски гад

07.11.2018 11:27

Шта ће тајкунски диктатор са својим криминалцима ,када једном изгуби код чобана у краватама и снаша у костимима у РС власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фика

08.11.2018 12:39

Тражили смо-гледајмо и кукајмо наредне 4 године

Name

Диктатори

08.11.2018 18:36

Ста је ту цудно? Срби воле диктаторе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кјево

08.11.2018 20:42

Немаш коме то причати Вукановићу, излудио је овај народ, предао се.

ОДГОВОРИТЕ