Давор има нове доказе и снимак

Грађани и чланови групе Правда за Давида окупили су се вечерас, 224 дан заредом, на Тргу Крајине у Бањалуци због убиства двадесетједногодишњег Давида Драгичевића.

Република Српска 05.11.2018 | 20:14
Давор има нове доказе и снимак
Давор Драгичевић до краја ове или почетокм наредне седмице одржаће конференцију за новинаре. Објавиће нове доказе и чињенице да је његов син убијен. Иза убиства, каже, стоји држава. Поручује да ће на конференцији октрити ко за кога ради и ко с ким сарађује у Тужилаштву, све с циљем да се заташка убиство његовог сина.

’’Истину сву знам. Да је вук сит и овце на броју код мене не иде. Лав је тек огладнио. Вашу верзију Тужилаштва само чекам да угледа свијетло дана, а чућете сви шта Давор Драгичевић има да каже. Има још један снимак. Неће ово Тужилаштво остати на предмету Давида Драгичевића. Врло добро знам на кога сам ударио. Али то ме не интересује, јер убили сте ми дијете. На државу, на институције. Нисте ви Америка и Русија, а ударио бих и на њих. Немате појма колико сте малени и бахати’’. поручио је вечерас Давор Драгичевић.

Осим прес конференције Давор Драгичевић је најавио и могућност још једног протестног скупа.

’’Скуп ће морати бити, који датум тачно то ћу одредити, али неће личити на задња три скупа, јер нема више сврхе, нема истине, нема правде, а понудићу вам доказе. Са злочинцима и убицама нема ни разговора, ни суживота’’.- рекао је отац убијеног Давида Драгичевића.

Чланови групе ’’Правда за Давида’’ имали су вечерас поруке за оне који раде против њих и родитеља убијеног Давида Драгичевића.

’’Ја бих поручила тим наивним који мисле да раде исправно, јер неко убједјује њих да оно што чине – чине како треба и да су на правом путу. Сви људи који су се намјерно или ненамјерно огријешили о Давора, Давида и Сузану и било којег часног члана ''Правде за Давида'' нека буду свјесни да није само саучесник у разваљивању групе, он директно сарађуију са особом која је циљано од особа које знају ко је убио Давида убачен међу нас, тако да су самим тим постали саучесници у сакривању злочина’’, рекла је Данијела Ратешић – Дошен.

’’Хвала Вам зато што то радите, јер нас пробудите и наоштртите наше умове да можемо да се с вама носимо до краја. Ви никако да схавтите да Давор има непријатеља и он не одустаје. Ви сте наши непријатељи и ми не одустајемо до краја, вјерујте нам ’’ – поручила је Александра Врањеш из групе ’’Правда за Давида’’.

Давор Драгичевић још једном је поновио да ће група „Правда за Давида“ постати удружење грађана „Покрет Правда за Давида“. Позвао је и остале родитеље чија су дјеца убијена да проговоре, а он је обећао да ће стати уз њих.