Видео: Специјалитети из Хумске 1...!

Доказ шта се ради на тренизима Партизана. . .

Фудбал 06.11.2018 | 23:45
Видео: Специјалитети из Хумске 1...!
Тек треће место на табели, двоцифрен заостатак за лидером, проблем приликом реализације шанси, али... Није баш све толико црно кад су црно-бели у питању. Имају фудбалери Партизана шта да понуде навијачима, о чему најбоље сведочи акција која је претходила водећем голу против Војводине.

Марко Јанковић се залеће да изведе слободан ударац, али прескаче лопту, пред рогаљ казненог простора шаље је Армин Ђерлек, Немања Николић излази из блока у левицом проиграва црногорског репрезентативца, а после дуела с Немањом Милојевићем “десетка“ домаћина пада и то је пенал који тек из поправног реализује Рикардо Гомеш.



Случајност?

Можда, само за неупућене, јер су на сличан начин у минулих месец дана – такође после прекида – матирани голмани Вождовца у Хумској и Земуна у Горној вароши, на сусрету осмине финала Купа Србије.

Да се марљиво вежбало на тренинзима први пут се могло уочити 5. октобра против Змајева. Тад није играоМарко Јанковић, али и без једног од виспренијих играча у екипи, Партизанови фудбалери су показали смисао за организацију прекида. Скоро са истог места, испред клупе гостјућујег тима, слободњак за црно-беле. Опет двојица крај лопте, Слободан Урошевић је ту само да збуни ривала, Данило Пантић такође тражи НемањуНиколића, с тим да некадашњи шпиц Спартака бира другачије решење од овог са Војводином, десницом проиграва Горана Закарића, а овај левицом постиже један од лепших голова освајача купа ове сезоне.



Баш у такмичењу чији пехар брани, састав Зорана Мирковића је додатно потврдио разноврсност из прекида и опет поентирао, ухвативши противника на спавању. Мада је екипа била постављена тако да чека центаршут, Данило Пантић је “поцепао“ одбрану Земуна лоптом између два играча, иза једног од њих завукао се Марко Јанковић, центрирао на прву стативу, а млади штопер Светозар Марковић голом почетком другог полувремена одшкринуо врата пласману у четвртфинале.



Начин на који је Партизан долазио у ситуацију да постиже голове указује на темељан стручног штаба предвођеног Зораном Мирковићем, креативност његових играча, разноврсност појединаца… Међутим, темељни ће у проучавању Партизанових специјалитета бити и његови противници. Знате већ ону стару о томе да се у фудбалу не живи од јуче…

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар