Бајерн реаговао на Инстаграм поруку Милерове супруге!

Нису навикли фудбалери Бајерна да их нема на челу табеле Бундеслиге. Тренутно су трећи и то уноси велику нервозу код тренера Ника Ковача и играча Бавараца.

Фудбал 05.11.2018 | 14:45
Бајерн реаговао на Инстаграм поруку Милерове супруге!
Ипак, последни реми са Фрајбургом на "Алијанц арени" остао је у сенци "Инстаграм инцидента" чији је актер била супруга нападача Томаса Милера, Лиза.

Она је реаговала поруком на свом профилу због тога што је Ковал њеног супруга убацио на терен тек у 70. минуту утакмице уместо Џејмса Родригеза.

"Прошло је више од 70 минута док му није дошло до мозга", написала је алудирајући на касну Ковачеву измену. 

Милер је после тога морао да одговара на питања због чега је тако поступила. 

"Било је то у афекту, Када се сад осврнем на све, то није била супер ствар. Али она ме воли, шта треба сад да радим?, упитао се Милер. 

Тренер Бајерна Нико Ковач није јој узео за зло то што је написала. 

"Нема се шта разјашњавати. Није Томас тај који је написао тако нешто", рекао је хрватски стручњак.

Коначно, Бајерн се огласио и саопштењем у којем је потврдио да се Лиза Милер извинила тренеру Ковачу због спорне објаве. 

"Лиза Милер, супруга Томаса Милера, отишла је директно по завршетку утакмице са Фрајбургом на Алијанц арени код тренера Ковача и лично му се извиинила због поста на Инстаграму у вези замене и уласка у игру Томаса Милера. Ковач је прихватио њено извињење", стоји у саопштењу првака Немачке. 

Баварци у среду 7. новембра на свом стадиону дочекују АЕК у Лиги шампиона, а за викенд, тачније 10. новембра, следи им велики дерби Бундеслиге, са Борусијом из Дортмунда на "Вестфалену".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар